azjon Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 wylądowałem w chacie o 16:05 po drodze dogoniłem Marka z Zosią i Maćka, a potem ciągle wyprzedzałem grupy choperowców - chyba też mieli jakiś zlot od oddzielenia się od Wooferaia leciałem nontop A2 i S3 nie schodząc poniżej 140 km/h - no i Silverek wychlał 7,05 litra na setkę - moczymorda jeden
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2014 My również w domu - nie mam siły pisać
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2014 I ja też w domu. Zrobiłem sobie calodniową wycieczkę trasami widokowymi. 10 godz. i 15 min orgazmu Za wyjątkiem trzydziestu paru km po autostradzie za 2 złote, gdzie spiekota była niemiłosierna. Pózniej wrzucę trasę, bo warta przejrzenia.
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Witajcie !!! :-) Cieszę się, że wróciliście cali i zdrowi oraz mam nadzieję, że zadowoleni... Czekam na szczegółową relację i dokumentację fotograficzną... z niecierpliwością... Pozdrawiam bardzo serdecznie i do zobaczenia.
Rzelu Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zrobiłem sobie calodniową wycieczkę trasami widokowymi. 10 godz. i 15 min orgazmu . No to nasz powrót był całkowitym przeciwieństwem Twojego. Coś jak statystowanie w skrzyżowaniu "Vanishing Point" z "Mistrz kierownicy ucieka" ... :/
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki Moj plan był taki, żeby spędzić niedzielę w siodle i wykorzystać to, że mogę się przejechać cały dzień. Ale ze zrozumieniem podchodzę do tych, którzy chcieli po prostu wrócić z imprezy do domu Mnie się do domu nie spieszyło Dojeżdżając do domu nawet przez myśl przeszło mi, żeby w Kołbaskowie pojechać prosto i wrócić przez Niemcy PS Ale 400-500 km wystarczyłoby...
azjon Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 faktycznie na autostradzie grzało - na bilboardach temperatura powietrza oscylowała w granicach 32 do 32,5 . Nie wiem jak Wy wytrzymaliście jazdę w pełnych kaskach- ja całą trasę przeleciałem w jojku , a i tak siódme poty wyciskało. Na ostatnim tankowaniu już nawet zjedzone lody nie chłodziły i o mało co nie wsiadłem na maszynę w samych majtach i kamizelce klubowej oczywiście
Maciek ZRX Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Dla wszystkich co jeszcze nie śpią kilka zdjęć ze Zlotu https://plus.google.com/photos/116511688174841511166/albums/6022611025491661985?authkey=CN-ryK3Ej43j5AE
wooferai Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 ....z "Mistrz kierownicy ucieka" ... :/ .... i tak podobnie było dziś w powrotnej drodze, powtórka z rozrywki.... Czyli max......całe sto i dwadzieścia na godzinę w/g GPS-u............ I teraz sobie wyobraźcie przodownika takiej wycieczki..... czyli mnie....owego zapierdalacza...:-) Jeden z uczestników grupy mówi zapierd...tak 120 -140... a bo tak lubię... silver wing drugi....że chce być przed 17... kawasaki trzeci.. że mu się nie spieszy... aprilla czwarty, że max. jego licznikowe? 120..... burgman Ale winny tylko zapierdalacz 120 km/h - wooferai...:-))) chińskie KYMCO!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2014 No ja też już od 20,00 w domu, ale z przygodą niestety... Na samym finiszu, 200 metrów od promu gwałtowne hamowanie przed samochodem, któremu wybiegł kot (ja też go widziałem, więc zacząłem wcześniej naciskać klamkę... Niestety lekko zaprószona drobnymi kamyczkami jezdnia zrobiła mi na tylnym kole lekkiego drifta i w zasadzie już bym stanął, ale na jednej nodze nie utrzymałem masy Burka i posunął ostatnie 10 centymetrów na boku Dobrze że Gośki nie było już ze mną, choć z nią może dociążyła by mi tylne koło i nie było by szlifu... Czasza i prawa osłona płozy do malowania, bo krawędź paskudnie porysowana i pękło szkiełko kierunkowskazu (lusterko się złożyło na szczęście)... Ma ktoś jakieś namiary na numeracje lakierów Suzuki???
Rzelu Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wooferai - ten Twój GPS to od Putina chyba sygnał pobiera bo na moim prędkościomierzu było 130 i jeszcze się oddalałeś, a 120 to miała być prędkość PODRÓŻNA, ale dla Ciebie niestety nie do utrzymania bo boleśnie rani Twoje ego, a świat jest pełen ciężarówek do wyprzedzania... SlawojAMD tu masz za 25 EU http://www.ebay.de/itm/Suzuki-650-Burgman-Blinker-rechts-indicator-/131177641520?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item1e8acbf630 jak będzie trzeba to sprowadzimy grunt że Ty jesteś cały, bo o części trudniej...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2014 No ten z anonsu, to jakiś kombinowany, bo ma "biały" środek (wklejony??)... Trzeba będzie szukać oryginału o numerze katalogowym 35601-10G30... Jutro idę szukać dobrego lakiernika, to może i lakier dobierze odpowiednio...
