Klubowicze PIN Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Z przykrością musimy stwierdzić iż nie damy rady na 19.30. 20.00 to wszystkie pieniądze ale będziemy na 100% już nie mogę się doczekać
Klubowicze valdi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Teraz już wiem, Orzeszku dopisz do listy
dr.big Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zyczę udanej imprezy , jako, że nie mogę być co tydzień, w tym roku wybrałem "rozpoczęcie sezonu" w Ryni za 7 dni ... i spota też pewnie zaliczę, żeby mieć ten stempelek w książeczce spotkań ...
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzięki wielkie wszystkim przybyłym za miłą niespodziankę Jajeczko Burgmanii tym razem kameralne ale zdecydowanie udane pzdr Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A więc po jajeczku. Było skromniej ale bardzo miło. Widać, że już nie jesteśmy tacy młodzi. Było baaaardzo spokojnie. STO LAT odśpiewane, świeczki zdmuchnięte, jajcem przegryzione, napitkami przepite. Widzymy się za tydzień. Dzięki.
Klubowicze PIN Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wiadomo, wszystko co dobre szybko się kończy:( Było świetnie i za to bardzo z Igą wszystkim dziękujemy a w szczególności Orzechowi za org. Dobranoc
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzięki za jajco.Było jak zwykle miło i....miło.
ALFI Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 My już też w domu. Dziękujemy wszystkim za wspaniały wieczór. Życzymy wszystkim wszystkiego dobrego z okazji świąt, a solenizantom wszelkiej pomyślności. Pozdrawiamy Dor_ota i Alfi
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A ja chciałem podziękować Orzechowi za organizację i za przywiezienie i za odwiezienie. Wszystkim uczestnikom za bardzo miłą atmosferę, Smokowi, że się pojawił, Sonorowi, że zajrzał, Adze za uśmiech, Domelowi, że ją przywiózł, Pinowi i Idze za sąsiedztwo, Alfiemu wraz z Dorotą za dokładkę, Szorstkiemu też za sąsiedztwo i że miał urodziny, Morwie za najcięższe ciastko jakie w życiu niosłem, Mariuszowi za „oj tam”, Ewikowi, Wrzoniowi, Piootrowi, Grzesiu, Przemowi, Worlanowi, Jaankowi, Iraskowi, Michaluowi, Molo, Valdiemu... jeśli kogoś pominąłem, no to sorry. Dziękuję.
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuję za miłe jajeczne spotkanie. Współ biesiadnikom oraz tym do których miałem daaaaaleko. Wybaczcie jakość, ale z kronikarskiego obowiązku i dla tych co nie byli zamieszczam 2 foty:
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzięki wielkie za bardzo miły wieczór. Do następnego razu.
Klubowicze Domel Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dzięki i od nas za organizację "jajeczka". Jak zwykle miło i fajnie czas spędzony w doborowym towarzystwie. Pozdro dla wszystkich i wesołych świąt,
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dziękujemy z miły wieczór. Wszyskiego najlepszego w nadchodzące Święta.
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja również dziękuję za miłe jajcowanie. A zdjęcia? Żeby nie było, że nie było to wklejam kilka fotek zrobionych z ukrycia Wesołego Alleluja !!!
Klubowicze valdi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wielkie dzięki za miły wieczór. Wesołych Świąt
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Worlanku :-) Dobre, może być. Ale dziś jest piąty, nie pierwszy :-)
Sympatycy irasko Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Worlan, nie wiedziałem, że ten Twój aparacik to nawet potrafi zmienić nakrycia na stole.
Klubowicze DaniL Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Niestety nie mogłem uczestniczyć, a widzę że atmosfera była przednia. Nie pozostaje mi nic tylko żałować. A Wszystkim życzę wesołych, spokojnych, rodzinnych Świąt i mokrego dyngusa
Rekomendowane odpowiedzi