jaro_4setka Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Ostatnie sobotnie kulanko?..kto ma ochotę w tą sobotę nabic pare km.bo jakas cisza tu,są wstepne rozmowy z makim i boochosem,zeby zrobic małą wycieczke,gdzieś niedaleko,zeby każdy miał blisko...odzywać się ;-)
Klubowicze MAKI Opublikowano 11 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2013 Nie chcą to nie! Ale następne kulanka zaczną się w czerwcu na Burgmanii 2014,bo wiosna do nas przychodzi z oporami (mam na myśli cały kraj a nie tylko suwalszczyznę ) - także namyślać się - bo ja żyć długo nie będę Helou !
adam_us Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 u mnie sobota odpada... niedzielę mam za to dostępną jakby więc było komuś za mało sobotniego latania to możemy wybrać się gdzieś w niedzielę.
boochos Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 ja myślałem, że dam jutro radę, lecz muszę zmienić plany - nie wyrobię sie. tak, wiem , rozmawiałem już z Jarkiem, umówiliśmy się... nawaliłem , wybacz Jarku wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku ...
CZARO Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 u mnie jutro prace ogrodowe , sadzenie drzewek i jesienne porządki ,szkoda
czaro69 Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 U nas młoda daje nam popalić, więc też nie dam rady, chociaż skuter gotowy stoi w garażu 20 metrów od chaty
jaro_4setka Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 ja myślałem, że dam jutro radę, lecz muszę zmienić plany - nie wyrobię sie. tak, wiem , rozmawiałem już z Jarkiem, umówiliśmy się... nawaliłem , wybacz Jarku wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku , wybacz Jarku ... nie liczyłem tego "wybacz jarku",ale miało być 100 razy,a na pewno nie ma... ;-)
selmen Opublikowano 26 Października 2013 Opublikowano 26 Października 2013 Jutro jadę na moto do Łomży na finały mistrzostw Polski kadetów w boksie. Wyjazd koło 9.30. Jak ktoś chętny do dawać znać.
boochos Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Co prawda nie jest to ROUTE 66, a zwykła droga powiatowa w północnej części suwalszczyzny ale przyjemność była mega Tak naprawdę, to różne myśli toczyły mi się po głowie - łącznie ze sprzedażą skutera, ale po kulanku w promieniach jesiennego słońca - człowiek wie - co tak naprawdę jest dobre. Poza tym odkryłem nową zaletę swego skutera - mam w nim prywtne lustereczko wyszczuplające, teraz - w każdej chwili mogę się dowiedzieć - KTO JEST NAJPIĘKNIEJSZY W ŚWIECIE, hehe co prawda temperatura na przełomie października i listopada nie rozpieszcza - 8*C - ale taaaakie słoneczko...??? nooo, koledzy i koleżanki, to nie może się marnować - trzeba wykorzystywać takie dni w zwykły dzień, nie - weekend, na suwalszczyźnie też można trafić "empty road"... minąłem jedynie ciężarówkę, która stała załadowana drzewem, pod dłuuuugą górą reset po "nocce na służbie" - tylko ja na dwóch kołach i piękne widoki dookoła może jeszcze trafi się jakiś słoneczny dzień w tym sezonie... jeśli nie to - do spotkania w przyszłym sezonie!!!
jaro_4setka Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja juz swego burka zapakowalem w pokrowiec,i tak juz chyba zostanie do nastepnego sezonu...
CZARO Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 no boochos super wypadzik ...czyli ostajesz przy królu ??
boochos Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 jeśli chętnych brak na pozbycie się gotówki, to za darmo - żal mi serce ściska aby żegnać się z mym wiernym towarzyszem . Wszak nie mało w niego "sierdca i dienieg paszło, oj nie mało..." Czaro, a Ty na co zmieniasz ?
czaro69 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Po co zmieniać dobre sprzęty ...? Mimo, że kupiłem skuter do miasta to silver został w garażu..
boochos Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 mądrego to i posłuchać (poczytać) dobrze. co racja , to racja... najwyżej sobie dokupię tą nową Africę co to niby ma w tym tygodniu na EICMA się odsłonić!!! wow!
CZARO Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Czaro, a Ty na co zmieniasz ? ty no sprawa wygląda tak że nawet telefonu nie miałem ludzie chcą wierzyć że król z 2003 roku za 7-8tysięcy mają przebieg 20-35tkm i jest świerzo sprowadzony z kraju gdzie sezon trwa 12 a nie jak u nas 5-6 miesięcy.
selmen Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 może by tak jakie wspólne piwo w motopubie w Białym?
jaro_4setka Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 dawaj w niedzielę do ełku,tam też bedziesz mógł wypic piwko ,jak chcesz możesz zabrac sie ze mna,pare osób chetnych jest,czytaj w warminsko-mazurskim
Rekomendowane odpowiedzi