Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby, która pomyka na Integrze. U dealera nie ma ani jednej sztuki, a chętnie bym się jej przyjrzał z bliska.

Info na priv. proszę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt się nie odezwał, więc nie wykluczone, że to jest pierwsza sztuka :)

DSCF1640_zps3fd9c72d.jpg

DSCF1637_zps05e1b13c.jpg

DSCF1644_zps264bc313.jpg

DSCF1639_zpse4dda51f.jpg

Opublikowano

No Marek_M -Wielkie gratulacje i dawaj na testy dzisiaj o 21.00 Będziemy podziwiać i gratulować

Opublikowano

Dzisiaj nie dam rady, ale może w przyszłym tygodniu.

Szerokości. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Gratki zakupu. Ładna. Niech wozi bezpiecznie. Nie ma jak Honda.

Opublikowano

Piękna jest, gratulacje Marku :)

• Sympatycy
Opublikowano

Bardzo ładna. Gratuluje zakupu.

Opublikowano

Ciekaw jestem co Cię skłoniło do zmiany zdania, w ubiegłym roku dość mocno krytykowałeś Integrę?

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 25.04.2014 o 21:49, RONIN napisał(a):
Ciekaw jestem co Cię skłoniło do zmiany zdania, w ubiegłym roku dość mocno krytykowałeś Integrę?

Marek w innym poście napisał, że nie bedzie tęsknił za małymi kółkami SW-T. Integra ma duże :-)

Opublikowano
  W dniu 25.04.2014 o 21:49, RONIN napisał(a):

Zdania nie zmieniłem. Nadal uważam, że Integra ma sporo wad, ale po roku na SW-T400, doceniłem jej zalety: duże koła, tylny wahacz, zawieszenie, silnik, automatyczna skrzynia biegów, itp.

Jeździ jak moto, skręca jak moto, buczy jak moto, ale siedzisz jak na skuterze. Innymi słowy, idealne rozwiązanie dla emeryta z motocyklową przeszłością :msn-wink:

Opublikowano

Marku... świetnie się prezentuje :-) Kiedy planujesz się pochwalić w szerszym gronie?

Opublikowano

Ciekawe największy krytyk Integry kupuje co INTEGRE cud na forum :clapping:

Opublikowano

Integra zaliczyła pierwszy zlot :)

zlot1_zps011db3b9.jpg

zlot2_zpsde56fa28.jpg

zlot3_zps521da24b.jpg

Dała radę, ale kanapa do przeróbki :furious:

Opublikowano

Wygląda świetnie ! Tłumik chyba akcesoryjny ? Nie mogę się doczekać , kiedy zawitasz na spot :)

Opublikowano

Tłumik Leo Vince :)

Na spot postaram się wpaść 30-go.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ładna maszynka. serdecznie gratuluję.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za miłe słowa :)

Powoli kończę doposażanie. Czas zacząć jeździć :clap:

Opublikowano

Marek, a możesz zdradzić, co to za szyba - bo chyba nie jest to oryginał? Jak się sprawuje?

Opublikowano

MRA VarioTouring

Z oryginalną szybą Hondy nie jeździłem, więc trudno porównać. MRA jest mniejsza, nieco nadrabia deflektorem, ale na jesieni chyba zainwestuję w nieco większą szybę. Tym bardziej, że po przeróbce kanapy siedzę dużo wyżej.

Opublikowano

@marek_m:

Spotkamy sie na zlocie, to sobie mozesz zobaczyc moja wyzsza szybe Puiga do Integry. Jest wyzsza o 5,5 cm od orginalnej. No i wogole, chce pogadac o Integrze, wiec zapowiada sie dlugi wieczor na zlocie cha cha :)

Opublikowano

Na zlocie mnie nie będzie :confused:

9-go rano wylatuję na tydzień do Kazachstanu. Wcześniej muszę się trochę przygotować.

Spróbuję złapać Ciebie przy okazji wyjazdu Grupy Pomorskiej do Szwecji, ale też może być problem, bo do 18-tej jestem na ogół w pracy. Może na bazie promowej.