Trenex Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Ja odpadam dla mnie za zimno....
Gość maxell Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 A co na to lekarze? Ja już nocne jazdy zakończyłem, przynajmniej dopóki będzie ujemna temperatura.
Vorenus Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Twardziele Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek i na pewno dołączę do Was na wiosnę, pewnie już na nowym sprzęcie )
Jerry_R Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pojezdzilem jakies 1.5h, glownie szeroko pojete centrum. Spokojny ruch, troche ludzi kreci sie na ulicach, sucho, zadnych niespodzianek. Predk. ok. 60 kmh. Szczerze mowiac - w kasku cieplej, niz w czapce.
Gość maxell Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Za dnia, mimo lekkiej ujemnej temperatury mimo wszystko jest przyjemniej jak wieczorami
Trenex Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Może cos ktos ma dzisiaj ochotę na kulanie??, ma nie padać i być na plusie.
Tatko Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dzisiaj jest super troszkę się pokręciłem po swoich rejonach. Pozdrawiam.
rutek Opublikowano 18 Grudnia 2014 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ja co prawda aku już wyjąłem z burka, ale się ostatnio zastanawiałem czy nie odpalić i nie pokulać... ostudził mnie powrót ze spaceru - temperatura +5 a buty całe w soli :| masakra. Ja z jazdą poczekam do wiosny.
Jerry_R Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jezdzilem wczoraj w nocy (11 st.), dzis w nocy (7 st.) - nie ma sladu soli, banan na twarzy
Jerry_R Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dzis chlodniej, troche przelotnie wialo, ale jezdzilo sie baaardzo przyjemnie (ponad 2h), czysty spontant na ostatnia chwile. Na sam koniec zatrabila na mnie policja i pogrozila palcem, jakies 2 min. wczesniej zawrocilem po pasach, gdyz petla indukcyjna oczywiscie nie zadzialala na jednoslad
Gość maxell Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wczoraj trochę spontanicznie, trochę deszczowo, trochę wietrznie, ale...daliśmy radę I krótki filmik z przejazdu Nowym Światem i Krakowskim Przedmieściem http://youtu.be/Q_dBhxIrqw8
radi Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Normalnie Wam zazdroszcze zimowe chłopaki :-)))
pabloxl Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 A to Nowym Światem można jeździć 2oo, czy poszliśmy na całość....?
Jerry_R Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 A to Nowym Światem można jeździć 2oo, czy poszliśmy na całość....? Od pierwszego RWBN, od zawsze, odkad mialem pierwsze 2oo - tamtedy jezdzimy
Trenex Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja mogę To nie znaczy, że wszyscy mogą , i znając zycie za ewentualne mandaty nie zwracasz.....więc póki co nie będę tamtędy jeździć.......
Jerry_R Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jakto, to wszyscy nie zrzucaja sie na mandat dla prowadzacego?? To standard u kierownikow motocykli...
Sysgone Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Gorzej, jak policja zatrzyma cały peleton ;-)
Gość maxell Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ej, no nie panikujcie Jak peleton jest skromny to nikt nie zatrzyma. Jeżdżę motorkiem w różne miejsca w tym starówka, Nowe Miasto itp i nigdy nikt mnie nie zatrzymał. Zamiast zachwycać się widokami świątecznych ulic to czepiacie się jakichś zakazów czy coś
Jerry_R Opublikowano 22 Grudnia 2014 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dokladnie, jakies strachy na lachy... Nigdy z wladza nie rozmawialiscie, czy co? PS: tak, jakby nikt nigdy nie przekraczal dozwolonej predkosci...
radi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Tak ja ostatnio rozmawiałem i to na koniec sezonu , dwa dni przed sprzedażą Xmax 400 . Dostałem 200 zł i 10 punktów karnych . Za jazdę w korku i wyprzedanie na pasach samochodu z prędkością 10km/h . Jak zaczynałem się tłumaczyć to było krótko , "bedzie Pan dyskutował ze mna " ? i koniec .
Rekomendowane odpowiedzi