wize60 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie masz uprawnień aby używać tego rozszerzenia obrazków na forum. Poprawny format to: http://www.domain.com/picture.gif, nie poprawny format to: http://www.domain.com/picture.one.gif Chcąc umieścić zdjęcie na forum pojawia mi się taki tekst j.w. Wysłanie tego samego zdjęcia na PW nie stanowi problemu. Czy mam założoną jakąś blokadę, czy coś w tym stylu bo nie mogę sobie z tym poradzić proszę o pomoc.
RONIN Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Też tak mam, zależy to z jakiego urządzenia wrzucam zdjęcia do Picasa. Zdjęcie musi być w jpegu
RONIN Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wize60 wrzucasz w jpegu ale jak kopiujesz link do zdjęcia z picasa to na końcu ma rozszerzenie gif i dlatego nie możesz takiego zdjęcia wstawić.
wize60 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wize60 wrzucasz w jpegu ale jak kopiujesz link do zdjęcia z picasa to na końcu ma rozszerzenie gif i dlatego nie możesz takiego zdjęcia wstawić. Ok.To co mam zrobić żeby nie było tego rozszerzenia gif?
RONIN Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ażebym to ja wiedział, ja przesyłam zdjęcia do telefonu na windowsie a telefon wstawia je prawidłowo. Dodatkowo mam problem ponieważ od dłuższego czasu do internetu używam tableta i nie wiem jak w nim skopiować link do zdjęcia?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2014 A ja wstawiam zdjęcia na FOTOSIK i tam wybieram link specjalny na forum - kopiuję i śmiga.
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2014 Wize na picasie klikasz pr kl myszy w zdjęcie > zmień nazwę i po kropce wpisujesz "jpeg" zamiast "gif". Albo otwierasz zdjęcie > pr kl myszy > zapisz jako i wybierasz typ "jpeg". Powodzenia.
przemas Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 To nie format pliku jest problemem (poniżej .gif) lecz kropki w nazwie pliku. Nazwa nie może zawierać kropek np "aaa.bb.gif", kropka dopuszczalna tylko jako poprzedzająca rozszerzenie pliku, czyli aaabb.gif
wize60 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zdjęcia przesłane przez "fotosik" działają. Bardzo dziękuję tym którzy się starali mi pomóc,
toMMasz Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Ok.To co mam zrobić żeby nie było tego rozszerzenia gif? Trzeba zmienić rozszerzenie (skrót po kropce na "jpeg" lub "jpg") i po kłopocie...
MARCVS Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 A ja osobiście polecam wrzucać zdjęcia na fora przez wstaw.org Na żadnym z forów nie miałem kłopotów
wize60 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 Trzeba zmienić rozszerzenie (skrót po kropce na "jpeg" lub "jpg") i po kłopocie... Może więcej szczegółów gdzie to zrobić szukałem i nie wiem?
toMMasz Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 Może więcej szczegółów gdzie to zrobić szukałem i nie wiem? Trzeba kliknąć na pliku prawym przyciskiem myszy, wybrać "zmień nazwę" i zmienić...
wize60 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Opublikowano 1 Lutego 2014 2014-01-02 19.00.07 2560x1920.07 Co mam tu zmienić?
Rekomendowane odpowiedzi