Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Ciebie jednego nie zachwyca. Wygląda trochę jak pokryta sidingiem. Zdaje się również, że pierwotny projekt był nieco inny. Jednak ponoć jest powalająca akustyka i wnętrza. Jak pójdę (do fajnego zawsze się fajnie idzie) przekażę wrażenia.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SlawoyAMD

10

• ArtCho

8

• burgifan

7

• azjon

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam wrażenie, że mówicie jednak o nowej filharmonii, a nie o operze... Opera to ten powiedzmy namiot na Gdańskiej :)

Opublikowano

Ok- za to mefisto wyrażnie wskazał na budynek - wiemy o jaki chodzi jak zwał tak zwał

• Sympatycy
Opublikowano

Tak obserwując przekazania "Cusia" od Nas i do Gdańska, to przy naszej i Poznańskiej frekwencji "biednie" to wyszło :P Ważne że Cuś poszło dalej i jest zgodne z harmonogramem...

Opublikowano

SlawoyAMD nie mowi sie "biednie"

mowi sie ze statystyka z dobrych nici uszyla cos na miare chwili i potrzeb ;)

a do tego z przytupem - 160km/h!!!

a slonia w Trzebiatowie pozdrowiliscie?

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 14.05.2014 o 19:30, SlawoyAMD napisał(a):
Tak obserwując przekazania "Cusia" od Nas i do Gdańska, to przy naszej i Poznańskiej frekwencji "biednie" to wyszło :P Ważne że Cuś poszło dalej i jest zgodne z harmonogramem...

Sławek, każdy orze jak może :) Zwróć uwagę, że my witaliśmy Cusia w sobotę, a oddawaliśmy w dzień powszedni. Nasi koledzy z innych regionów mogliby nam wytknąć, że do Koszalina pojechało tylko 5 osób :) Słabo, nie? Wielkopolan było 9, czyli prawie dwa razy więcej.

W dniu 15.05.2014 o 00:17, szczolkin napisał(a):

a do tego z przytupem - 160km/h!!!

a slonia w Trzebiatowie pozdrowiliscie?

Widzicie, mówiłem: tak się rodzą legendy :)

Słonia w Trzebiatowie?!?

• Sympatycy
Opublikowano
  Cytat
Zwróć uwagę, że my witaliśmy Cusia w sobotę, a oddawaliśmy w dzień powszedni.

Święta prawda... Nie każdy może się w rannych godzinach przemieścić na miasto... Mea Kulpa....

Opublikowano

najbardziej podobało mi się zwiedzanie muzeum Wojska w Kołobrzegu - pierwszy raz robiłem to z kanapy na skuterze :)

Opublikowano
  W dniu 16.05.2014 o 00:53, azjon napisał(a):

pierwszy raz robiłem to z kanapy na skuterze :)

Zawsze musi być ten pierwszy raz, a robiłeś to na kanapie na skuterze ? Wiesz co... To co nieraz się faceci chwalą, że robili to na kanapie w samochodzie ;)