Klubowicze Karolina Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Karolina, Ogryzek, wariant 1, domek, koszulka damska S, koszulka męska XXL, koszulka dziecięca 116, pobyt od czwartku. Przelew już wysłany.
Roberto Śląsk Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam Zapomniałem dodać że kasa jest już na kącie. Roberto Śląsk
Piitersonn Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam, proszę o dopisanie do listy Piitersonn / domek / koszulka męska L
Sympatycy irasko Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2014 A teraz rzecz przyjemna - rozstrzygnięcie 1szego konkursu X zlotu Burgmanii gdzie główną nagrodą jest beczka piwa. Lista zwycięzców wygląda tak. Gratulacje za wygranie konkursu, nagroda do obioru na zlocie. 22 Irakso ...drobna literówka się wkradła w nicku, Dzięki za pierwszą wygraną
Sympatycy Kisiel Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A to jakiś zlot jest ... To ja poproszę XL domek - może być u Krzytra w nogach
padre Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Hejka! Poproszę wariant 1 czyli domek oraz koszulkę męską xxxl:) tak sądzę Może dojadę tym razem bez wypadku;);)
Administrator Artix Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam serdecznie Wszelkie zmiany naniesione, w przypadku omyłki prosze o pisanie w postach a nie w PM, bo ostatnio "umarła" mi na 2 tyg skrzynka. Gruby 59 - zaba zostala dodana, niestety ja wpisuje te nick name ktore mam w tytule przelewu, jesli sie kwota nie zgadza prosze o sprostowanie co mam z tym zrobic. Roberto Ślask - mam nadzieje ze dobrze cie dopasowalem nick do wplaty, bo w tytule przelewu nie bylo nick name i tylko dobry uklad z diablem pozwolil mi dopasowac nick do regionu danych adresowych i czasu twojego postu do daty z wplaty irasko - przepraszam serdecznie za literowke - poprawiono OSTRZEGAM JESLI ZOBACZE JESZCZE RAZ PRZELEW BEZ PODANEGO NICK NAME - PIENIADZE ZOSTANA ZWROCONE NA KONTO Z KTOREGO PRZYSZLY.
Gieńka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja powtarzam zamówienie dodatkowych koszulek dziecięcej 146 cm. oraz damskiej M. Dzięki
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Administrator Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja powtarzam zamówienie dodatkowych koszulek dziecięcej 146 cm. oraz damskiej M. Dzięki W kwestii koszulek dla dzieci jak i zapisów na przegląd w obecnym w sobotę mobilnym serwisie skuterów- powstaną oddzielne wątki w których będziemy zamieszczać ważne informacje. Ten topic pozostawmy jedynie deklaracjom zapisów na zlot.
stator Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Przelew poszedł, poproszę więc o dopisanie do listy: Wariant 1 (domek) od czwartku 5.06 stator koszulka XL Waleria koszulka L
megamix Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Cześć Kasa poszła z mbanku powinieneś mieć już na koncie warinat 1, koszulka męska XXL jeśli jest możliwość domek 21 Pozdrawiam Megamix3 - Leszek Piaseczno
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Proszę o dopisanie do listy - melmacie, koszulka xl, domek Zapłacone
Administrator Artix Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wszelkie zmiany i wplaty zostaly nieniesione. Gienka - oczywiscie teraz do mnie dotarlo - i juz
Roberto Śląsk Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam Zapomniałem dopisać nick. Przelew zgadza się co do osoby. Pozdrawiam Roberto Śląsk
Gość Bartheez5 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Z uwagi na wynikłe okoliczności w Firmie z przykrością muszę poprosić o wykreślenie z listy uczestników , niestety w tym roku nie dam rady. SIŁA WYŻSZA
azjon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wszelkie zmiany i wplaty zostaly nieniesione. Gienka - oczywiscie teraz do mnie dotarlo - i juz Artix - pisałem wcześniej do Ciebie na priv, że zamawiałem koszulkę XL a jest wpisana XXL , i że będę w czwartek. proszę o zmianę 228. azjon.../domek/ męska XXL ZAPŁACONE pozdrawiam azjon
krzysurban Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 krzysurban/domek/ męska L Przelew poszedł, proszę o dopisanie.
Mussol Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Proszę o dopisanie do listy mnie i Marcina M wariant 2 Koszulki m - XL
senior Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłaszam swój udział w zlocie Wariant 1 - koszulka męska rozmiar L Senior
Iga Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Artix chciałam zgłosić że Pin, Iga + Romek meldują się w czwartek A co do koszulki dla Romka to czekam na oddzielny wątek wedle wskazówek
stasiu Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam. Przelew poszedł. Na dwie osoby: stasiu + senior Proszę o dopisanie do listy uczestników zlotu: stasiu / Wariant 1 (domek)/ męska L. Pozdrawiam.
senior Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Anton- jak widać ja też będę z Wami na 10 zlocie .Sądzę ze będzie okazja na bliższe spotkanie. Pozdrawiam.
mironek Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 witam prosze o wpisanie na liste wariant 2 koszulka xxl meska + damska dwie osoby
Rekomendowane odpowiedzi