Klubowicze bilety Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dla mnie godzina 18 to za wcześnie mogę być o 19, więc proszę o info czy mam po co przybywać tym bardziej, że będzie ze mną kolega na aprilia scarabeo Oczywiście są dwa terminy 18-ta i 19-ta, ale uprzedzam wszystkich trzeba być punktualnie czekamy 3 min. po czasie. he he...
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dla mnie godzina 18 to za wcześnie mogę być o 19, więc proszę o info czy mam po co przybywać tym bardziej, że będzie ze mną kolega na aprilia scarabeo To i ja postaram się przywieźć z sobą dwóch kolegów na skuterach... Pierwszym będzie Janusz "Matrix" na swoim biało-czarnym Pantheonie, a drugim jego brat Jarek, na swoim nowym nabytku, czerwonej Hondzie Jazz... Nie wiem tylko jeszcze czy dojedziemy na pierwszą turę (godz. 18.00), czy dopiero na drugą czyli na 19.00...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ja najpewniej o 19.00, ale zadzwonię Marek do Ciebie z trasy.
wooferai Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Marek dopisz do listy chętnych moją żonę. :-) Oczywiście, odbiór chętnych jest równo o 18.00 i 19.00. Tak jak Bilety napisał, max. 3-5 minuty oczekiwania na zbiórkę i "GOŁ"!! Ja prowadzę peleton, więc lekko nie będzie. :-))
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jeśli czas oczekiwania jest max. 3-5 minut, to my raczej będziemy w drugiej turze... razem z Volf'em i jego kolegą...
burgifan Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 U mnie się nic nie zmienia, 18 zostaje, a żeby się nie spóźnić to już jadę...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Szanse, że będę rosną. Póki co Wrocław, ale pozdrawiam z dziś nawiedzonej Wisły (i pałacu Pana Prezydenta! : ).
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Szanse, że będę rosną. Póki co Wrocław, ale pozdrawiam z dziś nawiedzonej Wisły (i pałacu Pana Prezydenta! : ). Super że szanse rosną, jadę już coś przygotowywać, obrazki nie działają
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Arek i Marek, WYRAZY OGROMNEGO UZNANIA i PODZIĘKOWANIA ZA TAK WSPANIAŁE SPOTKANIE - WIELKI SZACUN !!! Mega niespodzianka, super organizacja i cudowna, rodzinna atmosfera !!! Dziękuję za to, że mogłem być tam z Wami. Pozdrawiam serdecznie i do następnego czwartku. P.S. Jeszcze raz najserdeczniejsze życzenia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Zosi.
burgifan Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zosia, ja również nie wiedziałem o Twoich urodzinach, więc jeszcze raz wszystkiego naj i 100 ! A imprezka to po prostu mistrzostwo świata, jeszcze nie mogę dojść do siebie, faktycznie niespodzianka, było wszystko, a nawet więcej Rybka miodzio dla podniebionka, wycieczka po porcie :DDD Jeszcze chodzę do tyłu Gadkę mi odjęło, brak mi słów...
wooferai Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 My też dziękujemy organizatorom Markowi i Arkowi za miłe spotkanie dla całej ekipy skuterowej przy urodzinowej rybce.
minimi1 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dziękuję bardzo za przeuroczą imprezę, która miała takie "coś", czego ja nie potrafię do końca określić, ale, które to powodowało, że czułem się magicznie. Takie "coś" zawsze tworzą w pierwszej kolejności ludzie, potem miejsce i sytuacja. Dziękuję wszystkim, Zosiu wszystkiego dobrego- (ciasto było rewelacyjne )
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dzięki za wspólną świetną imprezę. Wielkie podziękowania dla Marka i Arka Niezrzeszonego za przygotowanie spotkania,rejs i przepyszną rybkę, no i dla Maćka za skoszoną trawę i pilotowanie (a teraz czekamy na zdjęcia!) Zgadzam się z minimi co do atmosfery imprezy. Zosia, Tobie 100 lat raz jeszcze! Zdrowia, szczęścia i pieniędzy! !happybth
minimi1 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 http://imageshack.us/g/1/10297753/ niestety niektóre fatalnej jakości, ale tak na szybko głupim jasiem strzelone
Rzelu Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja również nie przypominam sobie kiedy byłem ostatnio na tak udanej imprezie, podziękowania dla wszystkich za wkład pracy i za niezliczone atrakcje.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Tu jest kilka zdjęć: https://www.dropbox.com/sh/k3plw6u02d2qks9/B_7qWG6K8m Myślę, że do 15:15 wszystkie już będą na serwerze (powinno być 17).
melmacie Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dla wszystkich pozdrowionka a dla Organizatorów podziękowania. Trochę zdjęć pod linkiem https://picasaweb.google.com/melmacie4/29Sierpnia2013?authkey=Gv1sRgCPrPlbzSurbHGA#
Samba Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ja rowniez bardzo dziekuje. Bylo przepysznie pod kazdym względem.
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Wreszcie znalazłem trochę czasu. Chcielibyśmy podziękować wszystkim w tak dużym gronie przybyłym, było nam miło was ugościć. Wasze zadowolone miny były dla nas najcenniejsze.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ale Wam "zazdraszczam"... Nie mogłem pojechać niestety, a stracić taką okazję do wspólnego biesiadowania i poznania się bliżej, to normalnie grzech... Powiedzcie mi, gdzie to było, bo okolica fajna i te kociaki (kocham koty - ale kolega Kot może się czuć bezpieczny )...
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ale Wam "zazdraszczam"... Nie mogłem pojechać niestety, a stracić taką okazję do wspólnego biesiadowania i poznania się bliżej, to normalnie grzech... Powiedzcie mi, gdzie to było, bo okolica fajna i te kociaki (kocham koty - ale kolega Kot może się czuć bezpieczny )... Na bazie rybackiej w Szczecinie przy ul. Łowieckiej.
Samba Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ja tez bede Ja tego nie napisałam. Ktoś się podszył. Pierwszy raz od kilki tygodni zalogowałam się teraz.
Rzelu Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Samba, wbiłaś się w wątek z 2013 roku. Napij się. Kawy!
burgifan Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Żeby nie to że się obrazisz, to bym spytał czy coś brałaś, wię się nie spytam
Rekomendowane odpowiedzi