szamot Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Ale konkurencja na Kujawach dla serwisów. Gratulacje i do zobaczyska na pędzidłach Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Super Bobasku że się wszystko udało ;-) Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No dobra dobra to i ja pasek wymieniłem , niunia śmiga jak bolit . Tak dla informacji w temacie ZACNEJ trafiły mi się z lekka zapieczone jak zwał tak zwał dwie rolki , ale cudowny preparat od mojego Tatusia i troszkę pracy zrobiło swoje , całość wyczyszczona wymyta i gotowa do dalszej pracy znaczy jazdy sprzęgło cacy tylko dzwon z lekka przetarłem papierem ściernym . p.s. Swoją drogą ciekawe ile serwis skasowałby za taką wymianę paska . Michale teraz to my jesteśmy Goście no i jeszcze ten od KKKKKKKKKKkozy hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzeł Opublikowano 13 Lipca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No dobra dobra to i ja pasek wymieniłem , niunia śmiga jak bolit . Tak dla informacji w temacie ZACNEJ trafiły mi się z lekka zapieczone jak zwał tak zwał dwie rolki , ale cudowny preparat od mojego Tatusia i troszkę pracy zrobiło swoje , całość wyczyszczona wymyta i gotowa do dalszej pracy znaczy jazdy sprzęgło cacy tylko dzwon z lekka przetarłem papierem ściernym . p.s. Swoją drogą ciekawe ile serwis skasowałby za taką wymianę paska . Michale teraz to my jesteśmy Goście no i jeszcze ten od KKKKKKKKKKkozy hi hi hi . Na poczatek 620 zyla pasek a reszta wedle uznania mechaniora. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No to super,ze upiorkowa maszyna tez gotowa. BĄDŹ GOTOWY DZIŚ DO DROGI........ Że do wiwalanki znaczy się ma być gotowa . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No i gitara niech was Zacna wozi szczęśliwie ,mam dość słońca Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 No to super,ze upiorkowa maszyna tez gotowa. BĄDŹ GOTOWY DZIŚ DO DROGI........ Że do wiwalanki znaczy się ma być gotowa . Bobasku ZACNA już wczoraj śmigała . Śmigłem powiem wam kawałek w stronę wioski bez kasku tak na szybko ale było fajnie wiatr we włosach ciepełko . Zero jakiegoś dołka ciągnie od dołu jak pieron jak powiada ten od Kozy stary pasek to lichy temat w jednym miejscu jest tak słaby że szok dobrze że diabeł mnie nie kusił aby gdzieś śmignąć , bo było by nie ciekawie laweta itp , no i pewnie bym wyglądał jak te frytki koło Kutna hi hi hi . P.S. Nie zapomnę tego widoku biedactwa takie zmęczone i wykończone . Ale daliśmy rade i gitara hi hi hi . Szkoda że raz w roku nie można śmigać bez kasku Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jak to czytam to też chyba muszę kupić pasek, bo widzę, że nie ma żartów. Przy okazji zamówiłem kierunki obrysowe na tył pomarańczowe, które zamontuję na błotniku. Mam nadzieję, że nie będę zaskakiwał już kierowców siedzących mi na zadku . Przy drugiej okazji kupiłem kuferek taki jak jest na Hondzie od Baśki. Spodobał mi się. Odnośnik do komentarza
rogero Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Bobas prześlij proszę namiary na te akcesoria do kufra który się Tobie tak podobał! Dzięki Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 U tego kolesia możesz kupić lampy led i oparcie. Skontaktuj się z nim i temat załatwiony. Powodzonka. http://allegro.pl/kufer-k-max-50l-plyta-montazowa-zestaw-naklejek-i4383160969.html Odnośnik do komentarza
rogero Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Bobas te lampy do takiego kufra nie pasują zastanowiło mnie te sreberko które ńie ma gdzie wejść i pasują tylko i wyłącznie do takiego kufra LAMPY STOPU LED DO KUFRA K-MAX Numer Katalogowy Produktu: WAW9062 Opis Przedmiotu: Lampy stopu przeznaczone do kufra K-MAX 50 LITRÓW. Lampy bardzo dobrej jakości. Przy zakupie kufra lampy w niższej cenie!!! LAMPY PASUJĄ TYLKO DO KUFRA WAW9061 ( Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 MOŻLIWOŚĆ ZAMONTOWANIA OPARCIA I LAMP LED DOSTĘPNYCH W NASZEJ OFERCIE. Myślałem o tym wpisie z aukcji nie patrząc na inne rzeczy wystawione poniżej. Wynika z tego, że powinien mieć lampy właśnie do tego modelu. Pomarańczowe kierunki zamontowałem. Efekt jest całkiem fajny. Czerwone kierunki odłączyłem, bo wyglądało jakbym miał zwarcie w lampie no i pobór prądu byłby za duży. Zamiast 2x21W byłoby 4x21W na tylnych kierunkowskazach. Odnośnik do komentarza
rogero Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Bobas kierunki dałeś na kufer? Masz fotkę ? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Super Bobasku, bo te czerwone kierunki do dupy były Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Kufer założony. Bagażnik oczywiście nie pasował w otwory w Kozie i musiałem z blachy dorobić adapter. Poniżej link do filmiku na facebooku Odnośnik do komentarza
rogero Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Koledzy gdzie ten filmik z kuferkiem Bobasa ? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Już jest wklejony . Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Kufer bez oparcia Ale Twoje słowa na końcu filmiku "mi się podoba... na razie" po prostu OMG Odnośnik do komentarza
rogero Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Proszę o namiary gdzie u kogo ten filmik ? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jest wklejony w moim powyższym poście. Oparcie będzie niebawem . Odnośnik do komentarza
rogero Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Bobas teraz widoczne super ,a na fufer nie robiłeś światełek ? Myślałem że coś tam będziesz dokładał Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Na kufer nie chcę, bo często te światełka w kufrach mrugają na nierównościach . Powodem są oczywiście drgania, które przerywają obieg prądu. Jedynym wyjściem jest zamocowanie kufra na stałe, a to mi nie odpowiada. Odnośnik do komentarza
rogero Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ok wiadomo każdy ma inne potrzeby. Ja dzisiaj kolejny raz usłyszałem od kierowcy ,że słabo widać sygnalizowanie skrętu może te kierunki z jakiegoś konta słabiej widzą kierowcy , jak się spotkamy oblukam te kierunki może dołoże coś na tył . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 28 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Z dzisiejszego filmu wynika że ten kufer u Bobasa jakiś inny jest Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Na kufer nie chcę, bo często te światełka w kufrach mrugają na nierównościach . Powodem są oczywiście drgania, które przerywają obieg prądu. Jedynym wyjściem jest zamocowanie kufra na stałe, a to mi nie odpowiada. Opcją dla rozwiązania stosowanego przez wielu Kolegów (to ze stykiem w kufrze) jest zainstalowanie gniazda i przewodu z wtyczką, solidnie skręconą. Ja tak zrobiłem (kiedy miałem Aprilię) i nic nie mrugało. Trzeba było tylko pamiętać, żeby odpiąć przewód przed zdjęciem kufra. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi