Gość Raq Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 WItam, może kto? orientuje się z jakiego materiału jest wykonana rama w YP - ce z '99. to, że jest to stal wydaje sie oczywiste, jednak jesli chcemy podej?ć do niej z elektrod? przydałoby się znac symbol materiału. po ostatnim demontażu okazało się, iż dolne mocowanie kufra trzyma sie na słowo honoru. troche mi to nie wystarcza i wolałbym wzmocnić te elementy. st?d moje pytanie.
0 Gość Dylus Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam Rama jest stalowa, czyli z elektrod? nie powinno być najmniejszego problemu. Najlepiej zrób mały spaw gdzie? na boczku i obadaj go po ostygnięciu - ale jak mówię nie powinno nic się dziać, więc ?miało. Także Mig-Magiem.
0 rafałek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Rama jest z gatunku Cr-Mo, więc najlepiej uzyć elektrod do stali 15HM. Symboli nie pamiętam ESCrMoB lub podobne. Co firma to inna nazwa
0 Gość Raq Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Wielkie dzieki pewnie u firmowego spawacza uda sie dobrać odpowiedni? elektrodę. wszyscy się z niego ?miej?, że nie rusza się do jakiejkolwiek pracy, nie maj?c pod ręk? chociaż 15kg elektrod
Pytanie
Gość Raq
WItam,
może kto? orientuje się z jakiego materiału jest wykonana rama w YP - ce z '99.
to, że jest to stal wydaje sie oczywiste, jednak jesli chcemy podej?ć do niej z elektrod?
przydałoby się znac symbol materiału.
po ostatnim demontażu okazało się, iż dolne mocowanie kufra trzyma sie na słowo honoru. troche mi to nie wystarcza
i wolałbym wzmocnić te elementy.
st?d moje pytanie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi