flor12ek Opublikowano 24 Lipca 2006 Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam ! Mam problem.Kupiłem niedawno Burgmana 400 z 99 roku i chcę do niego dokupić kufry boczne i tylni oraz jakie? orurowanie np:Fehlinga.Problem polega na tym że szukam tych elementów okazyjnie czyli na różnego typu aukcjach.Na niemieckim Ebay jest tego wiele ale opisy niekiedy nic mi nie mówi? ,wiem że wychodziły od K1-K7 ale czy to oznacza że było siedem różnych kształtów nadwozia czy też te zmiany dotyczyły raczej elementów wyposażenia i np; bagażnik od k1 pasuje do K3 itp.. Proszę fachowców z tego forum o o?wiecenie mnie w temacie Próbowałem co? się dowiedzieć w serwisie suzuki Mieloch-motocykle ale nie znam chińskiego Pozdrawiam
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 24 Lipca 2006 Administrator Opublikowano 24 Lipca 2006 Tylny stelaż pod kufer pasuje od K1 do tylko K1 (1999- 2000). K2 (2001- 2002) jest warunkowo zamienny z modelami K3, K4, K5 i K6. Stelaża pod kufer do K7 przyznam szczerze jeszcze nie widziałem ale sugeruj?c się optyk? będzie zupełnie inny niż w modelach starszych. Je?li idzie o boczne orurowanie (relingi) to musz? być konkretnie pod K1, K2 lub K3- K6... czyli 3 rodzaje. Fehiling jest OK ale kupno w zasadzie tylko przez ebay.de. Ps. Jeszcze co?... je?li chcesz stelaże pod boczne kufry to w pod Warszaw? jest kuĽnia motocyklowa, która ma opatentowane takie boczne stelaże do K1. Oto Jurkowy K1, którego po montażu orurowania sam osobi?cie odbierałem: Podaje numer do Michała z kuĽni: 501 796 758
flor12ek Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Opublikowano 24 Lipca 2006 Pewnie się trochę pospieszyłem i będę musiał przerabiać a jak nie da rady to sprzedam ,wydawało mi się to okazj? więc kupiłem. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1
flor12ek Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Opublikowano 24 Lipca 2006 DZIĘKI ZA KONTAKT NA Tˇ KUŻNIE JAK SOBIE NIE PORADZE TO MOŻE ONI PRZEROBIˇ MI TE MOCOWANIA
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 24 Lipca 2006 Administrator Opublikowano 24 Lipca 2006 Je?li to wszystko co jest wymienione w aukcji kupiłe? za 102 eur to jest to rewelacja Niestety do K1 nie będzie pasować... chyba, że zaczniesz przerabiać.
flor12ek Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Opublikowano 24 Lipca 2006 Trzy kufry plus mocowania! Jak odbiore i zamontujelub nie to napisze.
Rekomendowane odpowiedzi