minimi1 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 ugotowałem gar zupy, żeby nie było- z pewnością ma akcent rybny Będzie Piotr plus Ela- dziecko na biwaku
grota10 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 No i jak zwykle mnie brak.Musze sie do tego przyzwyczaic. No i jak zwykle mnie brak po raz drugi.Urbi - żółta kartka
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Pogodynka (może padać):
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2014 No i jak zwykle mnie brak po raz drugi.Urbi - żółta kartka Przepraszam bardzo, ale na czwartkowym spotkaniu padały różne niepewne do końca deklaracje i było trochę zamieszania... Przypomnij mi imię i czy będziesz sam czy z osobą towarzyszącą (imię również mile widziane)... ;-)
grota10 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wojtek,na czwartkowym spotkaniu obok domu Arka sam czytales moj post.Przypomne.grota10 z malzonka .18-19 godz przybycia.Cos przywioze---(0prucz zony} Grzesiek czyli jak elvis napisal
hrabia Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wojtku, mała nadinterpretacja z twojej strony, powiedziałem na spotkaniu iż postaram się pojawić(liczba pojedyńcza) (nie że się pojawimy(liczba mnoga)) około 18.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Imponująca lista ... chyba wezmę namiot by zostać na noc ... A tutaj ten sam serwis meteo ... czyli pogodynka ... co znaczy, że MOŻE padać, jak napisałem. Dlatego warto zabrać coś na wszelki wypadek. Gdyby rożne serwisy podawały mniej więcej słonecznie i bezdeszczowo, to bym nic nie pisał. A tak na marginesie zwróć uwagę, że pogodynka podaje rożne "rodzaje" prognozy i według rożnych modeli. Stąd mogą być rozbieżności. W meteorologia nie ma nic na pewno. Wierz mi, trochę się na tym znam A oto różnice między zdjęciami, które umieściłeś: http://www.pogodynka.pl/polska/prognozysynoptyczne http://www.pogodynka.pl/polska/prognozynumeryczne PS Przepraszam za ten dydaktyczny OT Hej ludziska! Chciałbym przypomnieć to, co wczoraj Marek mówił na spocie: 1. Ubieramy się luźno i biwakowo, bo impreza będzie na trawce. A więc szpilki odpadają 2. Może padać, więc warto zabrać coś do ochrony przed deszczem i wiatrem - ale w razie deszczu impreza będzie pod dachem. 3. Na miejscu nie ma toalety... Tylko krzaczki. A więc, albo pampersy z Tesco, albo... A tak serio, jeśli krzaki nie wystarczą, to będziemy organizować wycieczki do Tojtoja Acha, weźcie jeszcze ze sobą coś ciepłego do ubrania. Pod wieczór ma być ok. 14 stopni...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Qrcze ... aż mi głupio ... Czuję się postawiony do pionu ... Nnnno! Już się szykujemy! Jak na weselu Wędzony leszczyk
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jak widać na zdjęciach,. prace w pełni, Zapraszamy od 16-tej.
Sobier Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 No no niezła impreza się szykuje. Wrodzona rybka mniam mniam. Dobrej zabawy Wam życzę .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Już się dzieje
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 My już w domu, dziękujemy wszystkim biesiadnikom byliście SUPER.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 My też już w domku. Super spotkanie, super żarcie, super ludzie, super atmosfera! Wielkie dzięki dla Arka Rybaka za miejsce i rybkę. Ja dostałem nowe życie!
grota10 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 My również dziekujemy za przemile spotkanie i smaczna rybkę.Mimo niedyspozycji żony daliśmy radę do konca.Wielki szacunek dla gości ze Świnoujścia ps.pamiętajcie o kamizelce dla mnie na jutrzejszy spot
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Świnoujście dojechało... Kobieta mi trochę szronem zaszła, ale już przy piecyku odtajała lekko Było super, a w wolnej chwili wrzucę fotki i film...
