Jarek_PL Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 W ostatni weekend września z syniem i jego kolegami braliśmy udział w ciekawym rajdzie po mieście. Uczestnicy tej niecodziennej miejskiej parady motocyklistów byli zobowiązani do wystąpienia w nie do końca motorowym, lecz wizytowym stroju, i z tąd nazwa Rajd dżentelmenów. Wiem że tego dnia podobne imprezy odbyły się w wielu miastach Europy, nawet i w Warszawie. No ale dość gadania, zapraszam do obejrzenia paru fotek. Dziękuje za uwagę
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 7 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2013 Fajny ten rajd. Trzeba się rozejrzeć, ale nie słyszałem o takiej akcji w Warszawie. Jarku, czy to jest stały termin (coroczny)?
dr.big Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Fajne fotki i super Guzzek V7 .
pawelneos Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 No no .coś co warto przeżyć .Dzięki za podzielenie sie z Nami że takie żeczy też bywają
Pan rypak Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Jarku,dzięki za relacje:),będę się starał wykorzystać ten pomysł na kolejnym zlocie w mojej miejscowości. Może się przyjmie i będzie stałym punktem programu?czas pokaże.
Sympatycy Worlan Opublikowano 7 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2013 Fajna foto - relacja "Dżentelmeny" jesteście pełną "gembą"
Mikołaj Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 haha super sprawa, towarzystwo jak żywcem wyjęte z ulic Rzymu i Milanu, też tak pomykam w letnie dni do roboty
ciesu Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 No ciekawa ta impreza, niestety wcześniej nic o tym nie słyszałem...
Jarek_PL Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 Impreza jeszcze mało popularna, ale liczę że się rozpowszechni, bo jest nas coraz mniej Fajny ten rajd. Trzeba się rozejrzeć, ale nie słyszałem o takiej akcji w Warszawie. Jarku, czy to jest stały termin (coroczny)? Tu jest coś o Warszawie: http://warszawa.gaze...a_motorach.html
Klaud Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 No piękna sprawa, zaiste Proponuję wiosenne eleganckie rozpoczęcie sezonu Albo elegancką przejażdżkę Wielkanocną Fajne!
Klubowicze Marzena Opublikowano 9 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2013 Ciesu musimy w przyszłym sezonie zorganizować coś takiego w Łodzi.
Mikołaj Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Wygląda na to że to nowa świecka tradycja (rozpoczęta w 2011 w Perth). Ma na celu podnoszenie świadomości o raku prostaty i zbieranie funduszy na walkę z chorobą. Super sprawa, w przyszłym roku na pewno się wybieram. Londyn 2013
Rekomendowane odpowiedzi