criskrakow Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Proponuję zainteresować się tym tematem, tak jak to jest zrobione w grupie Zachodniopomorskiej. http://www.forum.burgmania.net/topic/19760-koszulki-z-logo-grupy-zachodniopomorskiej/ myślę że kolega Urbi też by coś dla Nas mógł zamówić, jeśli nikt od nas nie ma takiego dojścia. Pytanie czy byłoby takie zainteresowanie, odpowiedzcie w tym wątku.
Akar_Zaephyr Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Ja bym chętnie łyknął jakiś klubowy gadżet Koszulka jak najbardziej
luka27 Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 to ja tez byłbym chętny na coś takiego;)WSZYSCY MAJA MIEJMY I MY !!!
morgan2000 Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Ciekawy pomysł,byłoby miło. Jestem za - POPIERAM
Sympatycy Zenek Opublikowano 19 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2014 jestem chętny na takie koszulki - 1 szt. letnia i jedna zimowa. Cris podjemiesz sie tematu ?
luka27 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 i nastała cisza w małopolsce;) to może jakieś sugestie co by miało być aby były naj najfajniejsze logo ,ksywa...bo może popytam znajomego co tym się zajmuje jak i co ??
FANDORIN Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Bardzo dobry pomysł. Mogł by byc kontur małopolski w nim skuter i nik. Ale to dopiero początek kombinowania tego co ma byc na koszulce
criskrakow Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 i nastała cisza w małopolsce;) to może jakieś sugestie co by miało być aby były naj najfajniejsze logo ,ksywa...bo może popytam znajomego co tym się zajmuje jak i co ?? Nastała bo nikt nie będzie kombinował dla 5 osób, liczyłem że będzie większe zainteresowanie więc czekam. A co do logo to czekam na pomysły.
walducha Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Krzysiu jak cos to ja tez sie pisze na takie gadzety
luka27 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 to z tego powodu ta cisza tak czy tak piszcie co byście widzieli na tych koszulkach polo bo podkoszulek to wydaje mi się ze mało elegancki wiec zrobię projekt na koszulce polo ''FANDORIN'' kontur małopolski i skuter i nik - bedzie
FANDORIN Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zobaczymy co to wyjdzie. Koszulki polo faktycznie mogą być eleganckie.
criskrakow Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Opublikowano 24 Lipca 2014 Ja też widzę to w polo i jakieś bluzy, w wątku grupy Zachodniopomorskiej jest link do producenta takiej odzieży, jest wybór! http://www.forum.burgmania.net/topic/19760-koszulki-z-logo-grupy-zachodniopomorskiej/page__st__120#entry361541 Co do logo ten kontur małopolski i skuter w kolorze niebieskim jest fajny, dodałbym jeszcze pomysł takiego samego logo na plecach, duże. Robiłoby wrażenie.
Sympatycy Zenek Opublikowano 25 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2014 Polo i bluza ok, chociaż tshirt tez by się przydał czasami pod kurtkę moto wrzucić. Co do logo to pomysł z konturem małopolski jest ok, aczkolwiek dodałbym jakiś jeszcze kontur symbolizujący małopolskę (coś na wzór śląska - szyb kopalniany czy mazowsza - pałac kultury ). Może smok lub lajkonik? Co o tym sądzicie?
morgan2000 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Polo i bluza ok, chociaż tshirt tez by się przydał czasami pod kurtkę moto wrzucić. Co do logo to pomysł z konturem małopolski jest ok, aczkolwiek dodałbym jakiś jeszcze kontur symbolizujący małopolskę (coś na wzór śląska - szyb kopalniany czy mazowsza - pałac kultury ). Może smok lub lajkonik? Co o tym sądzicie? Moim zdaniem WAWEL byłby ok.Choć to tylko symbol Grodu, to każdy wie,gdzie leży Kraków
Marcin-Kraków Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Moj typ to smok na 2oo Cos w stylu tego cliparta.
wladek Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Marcin , toto wygląda jak krokodyl na piździku , a tak poważnie to może jakieś logo małopolski plus nick ? . Też się piszę na bluzę i koszulkę z tym że wolę t-shirt , w polo trza prasować kołnierzyk
luka27 Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 dobre z tym kołnierzykiem ;)ale ''wladek'' będziesz wyglądał jak gościówa to podsunę temat znajomemu to tak ma wyglądać PLECY - kontur malopolski w nim skuter pod konturem nik lub ksywa jak kto woli PRZÓD - w lewym górnym zmniejszone kontury a ten ''krokodyl na pizdziku'' , wawel ,lajkonik (wydaje mi się ze lajkonik to dobry pomysł przynosi szczęście paluszki ;)TO gdzie ma byc???
mordek Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Też jestem zainteresowany razem z moim kolegą piotrkiempp koszulką polo i oczywiscie bluzą
luka27 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 tak to może wyglądać jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje zmienimy-czarna koszulka polo biale napisy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/214702bbcc73e994.html
Berkut 42 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 jak dla mnie mogą być dwa kolory ciemny w drodze jasny na zlocie
Sympatycy Zenek Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2014 tak to może wyglądać jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje zmienimy-czarna koszulka polo biale napisy http://www.fotosik.p...bbcc73e994.html Dla mnie OK. Całkiem fajnie to wyglada.
Zbychu Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Koszulki spoko. Tylko czemu Tarnów?
luka27 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ty bedziesz miał KRAKÓW jak chcesz i ksywe jak taka posiadasz chodzi o to ze jak kiedyś się spotkamy gdzieś? kiedys ?to wiadomo ze chodzi o Małopolske ;)tylko chodzi czy można co jeszcze dokleić
morgan2000 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dla mnie ogólnie również SPOKO. W moim przypadku w nazwie miasta mogłaby być Bochnia. Dla mnie ogólnie również SPOKO. W moim przypadku w nazwie miasta mogłaby być Bochnia. Acha,jeszcze (przynajmniej) w tych większych mapkach może dobrze byłoby zaznaczyć jakimś małym punktem,gdzie w Małopolsce leży dane miasto(w której części naszego regionu. To byłaby informacja dla ludzi z innych województw.
Berkut 42 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ja bym nic więcej nie dokłejał tak jak jest, jest OK, logo powinno być proste i przejrzyste jak zaczniemy kombinować co jeszcze umieścić to tylko rozmażemy obrazek. Gdzie w województwie leży dana miejscowość to można sobie na mapie zobaczyć, Też myślałem wzorem warszawiaków zrobić smoka na miejscu pałacu ale twój projekt jest lepszy i tak trzymać, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi