andrzejSkoczow Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 I ja dziękuję za mile spędzony czas. Kristof dzięki za pieczenie kiełbasek i oscypków. Anton tobie za smaczny chleb i smalec. AndrzejMysłowice za smaczną kawkę. Całej pozostałej grupie za miłą atmosferę. Do następnego ORS 2014
kamil1984 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 dziekuje za mile spotkanie i kulanko. juz w domu i po obiedzie. troche sie zakrecilem w Siewierzu na koniczynkach i w koncu pojechalem 86 zamiast 1 przepraszam jesli spowodowalem zamieszanie. kto mnie to obtrabil po drodze?:-P
Sympatycy pawel883 Opublikowano 27 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2013 Dzięki za wspólne kulanko,kiełbaski i pogaduchy.Już jestem w pracy.
zenon Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 My też już w domku,dziekujemy Wszystkim za wspólnie spędzony czas za miłe chwile ze wspaniałym towarzystwem za pogaduchy i wspólne kulanie. Zenek i Wiesia
Moni82 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 My już tez jesteśmy w domku:) Dziękujemy wszystkim za wszystko jak zwykle było miło. Do następnego. Pozdrawiamy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2013 no i sezon zakończony, dopisała pogoda, towarzystwo i humory .... a teraz byle do wiosny
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2013 Również dotarłem do domu. Fajni ludkowie jesteście! Po drodze było mi żal tych wszystkich powracających z gór. Kilometrowe korki! Przewiduję, że za 10 lat będzie trzypasmówka. Biorę się za obróbkę zdjęć [20:00] A więc zdjęcia już są! Na jednym z zdjęć jest tablica nad portą >im. sierż. Grzegorza Załogi< Jeżeli ktoś nie zna "tematu", warto zajrzeć. Zostały mi jeszcze dwa filmiki do obróbki. Ale czy dam radę jeszcze dzisiaj ????
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Października 2013 Też już w domu. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Tak licznej grupy na ORS/OZS jeszcze nie było. Jednym słowem można by powiedzieć że było ....... tak. Przepraszam za "nieciekawy" dobór trasy dojazdowej - chciałem ominąć przebudowę na drodze 94.
franio212 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Jesteśmy w domu-w Lelowie były gęsie pipki i ciuliki i jeszcze jakieś tam dobroci ,ale nie jadłem bo musieli by mówić Rabe.Było super sami sympatyczni ludzie ,i tow jednym miejscu.Pozdrawiam Franio
Ania Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 oj tam oj tam nikt tego nie był w stanie przewidzieć, że na niedzielę zwiną asfalt ja miałam ubaw po pachy jak mnie Krzysiek wybijał na dziurach 0,5m do góry
Klubowicze MarP Opublikowano 27 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2013 Super było móc przebywać w tak MIŁYM TOWARZYSTWIE !!! Przed ORS 2014 trzeba będzie wnioskować do Sołtysa o powiększenie miejscówki bo inaczej się nie pomieścimy ?
SEBA 500 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 To że było fajnie to wiemy ale czy wszyscy dojechali bez pchania (czytaj ZENEK) do domu :clapping: sorki musiałem
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Października 2013 Przepraszam za "nieciekawy" dobór trasy dojazdowej - chciałem ominąć przebudowę na drodze 94. @ Patryk nie martw się przynajmniej następne 3-y ORS/OZS będzie co wspominać a ja z Bobolic też "prowadziłem" Was "na około" ( na życzenie niektórych uczestników) i było GIT, najważniejsze są wspomnienia i mile wspólnie spędzony czas !PS dzięki Kristof za "przymiarki" do motonga
Dario670 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Dzięki za super spotkanie na takiej "mini-burgmani"miło było was zobaczyć i trochę pogadać.Chciałbym bardzo podziękować mojej najlepszej "koledze"Pawłowi ,która mnie bezpiecznie z zamku do domu dostarczyła sam oczywiście czekam na podziękowania od mojej żonki za za taką super niedzielę! Pozdrawiam wszystkich do następnego!
przemo7 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Honoru Krakowa obroniło dwóch burgmaniaków z dup.... tzn. z piękniejszymi połówkami:) Dziękujemy za miłą ogniskową imprezę.
Klubowicze karton Opublikowano 27 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2013 pogoda dopisała bardzo fajne zakończenie sezonu coraz więcej nowych ludzi super synek sam dopisze-dziękuje za wszystkie życzenia -Kuba-
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2013 Kilka migawek z OZS rozpalanie ogniska : rozmowy w podgrupach: i solo: we dwoje jest fajnie: ich troje: ale nie tylko gadać przyjechaliśmy: żeby przyjechać na ognisko skuterem trzeba rozebrać auto: chwila zadumy : a tu troszkę więcej: https://picasaweb.google.com/101021200340072643259/OZS27102013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLWO3beqj821Uw&feat=directlink
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 28 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2013 Witejcie roztomili , wielkie dzięki za wspólnie spędzony czas , za pogaduszki , za fajne zdjęcia [ to Anton mnie namówił na to w kibelku ] i niestety zima przed nami .
Klubowicze Trebor Opublikowano 28 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2013 Dziękuje wszystkim za miło spędzoną niedzielę . szkoda tylko że sezon pomału dobiega końca ale co tam już w kwietniu ORS
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2013 Wrzuciłem do sieci filmik, ale strasznie się GO wstydzę! Straszna LIPA, Są dwa
Klubowicze Dadzia POLICE Opublikowano 28 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Października 2013 A ja jak zwykle zadowolona więc powoli staje się to nudne... Żarcik taki z wieczora - z Wami Wszystkimi nudzić się nie da bo Różnorodność Osobnicza zapobiega ziewaniu. A kolega od "zapalarki" jak będzie przejeżdżał przez Szkieletczyznę też już się nie da zaskoczyć jak mu blond dziewczę wyskoczy z taką prośbą trzymając w zębach mentola Podziękowania należą się Treborowi co to się zgodził wziąć mnie na... zaplecek bo bez niego ta niedziela zdarzyć by się nie mogła, Antonowi co zaspokoił głód pierwszy udzielając ekspresowej instrukcji obsługi tacki kartonowej z podawaczką antyoparzeniową i nieskąpym druchom co to mnie poczęstowali szarlotką wyśmienitą a na popitkę dali truskawkę, lekko sfermentowaną ale dość pyszną i humor poprawiającą Uffff Jutro dorzucę linka do zdjęć co ich tam pstrykłam kilku. Pozdrawiam Baba Dadzia
Zbychu Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Dziękujemy bardzo za możliwość uczestniczenia w OZS. Zaczynając od pogody, towarzystwa, organizacji super spotkanie. Pozostaje pooglądać zdjęcia i czekać na nowy sezon. Do zobaczenia.
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Października 2013 ... Żarcik taki z wieczora - ..... Podziękowania należą się Treborowi co to się zgodził wziąć mnie na... ....... i humor poprawiającą Uffff ....... Baba Dadzia Noooo - znów aż taki ciekawski, to ja nie jestem :) Trebor - BRAVO! Gdzie mi tam do Ciebie? :) Ale pomarzyć też fajnie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2013 czy tylko u mnie wyskakuje error jak chcę zobaczyć filmiki Antona ? czy aż tak się ich wstydzi, że utajnił link ?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 29 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2013 Anton popraw coś bo error wyskakuje
Rekomendowane odpowiedzi