Rzelu Opublikowano 8 Czerwca 2014 Opublikowano 8 Czerwca 2014 To nie jest biały środek tylko taśma klejąca z opisem od czego to część...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2014 A oto moja trasa: https://maps.google....irflg=d&t=m&z=7 Opoczno - Sulejów - Piotrków - Łask - Szadek - Uniejów - koło Dąbia wjazd na autostradę i do zjazdu Konin Wschód (2 zł) - Konin - Kleczew (kopalnia odkrywkowa) - Powidz (jeziora) - Witkowo - Gniezno - Oborniki - Szamotuły - Ostroróg - Sieraków - Międzychód - Drezdenko - Strzelce - Barlinek - Lipiany - Pyrzyce - Gardno - Radziszewo - autostrada.
melmacie Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jazda na patelni. Opon nie trzeba było grzac. Asfalt miał na jednym z "bilbordów" 55C. Chłodzenie powietrzem do 36C (albo miałem zepsuty termometr). Testowane były różne warianty dróg. Natenczas najlepiej wypadły leśne pod drzewami. Jako grupa zebraliśmy sporo doświadczenia: - zwiedziliśmy kilka miejsc jednocześnie i sprawdziliśmy kilka wariantów dróg prowadzących do jednego celu wymieniając się informacjami co i gdzie można zobaczyć (np zmknięty Rogalin) i ile czasu potrzeba - testowaliśmy dwukrotnie jakość michy w Międzychowie (gang) - kontrola stanu umocnień pod Toruniem (ze sztandarem) - wyprzediliśmy wszystko i wszędzie stosując metode zero jedynkową między innymi aby każdy choperowiec mógł powiedzieć: skuter mnie wyprzedził (easy rider w lolku) - sprawdzanie różnych wariantów odzieży skuterowej w wyższych temperaturach czyli jak wytrzymać w futrze latem Chciałem jeszcze pojechać nad morze wieczorem ale nie było chętnych. Artur, żebym wiedział.... Dziekuje Urbi i Bilety za pomoc w w zorganizowaniu wyjazdu.
burgifan Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 10 godz. i 15 min orgazmu Artur jak Ty to robisz ? Znam tylko orgazm 3 sekundowy ! Dla wszystkich co jeszcze nie śpią kilka zdjęć ze Zlotu https://plus.google....CN-ryK3Ej43j5AE Piękne zdjęcia ! Super, gratki !!!
wooferai Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Sławek a to niefart i to tuż pod domem. Dobrze, że jechałeś już sam, no i że nic się nikomu nie stało. To tylko/aż parę rysek i szkiełko. MELMACIE, to ja Ci Maćku pięknie dziękuję za poprowadzenie na ostatnich 150 kilometrach trasy powrotnej. Psychicznym odpoczynku, nie patrzeniu na ekran "automapy" w słońcu czy pilnowaniu licznika, podziwianiu widoków i nie martwieniu się absolutnie o nic i nikogo podczas tego odcinka trasy. Prędkość też była chyba w sam raz. Nie wiem, bo nie kontrolowałem, ale radę dawałem. Wyjazd samotnie na zlot, jak i ostatnie 150 kilometrów to prawdziwa przyjemność z jazdy. ANIU, zdjęcia superaste. Niektóre z nich szczególnie mnie urzekły. Dziękuję. I ogólnie wszystkim z naszej grupy wyjazdowej dziękuję, za wspólnie i miło spędzony czas na zlocie. ZDJĘCIA: tu jako slideshow http://s868.photobucket.com/user/Holownik1/slideshow/BURGMANIA%202014 tu normalnie http://s868.photobucket.com/user/Holownik1/library/BURGMANIA%202014
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2014 Wooferai, gratuluję zdjęcia!
wooferai Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Sprawdzałem czy chłop nie ma łupieżu.... :-)))) Ale było OK. Teraz zagadka, kogo to szczecina? :-)
kunisz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tylko pozazdrościć wrażeń, przebytych km, pięknych widoków :clapping: Pozdrawiam
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Głowa z "włosami" należy do azjona
azjon Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 a własnie , że nie przed chwilą pokazałem zdjęcie żonie i po obejrzeniu mojej glacy stwierdziła, że to nie ja!!! a sam myślałem o sobie stawiam na Maćka ZRX
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Czerwca 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Czerwca 2014 No to zostaje Maciek ZRX albo ja No ale kto w końcu????
minimi1 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Widok Kowala modlącego się do kotleta- rewelacyjny
Rekomendowane odpowiedzi