Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2019 Myślę, że spotkania wieczorne z cyklu Szczecin Nocą w sezonie 2019, można oficjalnie uznać za rozpoczęte. Dziękuje za wspólny, ponad dwugodzinny spot Markowi, Krzysiowi, Rogerowi, Piotrowi i Jackowi oraz Rysiowi, który nam towarzyszył w miejscu spotkania. Poniżej kilka zdjęć z dzisiejszego wieczoru. Do następnego SN-u...
kantos Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Ekipa zacna. Szkoda że nie wiedziałem bo też bym się chętnie wybrał ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2019 1 minutę temu, kantos napisał: Ekipa zacna. Szkoda że nie wiedziałem bo też bym się chętnie wybrał ? A Forum czytasz...??? Następnym razem będę do Ciebie pisał smsy albo dzwonił ?
kantos Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zainstalowałem spowrotem Whatzupa. Będę obserwował Giełdę Polatanek
burgifan Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 No widzisz. Zaczynasz gadać jak biały człowiek.
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2019 11 godzin temu, kantos napisał: Zainstalowałem spowrotem Whatzupa. Będę obserwował Giełdę Polatanek Łukasz, miałem na myśli Forum Burgmanii, a nie WhatsApp. Pisaliśmy zarówno w tym temacie oraz w temacie Czerwiec 2019 w Zachodniopomorskim. Obiecuję Tobie, że przy następnym SN, będę do Ciebie pisał i dzwonił na telefon komórkowy. Pozdrawiam.
romeo1971 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 O 22;00 start z pod Zajezdni tramwajowej na Wojska Polskiego planujemy godzinke może 1,5h polatac nocą jak ktoś ma ochotę to zapraszamy.MichałKamilRomeoWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
kowal Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Będę i ja, co prawda czwarty jeździec powoduje przejście z pełnej uroku niewielkiej grupy Moto do grupy pt" średnioliczna". Mamy za to dostępne bonusy, nie występujące w poprzedniej np. możliwość szerszych konsultacji dotyczącą modyfikacji naszych jednośladów.
romeo1971 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Szczecin nocaWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Dalej się kulamy Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Tedybear Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Kiedy kolejne nocne spotkanie? Pozdrowienia dla Piotra ze zdjęcia 🙂
romeo1971 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Kiedy kolejne nocne spotkanie? Pozdrowienia dla Piotra ze zdjęcia Niema Piotra na zdieciu. Jest Kamil,Michał, Mariusz,i RomanWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2020 22 godziny temu, Tedybear napisał: Kiedy kolejne nocne spotkanie? Pozdrowienia dla Piotra ze zdjęcia 🙂 Zaproponuj wcześniej pewnie ktoś podjedzie żeby się spotkać.
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Autor Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Jak tu już dawno nic się nie działo, 4 lata nie było nocnych spotkań. Może udało by się jeszcze umówić na jakąś nocną wspólną przejażdżkę i pogaduchy 🤔 Sprowokowany przez minimi, który w środę wyskoczył wieczorem na miasto „schłodzić się”, około północy, spontanicznie wyruszyłem samotnie na przejażdżkę i przypomniały mi się nasze dawne, wspólne czasy. Wstawiam kilka zdjęć z tej nocnej przejażdżki. Może uda nam się jeszcze spotkać, któregoś ciepłego wieczoru 🤔 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2024 W dniu 13.08.2020 o 22:02, romeo1971 napisał(a): Jest Kamil,Michał, Mariusz,i Roman Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Mocna, nocna ekipa😜. Pozdrawiam Was i szkoda, że w tym roku się nie spotkaliśmy. Ale przyszłość przed nami 👌
Rekomendowane odpowiedzi