Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Maja 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Maja 2014 Nikt nic nie wie Pawełku.
Sympatycy Volvo Opublikowano 24 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2014 Z tego co wyczytałem to odbiór cusia jest 02 06 2014 A przekazanie ma odbyć się 04 06 2014
ciesu Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Drugi czerwca to poniedziałek, chyba lepiej, żeby to nastąpiło dzień wcześniej w niedzielę...?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2014 W niedzielę nie da rady. Ale dla ciebie Ciesu załatwiłem czwartek 29.05. Przy okazji naszego spota odbierzemy od Kolegi Braszkena CUSIA. Godzina przekazania to godzina naszego spotkania. Do Bolimowa Cuśka wieziemy bez zmian. tjw
ciesu Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Ale dla ciebie Ciesu załatwiłem czwartek 29.05. Pasuje, dzięki Zdun za info :-) A swoja droga to dobrze byloby miec zgode Manufaktury na wjazd na rynek, aby godnie powitac i przekazac Cusia...!
Sympatycy zdun13m Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2014 Ciesu, przecież przekazanie ma się odbyć wśród motocyklistów a nie sklepikarzy i restauratorów. Damy radę spotkać się tam gdzie zawsze. I nie będziemy się nikogo prosić o zgodę. Takie proszenie, to takie niemotocyklowe. ( jak mawia mój dobry kolega ) Braszken, wielkie dzięki że udało się termin zmienić. Pozdrawiam.
ciesu Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Spoko Zdun, chodziło mi o to, że w niektórych miastach jest duże zainteresowanie tym tematem, są gazety czy stacje radiowe, bo to w końcu Ogólnopolska Sztafeta :-)
Sympatycy zdun13m Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Maja 2014 Dziwię się twoim nagłym zainteresowaniem Sztafety. Przez pół roku nie było z twojej strony żadnego sygnału. Więc pozwól że zrobię to trochę skromniej niż w innych miastach, ale może nie gorzej. Jeżeli masz inny pomysł niż zmiana daty to napisz. Może uda się to w drożyć?
ciesu Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 To ze sie nie wypowiadalem, wcale nie oznacza, ze sie nie interesowalem i ze nie sledzilem watku Cusia na ogolnym. Termin sie zbliza, wiec sie odezwalem tutaj. Piotrek, Ty ogarniaj wszystko, ja sie dostosuje, w koncu jestes starszy stopniem, znaczy sie "Klubowicz" :-) Pozdrawiam!
PAW_KOR Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Ciesu nie siej zamentu. Tak jak Piotrek napisał wcześniej Cię to nie interesowało a teraz masz dużo do powiedzenia . Skory ale musiałem się wtrącić. Pozdrawiam.
Julo Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 No co wy chcecie od Ciesa, dobrze chlopak kalkuluje. Spotkanie w rynku Manu w porownaniu do pustego parkingu to dzien do nocy. Wedlog mnie przekazanie Cusia powinno odbyc sie w bardziej zyciodajnym miejscu.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2014 Julo, czy nie uważasz że życie jest tam, gdzie my jesteśmy ? Dobra chłopaki. Pogadaliśmy sobie. I tyle Na dzień dzisiejszy priorytet, to ten żółty zajączek i tego się trzymajmy.
RONIN Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Julo nie sądzę, żeby dyrekcja Manu wpuściła skutery na deptak. Poza tym jest już późno na załatwianie takich rzeczy, trzeba było zaproponować to miesiąc temu i się za to zabrać a nie wpadać na genialne pomysły dwa dni przed.
ciesu Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Paw Kor - a od kiedy to Ty taki bardzo zainteresowany tym wszystkim byłeś?? Bo z tego co zauważyłem to Twój pierwszy wpis jest dopiero na drugiej stronie tego tematu, gdy ja już dawno zapisałem się na przejazd z Cusiem... Ty więc nie siej zamętu i nie rób OT. No chyba, że chcesz szybciej zostać Klubowiczem, to dziub dalej :-) "Sorry ale musiałem się wtrącić."
Sympatycy zdun13m Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2014 Jako starszy stopniem, proszę o ciszę.
Julo Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Ja się dostosuję bez żadnego ale, podzielam tylko pogląd Ciesa. No i proszę jak ładnie dało się wjechać.
RONIN Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Bardzo ładnie, wjechaliśmy 5 metrów i rzuciła się na nas ochrona, a były to tylko dwie maszyny.
ciesu Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Dalsze bicie piany nie ma sensu. Moje wcześniejsze wpisy miały na celu dopytanie o szczegóły (bo była cisza w temacie), abyśmy my, jako Grupa Łódzka nie wypadli blado na tle innych grup, które przyjmowały i odprowadzały Cusia. Skoro Piotrek ma to wszystko już ogarnięte, tzn. ma pomysł i chce nam zrobić niespodziankę, to super - czekamy do czwartku... Oby tylko pogoda dopisała!!!
PAW_KOR Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Uważam , ze jak ktoś chce coś zrobić to niech najpierw zrobi i pózniej się tym pochwali, a nie odwrotnie. Ponadto skoro kolega tak szybko się zapisał w tym temacie to trzeba było działać, a nie dziamać. P.S Chyba coś Ci się kolego Ciesu pomieszało z tym dziobaniem. Podtrzymuje swoje stanowisko w powyższej sprawie .
ciesu Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 No właśnie nic mi się nie pomieszało, bo skoro Ty Paw Kor też nic w tym kierunku nie robisz, to na pewno jesteś ostatnią osobą, która może mieć do mnie "ale"... No chyba, że może Zdun potrzebuje sekretarkę, to co innego
Sympatycy Volvo Opublikowano 27 Maja 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2014 Dopiero co wróciłem z pracy ale jak to czytam to mi się wszystkiego odechciewa. Ale jestem jeszcze cały czas na tak.
looker Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Chłopaki ja jeszcze nie wyszedłem z pracy, ale też się zastanawiam... dokąd zmierzacie w tej dyskusji ? Pozdrawiam serdecznie!
Sympatycy zdun13m Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Maja 2014 Looker nic się złego nie dzieje. Tylko niektórzy są zmartwieni że nie udzielą wywiadu w gazecie,czy też nie pokażą się na bulwarze. Tak, czy inaczej, droga Cusia przebiegnie bez zakłóceń. Po spotkaniu napiszę kto uczestniczył i wstawię foty z przekazania. Tyle w temacie. Do zobaczenia w czwartek tak jak zwykle w Manufakturze.
Rekomendowane odpowiedzi