Klubowicze arturas Opublikowano 24 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Października 2013 Ok, proponuje miejsce zbiórki o godz 8:00 w tym miejscu http://mapa.targeo.p...39ffcceffdb716a rynek w Piasecznie, start o 8:20 w stronę zbiórki głównej -> (niedziela 27.10.2013 godzina 8.40-9.00. Góra Kalwaria - Orlen - ul Grójecka) Mam propozycję dla tych którzy ruszają z Północnej części Warszawy (Nowy Dwór Maz., Legionowo, Żoliborz, Bielany etc.) Zbiórka stacja ORLEN Conrada róg Reymonta godz, 7.30, ruszamy 7.40 w stronę zbiórki na rynku w Piasecznie, więc PINu już na poważnie podejdziemy do Twojej propozycji. Na tą chwilę ruszymy w poczatkowym składzie: JACO, i może LARWA jak wydobrzeje i Sławuś może nabierze ochoty. Chętnych zapraszamy. !scooter
ALFI Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 BARDZO WAŻNA INFORMACJA Z SOBOTY NA NIEDZIELĘ ZMIENIAMY CZAS NA ZIMOWY - PROSZĘ O TYM PAMIĘTAĆ. SPOTYKAMY SIĘ WG NOWEGO ZEGARKA. Pozdrawiam PIN - dziękuję!!! wiesz za co
pabloxl Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Przyzwolenie mam, będę jednak bez Plecaczka. Melduję się na zbiórce w Piasecznie. Do zobaczyska
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2013 Potwierdzam swoja obecność na rynku w Piasecznie. To będzie ciekawy dzień
Klubowicze PIN Opublikowano 25 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2013 Rany już się cieszę na tą niedziele, zwłaszcza że szanse wzrosły na 94.327% -> jest dobrze Kurcze byle bym tylko nie zapomniał aparatu .....a no i naładować bateryjki do w/w Strasznie się napaliłem, po dosiadaniu biegowca Larwey na spocie, co by dosiąść to żelazne cacuszko -> ciekawe czy odpali ? Jak by co to ja jestem Janek , kto się jeszcze bawi ... na Berlin .... huraaaaa
Norbert Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 dobra ja będe robił za Szarika
Rafi Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Tylko jeszcze jedna kwestia: jak widzę startują tu większe i znacznie większe maszyny. Ja będę z plecaczkiem, więc czy dam radę utrzymać się za Wami? Zbytnio spowalniać Was nie chcę i nie mogę, a moja max. przelotowa z takim obciązeniem to 100-110 km/h. Szczerze proszę ;-) Nie obrażę się.
ALFI Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Jako samozwańczy KIEROWNIK myślę że wyrażę opinię wszystkich, chcę Was zapewnić że nie macie się czego obawiać z naszej strony. Jedziemy po to aby poczuć to co w jeździe jest najważniejsze czyli przyjemność z jazdy. Prędkości które opisujesz w zupełności wystarczą. O technice jazdy porozmawiamy na miejscu. Niczym się nie przejmuj, zabieraj plecaczka i przyjeżdżaj. Będzie dobrze! Pozdrawiam
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2013 O technice jazdy porozmawiamy na miejscu. A jesli chcesz troszkę poczytać o zasadach to masz tu http://www.forum.burgmania.net/topic/17442-zasady-jazdy-w-grupie/page__hl__%2Bzasady+%2Bjazdy. Miłej lektury.
ALFI Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Przepraszam że zapytam, w związku z faktem że jedzie z nami Janek oraz Szarik, czy będziemy mieli również jakąś Marusię (jakkolwiek się to pisze)
Klubowicze Jack Opublikowano 25 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2013 Chciałbym uczestnikom wycieczki zasugerować ciekawą atrakcję w okolicy Bałtowa: http://krzemionki.pl/dla-turystow/jak-do-nas-trafic/ Neolityczna kopalnia krzemienia z jej podziemną trasą naprawdę robi wrażenie. Byłem 2 razy i w Bałtowie i w Kopalni. Bałtów to dobre dla 6-latków. Zamiast tracić czas na oglądanie plastikowych dinozaurów, lepiej w Bałtowie obejrzeć co najwyżej zwierzyniec, jak ktoś chce, to przejechać się rollercoasterem, a potem kulnąć się jakieś 8-10 km właśnie do kopalni krzemienia. Nie polecam osobom cierpiącym na klaustrofobię Pozdrawiam i życzę ciekawej wycieczki. Ja nie pojadę, bo za rano po wesołym sobotnim wieczorze, a poza tym j.w. - już dwa razy byłem.
ALFI Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 Jack, dzięki za informację porozmawiamy na ten temat "po drodze". Bałtów jest jedynie azymutem który pokazuje kierunek, ......przecież tam musi być jakaś cywilizacja... :clapping: Poza tym okolica do której dotrzemy, obfituje w wiele ciekawych miejsc które warto zobaczyć......jednak trochę czasu mało, więc może kiedyś powtórzymy wypad w te okolice. Pozdrawiam
marcyś Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Pinek widzę że Twoje wymagania rosną aż strach pomyśleć co będzie następne F16?miłego kulanka
Klubowicze PIN Opublikowano 26 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2013 Marcin kto wie może tak być . Rafi nie masz co się przejmować, w trasie obowiązują ścisłe zasady (przynjmniej się staramy co by je przestrzegać), krótki instruktaż przed jazdą i sam zobaczysz jaka to frajda. Zresztą nie wszyscy zaczynali od dużych pojemności i pamiętają jak to jest . Co do zmiany planów wypadu, to myśle że obaczymy jak się zobaczymy.
ALFI Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Chłopaki F-16 też da się załatwić,jednak to zupełnie inne kulanko oraz inne odległości, myślę że już na następny sezon. Pomyślimy, zobaczymy..... Pozdrawiam
marcyś Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Alfi organizuj i jedziemy może być ciekawie
ALFI Opublikowano 26 Października 2013 Autor Opublikowano 26 Października 2013 Sprawdzał ktoś może pogodę na jutro? Sprawdziłem, nie wygląda to zbyt optymistycznie, zobaczymy rano.... Pozdrawiam
Norbert Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 wg. mojej prognozy ma padac w wawie przez godzinkę w nocy , a w niedzielę dopiero pod wieczór, ale te prognozy to są i tak o kant dupy rozbić. Zobaczymy rano.
Klubowicze arturas Opublikowano 26 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Października 2013 Na moich radarach do poludnia maja byc przelotne, 0,2mm do 0,1mm wiec mozemy sie nastroic optymistycznie ulewy nie bedzie, a przelotne moga nas akurat ominac. ;-) Ortalion trza. miec dla lepszego samopoczucia ;-)
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 26 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2013 Yyyy nic nie chce mówić ale nam dopisała dzisiaj pogoda na 200%, wiec życzę i wam udanej wycieczki i pogody
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2013 Nasz wyjazd z Wami jest uzależniony od pogodynki jak pisałem wcześniej. Wstanę, kuknę przez okno i zobaczę i wtedy zapadnie decyzja.
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2013 Ja jestem zgodnie z planem.
Alesklar Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Panowie to kto jeszcze leci? meldujcie się.. pogoda widzę w miare ok ale ja jakoś wciąż się zastanawiam...
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2013 Melduje sie zgodnie z planem. Pzdr
ALFI Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 Pogodynka póki co łaskawa, zapowiada się fajny dzionek, do zobaczenia,
Rekomendowane odpowiedzi