Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Października 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 I ja też PS A co z blinami ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 11 Października 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No dobra. Zrozumiałem, że karp dla Was. Te blinami , po uaktywnieniu Wikipedii, też jakoś tam rozumiem. Ale ja "głupek", nadal nie kojarzę, co chciałeś mi swą informacją przekazać Chcę Ciebie/Was zadowolić i staram się jak tylko ja mogę Czy można to za pomocą łopatologii te tematy przełożyć na nasze? Chodzi Ci o popa? ikony z cerkwi? ........... no nie wiem. głupek jestem i tyle Odnośnik do komentarza
andrzejSkoczow Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Anton jak mogę powymyślać to ja poproszę pstrąga, a Beata karpia Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 11 Października 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Anton jak mogę powymyślać to ja poproszę pstrąga, a Beata karpia Mówisz - masz => PATRZ post Odnośnik do komentarza
zenon Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 ja z Wiesią to pstrąga zdecydowanie Odnośnik do komentarza
Tytan Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 I ja poproszę o pstrąga. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 20 Października 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dzisiaj zakupiłem opłatki. Te "Patrykowe"! Reszta Tutaj. Pozdrawiam i czekam na następne zgłoszenia. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Października 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Anton a przewidujesz możliwość, że ktoś będzie chciał dołączyć w ostatniej chwili ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 20 Października 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Joasiu - przewiduję Odnośnik do komentarza
SEBA 500 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Anton będziemy i poprosimy pstrąga razy 2 w Niedziele kasa. Odnośnik do komentarza
franio212 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Kochani trochę wam zazdroszczę też bym powymyślał-ale. 14,12,2013 muszę być na Mikołajkowym turnieju strzeleckim. A 15 ostatnia seria do Mistrzostw Polski. W związku z niemożliwością spotkania się z wami,na pewno będę śledził temat na forum. Pozdrawiam życzę miłego spotkania franio Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 franio - miało by się coś u Ciebie w Twych planach zmienić - "pukaj" proszę. Drzwi otworzymy Odnośnik do komentarza
franio212 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Anton dzięki za dobre słowo i zaproszenie ale o zawodach i turniejach wiemy z rocznym wyprzedzeniem. W czwartek wystawiam kalendarz imprez na 2014,i tylko zostaje się modlić by Burgmania i Mistrzostwa Europy nie były w tym sam czasie. 14-ego jako organizator nie mogę zawieść zawodników i dzieci. Ale duchem będę z wami pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Oświeć mnie proszę. Jakie Mistrzostwa Europy? Gdzie ta strona? Gdzie ten link? Gdzie powiadomienie o Twych przedsięwzięciach? Nie zostawiaj mnie proszę w nieświadomości. Odnośnik do komentarza
franio212 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Większość kolegów wie-członek Czarno Prochowego Klubu Strzeleckiego"Stare Strzelby" Polskiego Związku Strzelectwa historycznego. Sędzia Polskiego Związku Strzelectwa Sportowego. Pokrótce- bierzemy broń historyczną kapiszonową skałkową albo lontową może to być pistolet rewolwer karabin muszkiet strzelba.Następnie sypiesz proch czarny-dymny do lufy-przebitka -smar-flejtuch- kula ubijasz -proch na panewkę lub kapiszon-celujesz i strzelasz.Jak wystrzelisz powyżej17 razy w ciągu 7 minut,to startujesz w konkurencjach dynamicznych.Jeszcze trzeba trafić ze 130 punktów,no i do tego flejtuchy przebitki sobie wytniesz ,odlejesz kule czy pociski i startujesz nawet do sąsiada.Myślę że by Ci się spodobało. Anton 16,11,2013 od 9 do 16 na Strzelnicy miejskiej w Jaworznie ul Szczakowska 83 odbędzie się Turniej Niepodległościowy.można popatrzeć jak się bawią duzi chłopcy. Turniej ma rangę zawodów międzynarodowych ,więc nie da się postrzelać ,ale można popatrzeć.Zapraszam Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Zaglądam na inne regionalne spotkania przedświąteczne i jestem smutny, że tylko tylu nas będzie na - naszym - śląskim Może się komuś plany życiowe zmieniły i będzie miał jednak czas na te parę godzin, na spotkanie w WYBOROWYM GRONIE? Odnośnik do komentarza
Klubowicze MarP Opublikowano 25 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Czy można jeszcze się dopisać? Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 jestem smutny, że tylko tylu nas będzie na - naszym - śląskim Anton nie liczy się ilość tylko JAKOŚĆ Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Czy można jeszcze się dopisać? Jeszcze się zmieścicie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze MarP Opublikowano 25 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 To super :-) Proszę w takim razie dopisz do listy MarP + Kasia (2x pstrąg) Dzięki :-) Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Masz załatwione TU. Odnośnik do komentarza
Klubowicze MarP Opublikowano 25 Listopada 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 :clap:Dziękuję za wyrozumiałość dla spóźnialskich Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja tak tylko na sekundkę. Jakie nastroje? Wszyscy w "dołkach startowych"? Będzie! Będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu noc będzie mało. Będzie głośno, będzie radośnie Odnośnik do komentarza
Klubowicze MarP Opublikowano 9 Grudnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 No jak nie jak tak Odnośnik do komentarza
Miro71 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wszystkim uczestnikom spotkania zycze milej i udanej zabawy, myslami bede z Wami Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi