misiooowa Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 We środy w Cinrmacity takie bilety. 17 zł za 3D zamiast 25pln. Ktoś respektuje? Misiaki w CH Korona będą szły w godzinie wieczornej, po 18 seans na pewno. Jaki film? Się okaże później. Odnośnik do komentarza
macieklew Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ja może i nie w temacie kina, ale chyba w innym, też aktualnym ;-) http://tablica.pl/oferta/skuter-prego-125ccm-x7-x8-x-max-piaggio-na-a1-poznan-CID5-ID3dzYR.html Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 E tam... Siakiś wznalazek... Wolę starszy, a sprawdzony i z wiadomom dostępnością do części i ludzi "obczajonych" z danym modelem W kinie - Wolverine 3D o 21:15? Ewelinka to na RIPD chce iść, 3D o 20:30 mamy. Może inna propozycja? www.cinemacity.pl , kino Wrocław Korona. Elizjum bym zbaczył, ale to od piątku dopiero grają... Będzie na przyszły tydzień ;P Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 My do kina nie pójdziemy z przyczyn takich a nie innych, Choć w innych okolicznościach by się poszło zrobić jakąś komedię. Nie wiem o co chodzi z tym Maćkowym skuterem, ale jakby co, to moja X7 250 jest do kupienia. Salon, pierwszy właściciel, trochę obdarta po bokach i serwisowana w ASO. - Najchętniej miałbym dwa skuty, bo na miasto jest idealna i w trasę dla jednej osoby też jest spoko, tylko garaż mi się skończył. Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Odpadamy, bo pakujemy się, żeby poudawać greka. Odnośnik do komentarza
macieklew Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Papciochu z tym skuterem chodzi o to, że Ewelina tak się zapaliła do skuterka pierdziawki 50 cm, że myślą o kupnie czegoś wiekszego dla Niej na miasto Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 O to moje Piaggio będzie Ewelinie pasować . Nówka sztuka, trochę odrapana. Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgadzam się, Piaggio łatwo się prowadzi, ma niezłego kopa jak na 250 ccm, mieści się między autami i mało pali, a poza tym z dobrych rąk w dobre ręce Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi