Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Widzę, że po Zlocie wszyscy odpoczywamy ale już myslę, że powinniśmy gdzieś razem się spotkać wymienić się wrazeniami i wspomnieniami ze Zlotu oraz połączyć to ze wspólną jakąś przejażdżką po Warmińsko Mazurskim i po Podlaskiej krainie. Co Wy na to?

Gość Bartheez5
Opublikowano

Jestem otwarty na wszelkie propozycje , wszak pozostało mi 2 tyg. urlopu to trzeba go dobrze spożytkować

• Klubowicze
Opublikowano

Jarek zaproponował wyjazd do Rynu do zamku - tylko kiedy? zostały dwa wekendy w tym czerwcu !Chyba że pierwszy wekend lipca ?, bo potem ostre przygotowania do wyjazdu do Krajów Nadbałtyckich .

Aaa zapomniałem !! w tą sobotę idę na Jana i Danuty - to pewnie skuter bedzie ale w piosence , a następny tydzień to u kumpla pożegnanie do rezerwy po 27 latach . To mi zostaje tylko pierwszy tydzień lipca .

Opublikowano

proponuje np. 7 lipiec niedziela,tylko może coś bliżej,bo mój plecaczek może takiej podróży nie przeżyc :)

Opublikowano

Witam. Chętnie poznam Szanowne grono. Akurat 7 lipca to ostatni dzień mego urlopu, więc czemu nie...

Opublikowano

A wiec czekamy na propozycje... ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

No ok . - tylko czy to będzie sama jazda ? czy jakieś zwiedzanie ?

Opublikowano

Myślę raczej o nacieszeniu oka pięknymi okolicznościami przyrody i to z siodła raczej. Trzeba wziąć pod uwagę jeszcze konieczność powrotu do domu tego dnia... Na pewno jakiś postój na papu, parę na fotki, jakie zakupy po ichnej stronie trzeba zrobić (salami i malinówka np.). Chyba że zna ktoś coś ciekawego na tej trasie do obejrzenia to czemu nie- można się pod jakieś zwiedzanie krótkie przygotować. No i kwestia wtedy ustalenia czy zjeżdżamy się w niedzielę i od razu jedziemy, czy w sobotę i po noclegu. Pewnie ze znalezieniem spania na spontanie nie powinno być problemu bo to jeszcze nie środek sezonu ale można i wcześniej coś obcykać. Można też i w piątek zjechać i wtedy trasa w sobotę. W niedzielę rozjazd z Gib na spokojnie. Osobiście przedyskutuję to jeszcze z małżonką ale skłaniałbym się raczej na to 3 rozwiązanie.

Opublikowano

mysle,ze na jeden dzien to troche za bogato w kilometry,u mnie to tylko niedziela wchodzi w gre,wiec moze odpuscimy litwe ( litwe bedziemy mieli od 14 lipca :) ) ,pokrecmy sie gdzies po mazurach... albo okolice stańczyk... (to chyba te same kilometry co z litwą :) ) , tylko czy są chętni,bo jak na razie tylko Krzysiek sie odezwał...

Gość Bartheez5
Opublikowano

No ja niestety od jutra wraCam do Fabryki

Opublikowano

To jest za tydzien,wiec moze bedziesz mial wolne

Opublikowano

Ja tak czy siak raczej planuję się w tę traskę kopsnąć. Jak nie będzie więcej chętnych to pojadę sam w ten objazd w sobotę i przenocuję w Gibach do niedzieli. Możemy sie spotkać w Gibach w niedzielę i stamtąd gdzieś się przejechać. Albo podjadę do Was jak się spotkacie gdzie indziej.

Opublikowano

hmm, widzę, że fajny dzionek się zapowiada. Ja w niedzielę rano schodzę po nocce, ale z chęcią gdzieś w jadłodajni po drodze, bym do Was podjechał ... gdzie planujecie obiadować?

BTW, Czaro 69, zapodaj foty swego nabytku. pooglądałem w necie i powiem Ci, że ta ilość cali w kołach przemawia do mnie... są jakieś inne do 50ccm na takich obręczach?

Opublikowano

Moja 50 stoi na razie w lubelskim, jak ją przywiozę to zrobię foty. Pewnie każda marka ma w swojej ofercie skutery na 14" kołach