rafałek Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Cze?ć Bezpo?rednio po Rajdzie |więtokrzyskim planuję kilkudniow? eskapadę po wschodniej Polsce. Na razie plan jest taki: po rajdzie nocleg nad zalewem Zemborzyckim pod Lublinem, przegl?d u Qwkiego, następnie spanko nad Bugiem w okolicach Siemiatycz i... Wła?nie co dalej? Poszukuję namiarów na fajne miejsca na Mazurach (tanie campingi, najlepiej z domkami). Chciałbym dojachać do północnej granicy i potem przemie?cić się na Hel, sk?d już najkrótsz? drog? do domu. Trasy nie więcej niż 200km dziennie. Jedyne miejsce, które wiem, że chcę odwiedzić to Jeziorowskie, nad Jeziorem Gołdopiwo (wspomnienia z miesięcznego chlania na wakacjach w technikum !YES ). Gdzie warto dojachać, gdzie się zatrzymać? Potrzebuję 3 - 4 miejsca, bo tyle dni przeznaczam na Mazury. Jeżeli kto? może pomóc to będę wdzięczny. Nie ukrywam, że liczę na Rudego56. Jako mieszkaniec Mazur napewno ma wszystko obcykane . Może kto? chce się przył?czyć? Fajnie by było. Na razie baaardzo wstepnie jestem umówiony z Pablosem gdzie? na Mazurach. Pozdrowienia
rudy_56 Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Heh ja moge co? pokazać je?li chodzi o suwalszczyzne, bo mazury to już całkiem inna kraina geograficzna U nas jest więcej górek i jako? tak ładniej !YES
rafałek Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Opublikowano 10 Lipca 2006 OK jak możesz to zapodaj jakie? fajne miejsce na nocleg pomiędzy Suwałkami a Augustowem.
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 10 Lipca 2006 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2006 Gawrych Ruda polecam !YES
rudy_56 Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Tak jak Qwaki napisał. Sporo o?rodków do wyboru i jest gdzie wieczorkiem na piwko wyj?ć !YES O?rodek też chyba może byc ten sam - Nad stawem
boochos Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Je?li można to proszę o dokładny termin tej przejażdżki. Też trochę znam okolice Suwałk, to może razem z Rudym56 by?my cos wymy?lili...
rudy_56 Opublikowano 10 Lipca 2006 Opublikowano 10 Lipca 2006 Szymon ja jestem na tak jak zawsze !YES Czekamy na info od Rafałka odno?nie terminu.
rafałek Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Opublikowano 11 Lipca 2006 Wstępny plan jest taki: 28-30.07 - Rajd Swiętokrzyski 31.07 - 1.08 - Lublin nad Zalwewm Zemborzyckim i przegl?d u Qwakiego 1.08. - Siemiatycze (nocleg nad Bugiem w Wólce Nadbużenej) 2.08 - okolice Augustowa (przez Hajnówkę) 3.08 - Przerwanki (przez Sejny i Gołdap, Węgorzewo, północno -wschodni "k?t" Polski) 4.08 - Frombork 5.08 - Władysławowo 6.08 - Powrót do domu - Ciechiocinek 7.08 Katowice Dzienne trasy około 160 - 170 km Cało?ć około 2000km
rudy_56 Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 Jakby kto? bł?dził 27-30 lipca po mazurach to informuje, że wybieram sie w tym czasie na zlot do Giżycka. Może jeszcze jest kto? chętny kto nie jedzie na rajd ??
rudy_56 Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 No i ja też wróciłem Kogo nie było niech żałuje, ta ilo?c maxi porażała !piwko !piwko !piwko 2 maxi skutery na około 600 motocykli, to jest to !V
drogowiec Opublikowano 30 Lipca 2006 Opublikowano 30 Lipca 2006 Całkiem odwrotnie, niż na Rajdzie |więtokrzyskim... hihi Mam nadzieję, że i tak się ?wietnie bawiłe? !OKK Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi