Rzelu Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Polecam, bardzo wciągające, ciężarówkami po Syberii...wspaniała fizyka i piękna przyroda. Grając przez Steam można pobawić się w konwój.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2014 Rzelu, a coś więcej? Przez Steam się kupuje, czy ściąga i tylko "synchronizuje"?
Rzelu Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ja mam wersję z torrentów i jeszcze nie wiem czy działa w multi, ale cena oryginału nie jest wysoka, jakieś 65 zł, a gra jest naprawdę urzekająca.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 26 Czerwca 2014 Fajnie wygląda. Jak znajdę trochę czasu, to spróbuję. Ja od kilkunastu lat bawię się w wirtualne kolejki. Gra przez te lata zmieniała nazwę, ale generalnie to Trainz: http://youtube.com/watch?v=fFKH2o0chPo. Ostatnio nie mam weny twórczej, chęci i czasu. Moj brat jest jednym z kilku guru w Polsce, jeśli chodzi o tworzenie obiektów do Trainz, np. polskiego taboru. http://www.trainz.samplaire.com/downloads.php?cat_id=7
Rzelu Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 WOT próbowałem jako entuzjasta militariów, ale zniechęcił mnie namolnością w wyciąganiu kasy... Jeśli chodzi o Spintires to mogę udostępnić grę do poćwiczenia solo, przed decyzją o zakupie - 65 zł na cdp.pl Dziś w nocy przeprowadziłem Urala 4320 z naczepą przez syberyjskie bezdroża i jest to bardzo fajne. Jest też coś takiego MAZ 7310 - ON NIE KORZYSTA Z DRÓG - ON JE WYZNACZA
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja też zdecydowanie czołgi Szczególnie że przy Mundialu jest możliwość pogrania nimi w piłkę
azjon Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 zagrałem dziś w piłkę na T62 i nie powiem że mnie powala - wolę normalne rozgrywki - właśnie wyexpiłem T62A i T110E4 więc najbliższe 3 dni kulam na Premium tankach bo trzeba 12 mln kosmokredytów nabrać na zakup nowych czołgów X tieru
minimi1 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Minimi1 tez jest na wot ponad 20000 bitew ale maks 9 tier
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 28 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2014 O to coś masz koło tego co ja nastukane też... Gram od wczesnej Bety, ale teraz już czasu tyle nie mam, więc gram w szybkich tierach od pierwszego do szóstego najczęściej... Wysokie tiery są takie powolne, że tracę do nich cierpliwość...
minimi1 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 ja też generalnie dobrałem sobie fajne pojazdy na 5 i 6 tierach i tam gram
Rekomendowane odpowiedzi