Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta kupna/sprzedaży maksiskutera jest interesująca? (Cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Plastik nad (obok) tłumika na prawej stronie - obdarty. Mam wrażenie, że co? też nie tak z tym samym plastikiem po lewej stronie (tak jakby klej spod niego wystawal?).

to chyba refleksy na lakierze a nie rysy.

sztuka wyglada niezle, ale jak wiadomo zdjecia to nie wszystko

Opublikowano

Pawle, wg. opisu sprzedaj?cego tylko "stan dobry".

Zdjęcia były robione przed budynkiem ul. Seledynowa 6 - to jest na tyłach pizzeri DaGrasso na ul. Gilarskiej 58, więc rzut beretem od nas. Można podjechać i obejrzeć bliżej.

• Sympatycy
Opublikowano
Pawle, wg. opisu sprzedaj?cego tylko "stan dobry".

To samo pomy?lałem - stan dobry w ogłoszeniu = szmelc w rzeczywisto?ci :P

Plastiki pod płozami moim zdaniem oba s? porysowane (i prawy i lewy) porysowana osłona wydechu i brak emblematu Yamaha z przodu.

Poza tym zdjęcia bardzo ciemne - wiele z nich nie widać.

Wykazał bym się daleko posunięt? podejrzliwo?ci? :P

Opublikowano
Czy można prosić o opinie ? :

Majesty 250

pzdr

Według mnie należałoby dokładnie ogl?dać :P u sprzedaj?cego,wł?cznie ze zdejmowaniem plastyków,go?ciu ?ci?ga skutery z Italy,handluje czę?ciami do nich,a to daje wiele do my?lenia,czyli....ciekawe z ilu złożył wła?nie tego skutra !OKK

Opublikowano
A mogę prosić o opinie tego skuterka??

Malaguti

ciężko cokolwiek powiedzieć o tym sprzęcie bo zdjęcia s? niewyraĽne i bez bliższych oględzin trudno cokolwiek napisać

Opublikowano

A tak zapomniałem. Tu mam więcej zdjęć ktorę dostałem na email

Jakby co? niedziałało to piszcie bo nie jestem pewien takiego rozwi?zania.

Zdjęcia Malaguti

Opublikowano

Witam. Bardzo proszę o ocenę. Może kto? zna tego sprzęta. Mam zamiar tam podjechać, (nawet zaraz) ale to 200 km w jedn? stronę więc jeżeli to kupa to szkoda czasu. Go?ć twierdzi , ze ma wszystkie papióry z ksi?żk? i faktur? potwierdzajac?, że jest pierwszym wła?cicielem. Ponoć jest deczko przetarty plastik, co widać na lewej stronie. Cena daje trochę do my?lenia, ale sprzedaj?cy twierdzi, że nie ma czasu na negocjacje.

http://otomoto.pl/suzuki-burgman-M739946.html

pozdrawiam

Opublikowano
(...)czy to jeszcze skuter?(...)

A moze juz ... samolot :D ? Ciekawe skad sprowadzony i czy ma HISS, bo ABS-u raczej nie !tut . Lysy kapec z tylu nakazuje podejsc podejrzliwie, bo jesli ktos oszczedza na oponie, to pewnie oszczedza tez na innych czesciach serwisowych ;) ... Takie jest moje zdanie :D .

Opublikowano

dzieki ,za spostrzegawczosc (dr big) moze ktos wie ile to juz jest oglaszane , bo ilosc odwiedzin jest duza , a ogloszenie wyszlo dzis pozdrawiam !OKK

Opublikowano
moze ktos wie ile to juz jest oglaszane , bo ilosc odwiedzin jest duza , a ogloszenie wyszlo dzis pozdrawiam !OKK

Wisi od dawna,albo sprzedawca nie ma co robić i ci?gle od?wieża stronę :D !tut !scooter

Wydaje mi się że widziałem tę ofertę kilka razy w necie.

Opublikowano

lagi nie musz? byc cofniete .. Spider ma krótki rozstaw, co moze sugerować t? przypadło?ć...

co do rocznika, nie pamietam, ale ten skuter pojawił się w 2006 roku ... ale moge sie mylic...

Opublikowano
http://www.allegro.pl/item353998351_malagu...rmax_500gt.html

Albo mi się wydaje, albo jest "ciutkę" cofnięty na lagach !happybth a poza tym 2004? Albo mi się wydaje, albo to jaki? wałek !tut

Sprzęt odemnie z miasta. Widziałem chłopaczka jak nim jeĽdził. Mogę go zobaczyć jak by kto? chciał.

Opublikowano

ze zdjec prezentuje sie całkiem niezle ale zeby dokładniej cos o nim powiedziec trzeba poprostu pojechac i go obejrzec przejechac sie zobaczyc czy nie jest krzywy i czy miał prostowane lagi , bo jak miał to znaczy ze jest po konkretnym dzwonie !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M752691

Widział kto?? Znajomy się przymierza do zakupu i prosił mnie o "rzucenie okiem"

Rzeczy oczywiste jak pęknięta szyba i obtarty lewy bok oczywi?cie zostały "namacane"

• Sympatycy
Opublikowano

Widze ten skuter już od dłuższego czasu. Ze zdjęć wygl?da spoko (ładniejsza niż moja ;) - cena nie jest specjalnie za niska, my?lę, że warto obejrzeć z bliska. (sorry za rym)

Opublikowano
cena nie jest specjalnie za niska, my?lę, że warto obejrzeć z bliska

Chciałbym zerkn?ć z bilska !OKK , ale mam ok. 400 km do Poznania. Może kto? z szanownych miejscowych forumowiczów mógłby dokonać wstępnych oględzin.

Faktem jest że oferta jest już od dłuższego czasu, ale to przecież jeszcze nic nie znaczy. Może cena odstraszaj?ca?

Opublikowano

Witam,

czy kto? z okolic grodu Kraka wie co? o tej sztuce: http://allegro.pl/item355247770.html Szczerze mówi?c wybieram się tam w ten weekend, dlatego też cenne mi będ? opinie.

dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie kolegów. Interesuje mnie ten model , a że mieszkam na drugim końcu kraju wolałbym usłyszeć co? więcej niż zachwalania sprzedaj?cego: allegro

• Sympatycy
Opublikowano

Go?ć pisze, że aprilka jest "?liczna". Dla mnie do ?liczno?ci brakuje usunięcia rys na prawej stronie no i ta pocięta kanapa. Je?li kto? tak dbał o sprzęt, że ma rozcięt? kanapę, to chyba wystarczy za komentarz. Dodatkowo, skoro cena jest taka niska (bierzcie! okazja! za darmo prawie!), a przebieg aż 72.000km, to nie warto do tego Mielca jechać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...