Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Nie wiem czy to tylko u mnie tak wystepuje czy u kogos jeszcze, ale dosc czesto mam problem z otwarciem strony przez IE, natomiast problem ten nie wystepuje w czasie uzywania przegladarki OPERA. Pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

Dzięki Art za info.Mam nadzieje,że kolega Tetsuo znajdzie jak?? przyczynę tego stanu rzeczy.

Ja ze swojej strony zauważyłem inn? ciekawostkę.Jeden z naszych klubowiczów zgłosił mi inny problem.Mianowicie tylko ta jedna strona nie otwierała mu się przez chwile kiedy mi i innym otwierała się bez problemów...Mineło parę godzin i strona działała mu bez problemów... :D

Ja kilka razy zauważyłem spowolnienie otwierania się forum jednak od 4 dni nie zauważam tego problemu...

• Administrator
Opublikowano

Z tego co wiem 5 i 6-03-2004 nasz provider miał kłopoty z serwerem. Został dokonany upgrade systemu i powinno byc lepiej .

Co do różnic w otwieraniu strony między IE i Oper? to s?dze że może to byc kwestia ustawień cache'owania stron w obu przegl?darkach.

Pozdrawiam

Opublikowano

nie bede zakladal nowego watku odnosnie innego problemu, opisze go tutaj. mianowicie na stronie glownej znajduje sie przewijane menu do ostatnich postow na forum ale nie przekierowuje do nich. nie wiem czy taki jest zamiar, czy to wina mojej przegladarki (Netscape)? pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

Ten problem juz naprawiłem . Była to oczywi?cie wina twojej przegl?darki :D

Napisz czy juz Ci chodzi...

Opublikowano

teraz wszystko dziala! :D dzieki! a moze jeszcze zrobic zeby wybrany z menu temat otwieral sie w nowym oknie? chyba by bylo wygodniej...

• Administrator
Opublikowano

Mówisz = Masz :D

Opublikowano

ho ho! jakbym sam robil ta strone :D

Opublikowano

A jednak problemy czasami wystepuja, na forum czasami bardzo dlugo trzeba czekac na otwarcie strony... a moze ja po prostu jestem rozpuszczony :D ?

Opublikowano
A jednak problemy czasami wystepuja, na forum czasami bardzo dlugo trzeba czekac na otwarcie strony... a moze ja po prostu jestem rozpuszczony :D ?

Wydaje mi sie ze forum laduje sie dlugo z powodu sporych avatarów. Jesli moglbym cos zasugerowac to zmniejszenie nieco wielkosci avatarów z 10000 KB :D na nieco mniej -moze pomoze :D

• Administrator
Opublikowano

To nie jest sprawa avatarów...jest to wina serwera który do?ć często spowalnia się.Nie wiem od czego to jest zależne ale postaramy się co? z tym zrobić...

Opublikowano
To nie jest sprawa avatarów...jest to wina serwera który do?ć często spowalnia się.Nie wiem od czego to jest zależne ale postaramy się co? z tym zrobić...

Dokladnie, sa momenty kiedy sie "zacina" i mozna czekac nawet 2 minuty, kiedy indziej "lata" jak szalony. A te avatarki nie maja wplywu na szybkosc... no moze za wyjatkiem modemu :D .

Ostatnio mocno sie polepszylo, kiedy nie wchodze jest ok.

• Administrator
Opublikowano

Nie wiem czy ktos cos naprawiam ale wszystko dziala rewelacyjnie na kazdej przegladarce IE i Opera. Wielkie THX. :D

• Administrator
Opublikowano
Nie wiem czy ktos cos naprawiam ale wszystko dziala rewelacyjnie na kazdej przegladarce IE i Opera. Wielkie THX. :D

Art...dla Was wszystko>>> :D

Co do działania>>zdarzaj? się czasem małe przerwy w działaniu stony (albo delikatne spowolnienia) ale występuj? one bardzo rzadko.