Klubowicze Wrzonio Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 A gdzież to jest ten piękny zamek?
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Tu znajdziesz informacje.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 oj to.... Moszna może być piękna
Sympatycy krys70 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 @Patryk,a fotorelacji nie bedzie ? Czyzby klisza sie naswietlila... ale przeciez sloneczka bylo niewiele
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Powoli. Może przez długi weekend coś zrobię. Spaliła mi się żarówka w ciemni ............. :-)
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Już nie pytam czy żarówka w ciemni wymieniona Ale mam pytanie: Czy ktoś z nas wie ile km. przejechaliśmy z parkingu K-ce do miejsca spotkania - stacja benzynowa, lub "Kuchnia Sląska"? W kronikarskiej tabeli looker_a w tej chwili jest 120 km. Powinniśmy to sprecyzować. Tak sobie tylko myślę, ale to nie konieczne Tak na "oko" może się zgadzać.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Anton wujek gugle mówi 115 km
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Anton wujek gugle mówi 115 km Byś Ty wiedział jak ja Cię .......... DZIĘKI WIELKI Już to looker_owi przesyłam.
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja trochę więcej bo przejechałem wjazd na parking przed Agatą :-)
Pan rypak Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jutro opis naszego spotkania,mam nadzieje bo net działa u mnie jak kolejki w PRL-u ,stoisz i stoisz,a kolejka się nie posuwa. Ps,Dzięki Patryku za flagi i za wszystko
Pan rypak Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Tu skromny opis naszego spotkania. Skromny z uwagi na brak możliwości dodawania zdjęć w opisie(przynajmniej taką otrzymałem informację) Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spotkanie i wspólne pogaduchy. http://www.forum.burgmania.net/topic/19252-kronika-i-przedzlotowej-ogolnopolskiej-sztafety-burgmanii-2014-promo-x-zlotu-maxi-skuterow-burgmania-2014/page__st__180
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2014 Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję za uczestnictwo z Sztafecie Katowice-Opole. Dziękujemy za serdecznie za miłe przyjęcie nad którym gospodarskim okiem czuwał Rypak, dbając aby nikomu niczego nie zabrakło. Do następnego spotkania. Tak jak obiecałem, że zdjęcia wkleję podczas długiego weekendu -to ............... słowo się rzekło kliknij na zdjęcie
Jarek_PL Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Jak zwykle Śląsk Tańczy i Śpiewa ! Anton rozpętałeś sztafetą prawdziwą burzę A ten tort na koniec mnie rozwalił. Papa Rypak ze swoją grupą zadbali o wszystko.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Maja 2014 Administrator Opublikowano 1 Maja 2014 Powiem krótko- Śląsk wymiata Patryk- super fotki. Ps. Lucek, po co grzebałeś Zającowi w zadzie?
Moni82 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 Śląsk górą! Ps. Chyba nie ma osoby, która nie grzebala hehe
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2014 Grzebali, grzebali a nie używali .............. . (Kilka zdjęć ocenzurowano.)
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 2 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2014 Witejcie roztomili , grzebali a nie używali ale to na naszym odcinku sztafety , co na innych nie wiadomo .
Klubowicze ziga Opublikowano 2 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2014 Patryk znowu foto piękne ,godne podziwu
Rekomendowane odpowiedzi