minimi1 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Albo natychmiast wkleisz sygnaturkę ze spalaniem, albo wiesz co się z Tobą stanie- nas jest więcej i nie lubimy żartów ze spalania do 2 miejsca po przecinku
kowal Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Mam nadzieję, że krótkie zakupki np. w Netto są dozwolone...Mój sposób na tankowanie jest banalnie prosty : otwarcie korka i lejemy do pełna, warunek trzeba być odwróconym plecami do dystrybutora . Artur czekamy na obiecane szczegóły techniczne polatanki, 17:00 to wiemy, ale skąd startujemy ?
romeo1971 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 W Motostacie: W Burgmanii: Dzięki
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Pogoda na dwoje babka wróżyła... Co do ustaleń, jeśli pogoda bedzie w miarę stabilna, to spotkajmy się w Lubieszynie na 123 o 16.50 i o 17.00 ruszamy.
romeo1971 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Co do ustaleń, jeśli pogoda bedzie w miarę stabilna, to spotkajmy się w Lubieszynie na 123 o 16.50 i o 17.00 ruszamy. jadę
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Było bardzo miło, choć plan okazał się zbyt ambitny Jola i KriSSo, minimi, Kowal, Romeo - dzięki za fajne kulanko-zwiedzanko!
Sympatycy Urbi Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Myślałem, że uda mi się do Was dojechać, gdzieś Was dogonić i wziąć udział w tej mini-wyprawie, ale niestety pokomplikował mi się koniec dnia w pracy i opuściłem firmę dopiero przed godz. 19.00... Mówi się trudno. Może kiedyś uda mi się jeszcze dołączyć do jakiejś mini-wyprawy... Tymczasem pozdrawiam i czekam na jakąś fotorelacje i podsumowanie tego,wypadu.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Kilka zdjęć: https://www.dropbox.com/sh/s5dl45x6hn1od2w/AAAktFwTBG9LPqPNQG7oeshka?dl=0
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Heloł! Najbliższy piątek, powiedzmy od 12.30 do wieczora. Kierunek do uzgodnienia. Jakieś 200-300 km. Chętni?
azjon Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 w piątek lecę do Łeby na zlot motocyklowy - pod namiot
Rogierro Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Obadamy jak się uporam z robotą, przyszły tydzień mam urlop, może się uda też piątek załatwić. Artur, dam znać.
grota10 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ja bym chetnie w piatek ,ale po 14 dopiero
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2015 w piątek lecę do Łeby na zlot motocyklowy - pod namiot Jako że jednym z założeń jest ucieczka od tłumów, ten kierunek odpada Tak dla pewności, podstawowym "celem" jest sama jazda i przy okazji obejrzenie czegoś ciekawego (ale bez dłuższego zatrzymywania się). Zresztą wszyscy wiedzą o co mi chodzi Winkielki, nacieszyć oko okolicą, nacieszyć umysł i ducha fajną jazdą (spokojna jazda, winkielki, ładne widoki). Nie będę ukrywał, że ciągnie mnie do zrealizowania planu sprzed tygodnia: pojezierze w okolicach Feldbergu i Lychenia. Ja bym chetnie w piatek ,ale po 14 dopiero Grzegorz, a jak dużo po 14, bo możemy się dogadać
grota10 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Artur,pracuje do 14,mysle ze max 14.25 moge stawic sie w wyznaczonym miejscu !scootera moze ciut wczesniej
grota10 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 no i po sprawie.W piatek syn z wnukami przyjeżdża.Odpadam
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No ja wyruszam w nieco inną wyprawę w piątek... Życzę dobrej zabawy...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No ja wyruszam w nieco inną wyprawę w piątek... Życzę dobrej zabawy... (...) A coś więcej? Grzegorz, szkoda...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Arturze... Udaję się na spotkanie z przyjaciółmi z sieci w Kazimierzu Dolnym... To nie zlot moto, ale taki tam, komputerowy (redaguję stronę IN4.pl)... Z Kazimierza ruszam do Mirka z Hajnówki na mały przegląd Burka, bo przepustnice mam nie bardzo zsynchronizowane, a jeszcze chcę jego usprawnioną rurkę odpowietrzenia baku, która daje możliwość tankowania 18 litrów paliwa... Jako że nigdy jeszcze nie byłem w tych rejonach Polski, chcę trochę pozwiedzać na 2oo, powrót poleci tak jakoś przez Mazury, i w tej mini wyprawie nawinę około 2K kilometrów Zamierzam dać małą relację z wyprawy...
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Sławku, życzę powodzenia i bezpiecznej drogi. Aczkolwiek kilka dni w trasie o długości około 2000 km to na pewno już nie mini-wyprawa. Pozdrawiam
kowal Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Mirek jak zamieściłeś mapkę z trasą, ja próbowałem to zrobić i jedynie link mi się udało...
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Mirek jak zamieściłeś mapkę z trasą, ja próbowałem to zrobić i jedynie link mi się udało... Mirek... ?!?!? Mariusz, do kogo kierujesz pytanie...?!? Mirek, to w tym temacie dawno się nie odzywał...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Halo, ten temat dotyczy mini-wypraw!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Kowal, robię PrintScreen strony z wykresem, zapisuję go, wrzucam na stronę hostującą (u mnie Fotosik), a kod do zamieszczenia w pełnym rozmiarze, wklejam w narzędzie Image (pasek narzędzi)... Prawda że proste Czy ktoś by uwierzył, że w skuterze zmieściłem namiot czteroosobowy, śpiwór, karimatrę, ciuchy, 9 Bosmanów czerwonych (piwo), kombinezon przeciwdeszczowy, pokrowiec na moto, aparaty, kamerkę FHD, Laptopa z torbą i akcesoriami, torbę-lodówkę z napojami, skrzyneczkę z narzędziami i jeszcze trochę dodatków
Rekomendowane odpowiedzi