Gość maxell Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 1. Maxell 2. Raven 3. Andrzej.S 4. Dawid181 5. Marcyś 6. .. Chętnych było sporo a lista krótka
Tatko Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Spoko,jeszcze się zdziwisz ile osób dołączy.
Gość maxell Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Spoko,jeszcze się zdziwisz ile osób dołączy. No na to liczę
Sympatycy Jaco Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 ( ijo, ijo ) śledzę temat , możemy wszystko obgadać na spocie w czwartek.
szyszczak Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ja też będę daj na priw. num. tel..Na spot nie wpadnę-praca;)
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak mi się plany nie zmienią to dopiszcie mnie na straż przyboczną ślubu z miejscówką obok ijo, ijo.
Sympatycy Jaco Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To co panowie, spotykamy się w sobotę 15.33 pod kościołem. ( cicho podjeżdżać pod kościół, żeby nie zepsuć niespodzianki ). A potem proponuję Moto-Italia Scooter Festival.
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jaco proponuje jednak pod kościół podjechać grupą. Może spotkajmy się na Rondzie Wiatraczna przy Waszyngtona? A potem popieram pzejazd na Moto-Italia Scooter Festival.
Barteq Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie Świadek (będący jednocześnie kierowcą) jest już powiadomiony o otaczających go maxi i nie będzie próbował uciekać Dziś też jeszcze przetestuję dokładnie trasę jaką optymalnie będzie jechać z kościoła do sali weselnej (i która nie jest rozkopana) i wrzucę tu dokładną mapkę. Będę szukał z jak najmniejszą ilością sygnalizacji i jak najprostszą do przejazdu. A co do auta którym młodzi będą jechać - to brat wybrał sobie jako ślubowóz moją Octavię, która wygląda tak: (wiadomo, będzie miała zapewne jakieś wstążeczki i balony ale ogólnie nadto zmienić się nie powinna).
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Myślę, że 15.20 to będzie nawet z delikatnym zapasem.
Tatko Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 No i gitara do zobaczyska. Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2014 może być r. Wiatraczna 15.17, i git
Norbert Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 jako trasę optymalną proponuję Kościół> Kinowa>Waszyngtona>Wisłostrada>Pl. Wilsona> restauracja
Sympatycy Jaco Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Norbert, prowadzisz kawalkadę.
Barteq Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Właśnie wróciłem z rekonesansu. Kościół ma 2 bramy, jedna od strony al. Stanów Zjednoczonych, druga od strony ul. Spalinowej. Proponuję trasę: Spalinowa - Grenadierów - Waszyngtona - Most Poniatowskiego - Wisłostrada - Krasińskiego - Plac Wilsona - znów Krasińskiego - nawrotka na wysokości Kościoła Stanisława Kostki - Felińskiego - Hozjusza. Na całej trasie dosłownie kilka skrzyżowań z sygnalizacją świetlną więc małe szanse na zgubienie się lub rozjechanie po drodze Impreza ma się odbyć w domu pielgrzyma Amicus na ul. Hozjusza 2, z przodu (a dla niektórych z tyłu) Kościoła Stanisława Kostki.
Raven Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 może być r. Wiatraczna 15.17, i git Godzina ok, ale jeszcze w której części Wiatracznej, coby "w kółko" się nie kręcić?
Barteq Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Serdecznie Was PRZEPRASZAM, ale niestety, jutrzejsza obstawa ślubu jest NIEAKTUALNA. Cóż najlepiej jak każdy wie wychodzi się z rodziną (nawet przyszłą) na zdjęciu. Jeszcze raz dziękuję za zaangażowanie. Szkoda gadać...
Sympatycy irasko Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Trudno, tak bywa. Chciałeś dobrze.... Miłej zabawy.
Sympatycy Jaco Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2014 To pozamiatane ,kto chętny to pozostaje Moto-Italia Scooter Festival. Zbiórka na Wyścigach 15.30 , brama od strony ul. Puławskiej, stacja benzynowa Orlen.
Tatko Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Barteg nie załamuj się chciałeś dobrze.życie jest okrutne. Nie bież tego do serca i baw się dobrze na weselu. Pozdrawiam.
Klubowicze Campto Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Barteq, trudno - tak bywa. Tak więc chyba spotkamy się pod Orlenem na Puławskiej.
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nic się nie stało ja jestem dumny z grupy mazowieckiej za odzew. Jeszcze raz potwierdziła się opinia że na burgmaniaków zawsze można liczyć, czasem bardziej niż na rodzinę
Rekomendowane odpowiedzi