LWfilip Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zawsze to jakaś odmiana. I teren do jazdy odpowiedni. A na twarzach widać skupienie co by się nie wysypać. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 No proszę jak wiwijali , można zaliczyć to jazd testowych . P.S. Swoją drogą Tatulek ma rację warto sobie przypomieć jak to się biegowcami śmigało . A na jakimś krosie sam bym też pośmigał choć ciut . Wiwijadło ładne . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Król jest tylko jeden Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A Jolka gdzie się nam podziała ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 16 Czerwca 2014 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zdjęcie robiła? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Jak nic fota z działki hi hi hi Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A o Jolke wam chodz I nasza babujaga Król jest tylko jeden Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 A beret się już pokulał?? Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pozdrowienia z gór od Jolki Król jest tylko jeden Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ten z nad Nogatu dzwonił wczoraj , prosiłem o przekazanie pozdrowień i wszystkiego dobrego zdrówka itp dla młodej pary od nas wszystkich . P.S. Weselisko na 100 % od środy do środy hi hi hi . Weselna , pychotka z resztą smakowaliśmy hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 ...ale pikniutka ta góraleczka Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wspaniali ludzie i tyle Pozdrowienia dla naszych górali - Hej Troszkę się za nimi stęskniłem Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Cd A tak się bawią Król jest tylko jeden Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Siemanko z rana Wczoraj przyszedł pasek. Oczywiście nie wytrzymałem i już jest wymieniony. Chodzi jak złoto Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Wee to gratulację,napewno banan na gębie był Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Wee to gratulację,napewno banan na gębie był p.s. Tatulek wracaj u nas lato w pełni . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 No to fajnie Michu, że pasek masz już wiwinięty . Tera to się śmiga, co ? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 No to fajnie Michu, że pasek masz już wiwinięty .Tera to się śmiga, co ? Super chodzi paseczek Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja przed chwilą skończyłem składać Kozę. Wszystko działa idealnie !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja przed chwilą skończyłem składać Kozę. Wszystko działa idealnie !!!!!!!!!! A to się zobaczy , Koza i idealna praca :lol2: meee meee koza hi hi hi niech ja skonam . p.s Spoko Bobasku niech ci Koza śmiga i daje ogrom radości . Koza z rogami hi hi hi a może koziołek hi hi hi . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Roboty było od cholery. Spuszczanie oleju, płynu z układu, demontaż osłony alternatora, tłumika wraz z kolektorem, wymiana pompy, przy okazji ukręcenie gwintu na wałku napędu pompy itp. Na szczęście tokarz opanował całą sprawę. Odpowietrzanie układu chłodzenia też nie było łatwe. Trza rozebrać czachę, żeby dojść do odpowietrzenia prawej chłodnicy. Przy okazji dorabianie lejka z wężem itp. Najważniejsze, że się udało. Nie ma żadnych wycieków, temperatura ok, wentylator się włącza tak jak powinien. A ja przy okazji mam banana na gębie . Dziękuję koledze Kot 45 oraz Fundiemu , którzy dali mi kilka ważnych wskazówek. Jeszcze na koniec sezonu zmienię łożysko główki ramy i Koza jest jak ta lala Odnośnik do komentarza
tuczis Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 szacun Bobas. Teraz wiem do kogo zwrócić się o pomoc. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Wielu z Kujawiaków ma spore pojęcie o mechanice. W sumie to dużo pytam i uczę się od nich . Po drodze oczywiście ukręcam gwinty, ale to chyba jest nieuniknione . Odnośnik do komentarza
tuczis Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 chyba nie, każdy lubi się napić po robocie Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 W sumie po pijaku robota idzie tez dobrze . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi