jurczas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam wszystkich, może tutaj moglibyśmy popisać na temat wspólnych wypadów w nadchodzącym sezonie. Wiosna zbliża się już małymi kroczkami i pora cosik zaplanować. Ja zaproponowałbym na początek Berlin Tropical- Island http://www.tropical-islands.de/pl/atrakcje/strefa-tropikalna/ Myślę ze wekend majowy byłby dobrym terminem, chociaż też można wcześniej. Zapraszam do dyskusji i składania propozycji.
RONIN Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jurczas z Tropical Island będzie parę problemów. 1 dojazd głównie autostradą-nudno jak cholera 2 analizowałem koszt i jest porównywalny z Montenegro 3 na majówkę to już by trzeba rezerwować miejsca
jurczas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Masz wieksze doświadczenie i zapewne rację Tropical-Island to coś co i tak muszę zobaczyć Ad 1 5 godz i jest się na miejscu Ad 2. Za darmo nic nie ma:-) Ad3. Jeden mail i już mozna to zrobić:-) ale jasne że może pomysł mój nie trafiony. Chciałbym poprostu ruszyć cos w tym temacie Piszcie marzec juz niedługo
RONIN Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pomysł nie jest zły, ale jechać ponad 1000 km. Na sam basen za 1000 zł? Trzeba to zaplanować. Po pierwsze trzeba tam być rano, więc start z okolic Berlina, powiedzmy z granicy. Pomyśl co zwiedzić po drodze.
jurczas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Na ogólnym popularna stała sie ostatnio Pętla Bieszczadzka może od nas byli by chętni?
Klubowicze Marzena Opublikowano 18 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ja bym z chęcią zwiedziła Dolny Śląsk ponoć jest tam przepięknie i jest co zwiedzać.
RONIN Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Marzenka, czyli góry stołowe, jakieś skalne miasto w Czechach przy okazji i droga stu zakrętów i stamtąd już blisko do Berlina.
jurczas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Marzenka mówisz i masz https://maps.google....&mra=ls&t=m&z=6 Koledzy z Gdańska mają taka mapke 100 zakrętów , Góry Stołowe
warrant11 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zaplanujcie kotline jeleniogorska (for marzena) jako miejsce wypadowe do zwiedzania i wypadow dalej - polecam
jurczas Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 A jaką miejscowość i kwaterę proponujesz jako miejsce wypadowe? Wypatrzyłem gosp agro Srebrna Góra w Jeżowie Sudeckim
warrant11 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Myślę że sama jelonka ma sporo miejsc gdzie można się zatrzymać, kwestia zasobności kieszeni. Jeśli ktoś woli agroturystykę to już poza miastem (siłą rzeczy, aczkolwiek miejsca biwakowe w mieście można znaleźć). Każdego roku stada harleyowców spotykają się w tym regionie (Szklarska Poręba, Karpacz) i dają radę. Ubiegłej jesieni chłopaki zlot kredensów zrobili (gold wing) i też było zajebiście. Moim zdaniem to dobre miejsce aby zatrzymać się przed wypadem w europę, albo zatrzymać się i zobaczyć naprawdę wiele ciekawych rzeczy.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 19 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kszysiek nie w tym temacie.Montenegro to duży kaliber.Bez obrazy dla czytających.A Montenegro?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Stycznia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2014 Kotlina Kłodzka + Góry Stołowe to super miejsce. Byłem tam ok. 6 razy i w tym roku znów będę.. Dużo fajnych miejsc do zwiedzania ( zamki,pałace,twierdze, sztolnie Hitlerowskie,jaskinia niedźwiedzia,skalne miasto,błędne skały ,szczeliniec wielki) Drogi fajne i widoki jak jeździ się bokami zapierające dech. Nawet całej Majówki nie starczy na wszystkie atrakcje
RONIN Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Krzysiek, zapisy na Montenegro przyjmuje Zibi w odrębnym temacie.
Julo Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 I co z naszą majówką?, czy osoby, które nie wybierają się na Czarnogórę są chętne na weekend majowy?, Moja propozycja to Bieszczady lub Góry Stołowe. Wpisujmy kto zainteresowany jakimkolwiek kilkudniowym wyjazdem, a na pewno coś wspólnie ustalimy.
Termi_N Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Jeśli mogę Wam zwrócić uwagę na na następujący bieszczadzki majowy wątek to możemy razem coś wyczarować - razem nam po drodze i będzie raźniej -
jurczas Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Opublikowano 24 Lutego 2014 Julo jak juz mówiliśmy jak zdąże wrócić z USA to z miłą chęcią pojade Może z plecaczkiem bym sie wybrał:-) Termi_N twoja propozycja jest interesująca
Julo Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Termi_N, przegladalem twoj watek i mialem do ciebie zapukac. Jesli zdecydujemy sie na bieszczady to polecimy razem.
ravw Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja nie mogę jechać mam inny wydatek:( booo
Rekomendowane odpowiedzi