Gość Kamil Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam Mam wielki kłopot z jutrzejszym odprowadzeniem Maximusa. W moim skuterku padł regulator napięcia i na potęgę przepala mi ?wiatła, przez co nie bardzo mogę jeĽdzić :/ Dostałem na jutro urlop, Natalia ma wolne a nie bardzo mamy czym jechać. Regulator będzie dopiero w poniedziałek a bardzo by?my chcieli pojawić się jutro w Pruszkowie... może znajdzie sie kto? kto ma drugi skuter którym nie jeĽdzi za często i pożyczy mam go na te kilka godzin? Nawet 50-tkę. Oddam w cało?ci a i przy okazji przewietrzy się on troszkę !sciana Pomóżcie nam, proszę.
dacja Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Moge oddać w Wasze ręce mojego runnerka Zadzwon do mnie - telefon masz na PRIV *** chyba skończyło się w nim niestety OC !sciana ***
Gość Kamil Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Po rozmowie z Dacj? okazało się że też nie bardzo można nim jechać :/ Tak więc ponawiam swoj? ofertę na przewietrzenie czyjego? skuterka.
dacja Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Po rozmowie z Dacj? okazało się że też nie bardzo można nim jechać :/Tak więc ponawiam swoj? ofertę na przewietrzenie czyjego? skuterka. Temat załatwiony Runner bedzie już dzi? ubezpieczony i Kamil z Natali? beda mogli pojechac razem z nami do Pruszkowa...
Gość Dragon Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Moge oddać w Wasze ręce mojego runnerka Zadzwon do mnie - telefon masz na PRIV*** chyba skończyło się w nim niestety OC ***
Gość Kamil Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Po rozmowie z Dacj? okazało się że też nie bardzo można nim jechać :/Tak więc ponawiam swoj? ofertę na przewietrzenie czyjego? skuterka. Temat załatwiony Runner bedzie już dzi? ubezpieczony i Kamil z Natali? beda mogli pojechac razem z nami do Pruszkowa... Zgadza się, udało się temat załatwić Dziękujemy bardzo. PS Mam nadzieje że nie będzie więcej takiej sytuacji... w znaczeniu że trzeba będzie jechać na takie w?tpliwej przyjemno?ci spotkanie.
Rekomendowane odpowiedzi