Klubowicze MAKI Opublikowano 9 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2013 Tak jak się umówili - to i tak uczynili ! Spotkanie odbyło się w miłej atmosferze , obiadek w Brańsku był wyśmienity ,- ale ale !! jaka działeczka jest u Selmena ! ISTNY RAJ !! na grillowanie . Aaa i tajemnego gościa mieliśmy ! Tu niech Selmen się pochwali zdjęciami . W sumie zrobiliśmy ( Ja i Lechu z Niną ) 350 km. i w domu byliśmy na 18.30 .Pogoda dopisała . Dzięki za wspólne śmiganko i myślę że do następnego - jescze w tym sezonie . DZIĘKI Selmen za przyjęcie !!!
selmen Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 ufff. Dopiero wróciłem z roboty i się dorwałem do kompa...to ja wam dziękuję za liczne przybycie i za wspolne śmiganko. Oto fotki: Szczególne podziękowania dla Mirka, który dotrzymał mi towarzystwa tak długo jak mógł... pozdro dla wszystkich i do następnego
jaro_4setka Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 ja też coś napisze... dzięki za spotkanko,fajnie,że Ełk odwiedził nasze strony,pogoda super, miejscówka u Selmena bardzo fajna ,jeszcze raz dzięki....
czaro69 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Super wypad, piękna pogoda na wspólne śmiganko.Gratki My byliśmy w tym czasie w okolicach Lubartowa
wukoz Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Bardzo fajny wypad. Żałuję że nie mogłem pojechać. Może następnym razem ...
Rekomendowane odpowiedzi