minimi1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Tak fajnie było, co prawda moja partnerka zmarzła pod koniec, ale mówiłem, będzie zimno- ja nie zmarzłem a ryba jak zwykle super- Arek Rybak nauczył mnie jak wygląda dobra i dobrze zrobiona ryba- dzięki wszystkim
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Skoro Świnoujście dojechało do domu, myślę że możemy już oficjalnie uznać, Drugie Zachodniopomorskie Spotkanie u Rybaka za zakończone. Spotkanie było wspaniałe i niezwykle udane. Co więcej, zaryzykuję stwierdzenie, że biorąc pod uwagę super organizację, liczną frekwencję, przemiłą atmosferę oraz różnorodność wyśmienitych potraw, z królującą oczywiście rybą, serwowaną przez gospodarza - Arka Rybaka oraz wszelkimi dodatkami wykonanymi i przyniesionymi przez uczestników, tegoroczne spotkanie było jeszcze lepsze niż Pierwsze. Drugie Spotkanie było mega udane! Wszystkim przybyłym bardzo serdecznie dziękuję. Widać po ilości uczestników, że nasza zachodniopomorska rodzina Burgmaniaków rośnie w siłę. Bardzo się cieszę, że mogliśmy poznać żony i partnerki naszych kolegów - było nam niezwykle miło. Słowa szczególnego uznania należą się Sławkowi i Małgosi, że dołączyli do naszego spotkania, przyjeżdżając ze Świnoujścia - WIELKI SZACUN. Arek wooferai i Marta, dziękujemy, że pomimo obrażeń doznanych przez Arka i trudności z nimi związanych byliście też z nami. A na koniec, oczywiście największe podziękowania składam głównym organizatorom: Arkowi Rybakowi i Markowi bilety - chłopaki jesteście WIELCY !!! Czapki z głów. Bardzo serdecznie pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia następnym razem. Do wszystkich tych słów oczywiście dołączają się moja żona Marita i syn Alex - już wylogowany z sieci... ;-) P.S. Cieszę się bardzo i jestem dumny, że mogę być jednym z Was - członków Grupy Zachodniopomorskiej Burgmanii.
azjon Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 my też dziękujemy za wspaniałą imprezkę, Ewa jest bardzo zadowolona i dziękuje bardzo wszystkim za miłe towarzystwo, a szczególnie Arkowi Rybakowi za przepysznego sandacza i wędzonego leszcza. Specjalne podziękowanie dla Artura i malżonki za pilotowanie w drodze powrotnej, bo moja kobieta nie zapuszczala sie w te rejony Szczecina i obawiała się czy trafi do domu . Olka już żałuje braku imprezki z ciocią Zosią
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Kilka zdjęć (o północy powinny się już wszystkie zsynchronizować - powinno być 27 sztuk): https://www.dropbox.com/sh/hfdk8b3ofn38tpw/AADkXWo4QJz4TAVZpoilS1Spa?dl=0
melmacie Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam, serdecznie dziekujemy przede wszystkim organizatorom. Serdeczne podziekowania za smakowite rybki ! A wszystkim uczestnikom za wspniala atmosferę spotkania. Poniewaz znów miałem zorkę 5 to... zapraszam do ogładania. Kolekcję skurczyłem do powiedzmy 180 właczając zdjecia z "logowania" Alexa. https://picasaweb.go.../24Sierpnia2014#
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Melmacie piękne zdjęcia... Jeszcze dziś postaram się znaleźć chwilę, by zmontować filmik...
kowal Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dziękuję wszystkim za przemiłe towarzystwo, świetne zdjęcia, prawie siedem godzin przeleciało niepostrzeżenie.
Samba Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dołączam się do przedmówców wyrazami ogromnego podziwu dla tego wspaniałego spotkania. Serdecznie dziękuję za możliwość uczestniczenia. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Będziesz za to na filmie... Już się przesyła na YouTube... Jeszcze kilkanaście minut cierpliwości, b o idzie jak krew z nosa (wrzuciłem w wyższej rozdzielczości)...
wooferai Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Super, no poprostu super fajnie było. Rybka wspaniała, a frytki to nawet nie wiem skąd się brały. :-P No i mega dużo dodatków do rybki wszyscy przynieśli. Dziękujemy z żoną za mile spędzony czas. Wysłano z telefonu przy użyciu Tapatalk.
Rekomendowane odpowiedzi