Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ostatnio z Dr.Bigiem czysto spontanicznie szukali?my ciekawego regionu do powłóczenia się w okolicach mazowsza. Po krótkim namy?lę nasz wybór padł na Puszczę Mariańsk? i okolice Bolimowa z ziemi? Łowick?. Jak się póĽniej okazało był to strzał trafiony bowiem ilo?ć ciekawych miejsc w tym regionie jest naprawdę imponuj?ca. Nam niestety udało się zobaczyć tylko Pałac w Nieborowie (drogi wstęp ale warto !scooter ), Park w Arkadii (dawno nie widziałem tyle ruin ). W okolicy jest bardzo sympatyczna Oberża pod prosiakiem gdzie daj? naprawdę niezłe papu. Przy okazji poszwendali?my się po samym Łowiczu. Nasz? baz? noclegow? był o?rodek w Joachimów Mogiły, który jak się okazało był już nawiedzany przez ekipy skuterowe . W zeszłym roku było w nim spotkanie W połowie drogi, ale na wiosnę, Czyli spotkanie W-wy i Łodzi. Piszę to wszystko ponieważ często ekipa Wawa zone zastanawia się gdzie by tu ?mign?ć na weekendzik w okolicach Wawy a Bolimów, Nieborów i cała okolica jest dosłownie rzut beretem... chyba nawet nie ma 100 km Przy okazji zachęcam aby wszyscy, którzy napotkali różne urokliwe miejsca jeżdż?c na maxi skuterach po Polsce zamieszczali na forum w dziale "Imprezy" swoje krótkie relacje oraz fotki. Napewno wiele z nas będzie mogło kiedy? z tych relacji skorzystać i ?mign?ć tym samym tropem !scooter Oto region o którym piszę: Nieborów, Arkadia, Bolimów, Joachimów Mogiły I kilka wybranych fotek: Odnośnik do komentarza
Matador Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Gratuluje pomysłu, tak jak w przysłowiu " cudze chwalicie, swego nie znacie" , trzeba wyci?gac takie nasze perełki zapomniane przez ludzi, jest ich mnóstwo tylko brak im reklamy, po Rajdzie |więtokrzyskim stwierdziłem że nie trzeba daleko jeĽdzic by nasycic się pięknymi krajobrazami !scooter Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Gratuluje pomysłu, tak jak w przysłowiu " cudze chwalicie, swego nie znacie" Matador... wła?nie o tym samym pomy?lałem w tej sekundzie !scooter Człowiek lata po całym ?wiecie a tu pod nosem s? tak urokliwe i piękne miejsca Problem w tym żeby je opisywać i nagła?niać na forum. Tak przy okazji mógłby? opisać Wasz? objazdówkę z ostatniego weekendu ... no chyba, że nic ciekawego nie zobaczyli?cie w Lublińcu !scooter Odnośnik do komentarza
Matador Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 !scooter niestety objazdówka nie wypaliła , jak zreszt? pogoda także, W Lublińcu odbył się festyn motocyklowy, impreza plenerowa z live musik, kiełbaski , placki które smakowały wybornie / Zyzio i Agnieszka mog? potwierdzic !scooter / no i pieczonki, ale oczywiscie deszcz przegnał większo?c przed czasem. Z Burgmani dotarli jeszcze Chooper i Dylus / pozdrowieńka/ , no i oczywi?cie Zyzio z Ag? którzy wracali z Krotoszyna do Częstochowy i nadłożyli drogi by zobaczyc ten niewypał, no nie było tak Ľle Objazdówka ? Może za tydzień? Odnośnik do komentarza
Wojtecki Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 swietny pomysl aby opisywac ciekawe rzeczy,jest ich mnostwo,czesto sie zdarza ze wybierajac sie gdzies ktos cos gdzies przeczyta ale z zasady malo lepiej miec informacje z pierwszej reki.a przy okazji mozna tez spytac o szczegoly Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A ja tam bylem, miod i wino pilem ... PS. Pozdro z nastepnego wyjazdu skuterem, pisze wiszac na modemie . Odnośnik do komentarza
rafałek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Objazdówka ? Może za tydzień? Ja jestem chętny na trasę po Jurze. Chwilowo byłem nieobecny (urlopowany), ale już wytrzeĽwiałem i chętnie gdzie? pojadę kup?, najchętniej w sobotę. Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Dla mnie rekord ?wiata fotka nr. 5- "Stu? pędziwiatr". Odnośnik do komentarza
TALKA Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam. Ja wybieram się jutro do Brna na MOTO GP czy kto? jest chętny ?? Bilet wstępu ok.50euro.Nocleg jest zalatwiony 8 euro ze ?niadaniem .Chcę wyjechać w pi?tek ok 10 z okolic Łodzi je?li kto? ma ochotę podaję nr.tel. 602 668 093 Talka Sawek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi