Skocz do zawartości
Forum Burgmania

RWBN czyli Rolling Warsaw by Night 

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też się wybiorę przewietrzyć "zacną". Do zobaczenia o 12:00 pod C66.

• Odpowiedzi 1.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jerry_R

275

• Trenex

144

• Raven

101

• Sysgone

96

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam,

Rowniez bede.

Pozdrawiam

Janek

• Sympatycy
Opublikowano

Obecny.

• Sympatycy
Opublikowano

Dostałem promesę i jadę. :clapping:

Opublikowano

Wychodzę więc, jeszcze po drodze tankowanie i do zobaczenia :clapping:

Opublikowano

Hej,

Niestety w wypadlo mi cos w ostatniej chwili i nie moge przyjechac. Udanego kulanka.

Pozdraiwam

Janek

• Sympatycy
Opublikowano

No i w domku, już od dawna ale zanim doszedłem ze stodoły trochę się zeszło ( koledzy ). !piwko Kulanko zaliczone było ok, kilometry nabite. Arturas mam nadzieje że dojechałeś szczęśliwie. Pinek mam nadzieje że mój SYM ciebie nie dobił na rynku w Serocku. Ania wszystkim dziękuje za odwiedziny !V i zaprasza ponownie. Orzełkom dziękuje za poczęstunek, i życzliwe słowa. Ania też pozdrawia. Było naprawdę ok i. Foty za moment. Dzięki

• Klubowicze
Opublikowano

JACO WIELKIE dzięki za Twoje poranne info - jesteś WIELKI. :):photo::pinch: .Twój sms 4 rano - mocne zaskoczenie i później fajne dość nietypowe spotkanko z 2 biegunów zajechane i w tak równym czasie.

W domku jestem od 15 po rekonesansie garażowym i jestem wk...ny - mam pęknięte 2 płaskowniki od mocowania kufra, ale jeszcze miało się czego trzymać, pewnie słabe, bo nietypowe i tak długo wytrzymały (dobrze że nie ciągnąłem jazdy do końca, bo mógłbym nie mieć kufra i mógłbym komuś szkód narobić). Muszę teraz znaleźć DOBREGO spawacza, aby wzmocnić mocowanie.

Przepraszam ze się nie pożegnałem ze Wszystkimi, ale decyzja padła po przejechaniu kilku dołków przez osiedlówkę. Wielkie dzięki za krótkie, ale miłe kulanie. Na pewno fajnie Wam było. Ania jeszcze raz zdrówka dobrego nastawienia i cierpliwości w Trudach.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki za fajnie spędzony czas. Trochę nakręciliśmy km. Specjalne podziękowania dla Orłów za gościnę. Ani życzę szybkiego pozbycia się gipsowej zbroi.

Przelot 30 minutowy z gniazda Orłów do Piastowa spowodował pozytywny wzrost adrenaliny w moim ciele. :)

No i fotki bez cenzury :pinch:

Roztoka - pierwszy przystanek

PA201961.JPG

PA201966.JPG

Nowy Dwór Maz. - 2 przystanek

PA201967.JPG

PA201969.JPG

PA201971.JPG

PA201974.JPG

PA201977.JPG

Serock Rynek - 3 przystanek

PA201979.JPG

PA201981.JPG

PA201982.JPG

PA201987.JPG

Gniazdo Orów - 4 przystanek

PA201988.JPG

PA201990.JPG

PA201991.JPG

KONIEC

Opublikowano

I znowu nie było mi dane z Wami pośmigać. Wezwały mnie obowiązki rodzicielskie i weekend spędziłem z córką. Może uda się w przyszłym tygodniu

Opublikowano

Dzięki za przejażdżkę :pinch: Prawie 200 km pękło, tylko mocy brakowało czasami :)

Droga przez Wiersze pierwszorzędna, sporo się zmieniła od czasów kiedy za młodu harcerzem będąc tamtędy chodziłem.

Jeszcze raz dzięki i do następnego, raczej już w przyszłym sezonie

• Klubowicze
Opublikowano

No kochani super dzionek :) .

Dojechałem jakiś czas temu bo w drodze powrotnej daliśmy czadu z Worlanem (Maniek co się stało?).

Trasa bardzo sympatyczna, atmosferka też mi się podobała!

Artur, szkoda mocowania ale dobrze że dojechał z tobą kuferek. Jacek SYM palce lizać :pinch: zwłaszcza w tyk kolorze. Orzełki dzięki za wypuszczenie :photo: ,Aniu jeszcze raz dobrego. Ogólne dzięki i do następnego.

IMG_1305.JPG

IMG_1318.JPG

IMG_1331.JPG

FOTO jeszcze lecą na serw. :(https://plus.google....CL-6xdvLlMvB_AE

Opublikowano

Worlan, Jaco, Pin-u, dzięki za fotki. Jak wiedzę atmosfera dopisywała, a pogoda okazała się łaskawa.

Ania, fajna koszulka, zwłaszcza ta dziurka z przodu, to chyba dla wygody Jacka....... :msn-wink:

Arturas, mam nadzieję że usterka łatwa do ogarnięcia.

Orły....wyglądały na lekko zaskoczone, czy mi się wydaje??

Pozdrowienia dla wszystkich

Opublikowano

Też dziękuję za przejażdzkę, sąsiedzi mnie zgarnęli zaraz po przyjeżdzie i dopiero skończyłem się gościć.

Bardzo dziękuję Orłom za kawę i możliwość odpoczynku na ławeczce :msn-wink:

Zerowałem licznik pod C66 i mi wyszło do Powstańców Sląskich 180 km.

• Klubowicze
Opublikowano

Meldujemy, że już od ok. 16.30 w domku.

Dziękujemy bardzo za bardzo fajne kulanko. Aniu wracaj szybko do zdrowia, Orzełki wyśmienita herbata/kawa. PINu pamietaj, że miałem z tyłu hamulec, który mnie klepał przy każdym odkręceniu manetki;)

• Klubowicze
Opublikowano

Uff to tylko plecaczek, bo jak dojechałem do S2 to przeszła mi myśl przez głowę co by nawrotkę zrobić bo ...... :msn-wink: ale wszystko ok to dobrze.

Opublikowano

Trochę żałuje że nie mogłem z wami pokulać ale cóż siła wyższa :msn-wink: Może w przyszły wekend.

• Sympatycy
Opublikowano

(...) PINu pamietaj, że miałem z tyłu hamulec, który mnie klepał przy każdym odkręceniu manetki;)

Tak też sobie pomyślałem. Swoją drogą to mi też by się przydał hamulec. Gieńka coś musiała dosypać do herbaty, bo jakiś pobudzony wyjechałem od Orłów. :msn-wink: , Pinek chyba też. :)

Opublikowano

To już wiemy dlaczego Orzeł tak szybko lata po mieście :)

• Sympatycy
Opublikowano

Dzieki chlopaki i dziewczyny za nalot na Orłowe gniazdo:-)

ps. na wsi w cukrze jest wiecej cukru. moze to wam takiego PAŁERA dalo.

Opublikowano

Ja chętny, ale po 22

Opublikowano

Ja zobaczę, dzisiaj rano urodził mi się syn i do 20.00 będę w szpitalu, więc jeśli już to też po 22.00 :)