kantos Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Może i ja bym się zdecydował.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Maja 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Panowie, jako wielokrotny organizator różnych rzeczy (w przeszłości), nic mnie tak nie wkurzało, jak się napracowałem, a ludzie się mniej lub bardziej wycofali. Przykładem innego organizatora niech będzie Maciek Burgifan, który przygotował ognisko i... sami wiecie co. Pozwólcie, że najpierw spytam Wojtka, jaki jest zgrubny koszt softshella (od - do) . Wtedy będziemy znali cenę i każdy będzie mógł się przymierzyć do budżetu, a po tym zdecydować czy chce czy nie chce. I zrobimy listę chętnych, a wcześniej jakiś projekt Inaczej będzie jak w tym wierszu i piosence... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Drodzy Koledzy, dostałem wstępną ofertę na softshell firmy JHK za 91,86 zł netto przy zamówieniu minimum 12 sztuk (kolor do ustalenia i wyboru). Dodatkowo dochodzi koszt nadruku lub haftu, który zostanie wyceniony po przedstawieniu naszego projektu. Koszt nadruku, w stylu jak na koszulkach, to około 15 zł netto. Więc łącznie cena kurtki softshell JHK wyniosłaby około 132 zł brutto... Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 kowal 1szt. softshell + 3 szt. koszulki xxl Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Maja 2018 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Ja i Zosia Softshell Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 18 Maja 2018 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Poproszę o softshell - 1 szt Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 dla mnie też softshell 1 szt Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 To ja też poproszę o softshell - 1 sztWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Gdzie można zobaczyć ten softshell? 1 Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 19 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Softshell 1 stuck bitte.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Maja 2018 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Teraz to już widzę zainteresowanie :-) Ostatnie pytanie czy zależy Wam na jakości kurtki czy chcecie iść w taniość...? Osobiście wydaje mi się, że lepiej dołożyć kilkadziesiąt złotych i mieć porządną kurtkę na dłuższy czas i bardziej wszechstronną... Znalazłem bardzo ciekawą ofertę na taki softshell: Bardzo zaawansowana kurtka, aktualnie w super promocji, kolor grafitowy z górną częścią odblaskową, ale koszt całkowity z nadrukiem może oscylować w okolicy 200 zł...? Czekam na Wasze opinie...? P.S. Proszę o podawanie rozmiarów, bo nie wiem czy coś się nie zmieniło w Waszych sylwetkach i rozmiarach od jesieni... ;-)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Maja 2018 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 1. Robsson - 1 szt - SWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi