Sympatycy Foczka Opublikowano 10 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wdomu, w całym pokoju porozrzucane mam KYMCO, RIEJU, KYMCO 2013 , Parrot, www.facebook trzebnica.pl, DEFA , południowo-zachodni szlak cysterski łączy Europę, Orzeł instalacje, ...- czyli sponsorzy , oraz Regulamin IX Zlotu Maxi Skuterów (zadziwia mnie pkt. 9?- no,no,poczytajcie sobie! lepiej późno niż wcale!!!). Dzisiaj w pracy ZERO koncentracji...myślę i myślę komu mam podziękować?? i....dziękuję Wam wszystkimza doskonały spektakl trzech dni, z cudownymi aktorami, spektakl o niecodziennej atmosferze, w dynamicznej akcji, w naturalnej scenerii z zaskakującymi rekwizytami!!! OSKAR dla ekipy filmowej i aktorskiej, a przede wszyskim Reżyserów !!! Cała impreza w 2013 roku minęła nam: B arwnie U roczo R ewelacyjnie G enialnie M ega wesoło A ktywnie N iezwykle I nteresująco A bsolutnie extra Aż strach pomyśleć o tej jubileuszowej "X Burgmanii" w 2014 roku!!! - Wrzonio - 98 badań, każde ok 10 minut = 16 godzin! - Lucek - tak pięknie tańczyłeś prowadząć konkurs , że ehhhhh! - Ewik i Gieńka - masaż pośladków za siedzenie w recepcji - Czaro69 - jakoś Ci wybaczę, że nie otrzymałam tej fajnej nagrody od W-M. Ale poćwiczę na następny rok - Worlan, Paździoch, Orzeł, Roni, Waldi, (&Co) - sorki za podeptane nogi w tańcu - dzięki obsłudze ośrodka za cierpliwość oraz DJ-owi (po drugim drinku... muzyka w tańcu mi nie przeszkadza!) - Upiorkowi, Gumiśkowi, Bachoosowi, Grubemy, Adzie, Ani, Molo, Siemikowi, Joasi 70, Kisielowi, Grzesiowi 76, Antoniaczkowi, zapogaduchy i figle - Wrzoniom za wspólne chrapanie - Kisiel no spróbuj nie zrobić Jamnej! - to popamiętasz!!! No po prostu !!!!!!!!!!! KOCHAM WAS!!!!!!!!!!! i tyle.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2013 - Czaro69 - jakoś Ci wybaczę, że nie otrzymałam tej fajnej nagrody od W-M. Ale poćwiczę na następny rok Foczka fajne nagrody dostaje się za rzut tyłem z zamkniętymi oczami ... trenuj, trenuj Czaro dziękuję jeszcze raz
Lucjan73 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 - Lucek - tak pięknie tańczyłeś prowadząć konkurs , że ehhhhh! Następnym razem przygotuje się lepiej i zaopatrzę w gadżety:
Arkadiusz Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Lucjan, to wtedy z tymi gadżetami, to będę pierwszy, bo nie słyszałam, czy ma być najszybciej, czy najwolniej !!! Krzytro coś, tam mówił, ale on był stronniczy, w zmowie z Zybexem.
Gość woytekpo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Dorzucam kilka fotek https://picasaweb.google.com/111470635244429311034/Burgmania?authkey=Gv1sRgCJmFis-e_K7SYw&noredirect=1#
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Czerwca 2013 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Czerwca 2013 ... oraz Regulamin IX Zlotu Maxi Skuterów (zadziwia mnie pkt. 9?- no,no,poczytajcie sobie! lepiej późno niż wcale!!!)... Przecież nikt nic z tych zakazanych rzeczy nie "W N O S I Ł", jeżeli już, to tylko jeden artykuł (pierwszej potrzeby), ale został "WWIEZIONY", a poza tym to się nie liczy. Ale i tak było SUPER. Za rok będzie X Zlot. Będzie ciekawie.
Marcino1 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 To i ja się przyłączam do podziękowań: - organizatorom za super organizację, - uczestnikom za wspólną zabawę, - załodze domku nr 17 za niepowtarzalną, niedającą się opisać słowami atmosferę Do zobaczenia wkrótce.
Lucjan73 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Lepsze określenie to >niedowierzanie< Jak się okazuje są już pierwsze ulepszone zachodnie prototypy inspirowane naszym "Burgmano- Szklarnią z Veluxem" Oczywiście prototyp został "przyłapany" podczas testów i dlatego jest mocno zamaskowany. A tak swoja drogą w sobote zrobili kilka fotek a w poniedziałek już testują...
Klubowicze Domel Opublikowano 10 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2013 Jechałem przez Warszawę ale na szczęście kilka minut przed ulewą. Zlot rewelacyjny. W tym roku po raz pierwszy pamiętam zlot osobiście, nie z opowieści i zdjęć na forum. Organizatorzy i uczestnicy - Wielkie podziękowania za wspaniałą organizację i wspaniałe towarzystwo. Karola i Jordan. Dziękuję za przygarnięcie owieczki pod swe skrzydełka. p.s. - wolę z opowieści. hi.hi.hi. Pozdrawiam Siemik Sie porobiło, Grzesiu..., jak tak dalej pójdzie na Burgmanii 2014 będziesz w habicie popylał, oj nie idź tą drogą
Sympatycy Arecki Opublikowano 10 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Czerwca 2013 Chciałem się również przyłączyć do podziękowań, dla organizatorów za "ogarnięcie" całości i dla uczestników za to że przyczynili się do stworzenia świetnej atmosfery. Miło było się się z Wami spotkać i poznać wielu sympatycznych ludzi !OK . Szczególne podziękowania kieruję do Worlana za umożliwienie mi wzięcia udziału w zlocie na jedynym w swoim rodzaju skuterze z dachem (nie mylić z Burgmanem "Veluxem" ) i poznania przyjemności jaką może dawać BMW C1 . A tak przy okazji, ma może ktoś z Was w swoich zlotowych archiwach fotograficznych jakieś zdjęcie C1 z kierowcą, bo w końcu nie zrobiłem sobie nawet zdjęcia za sterami tego skutera.
Klubowicze Trebor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dzięki wielkie za super imprezę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2013 A tak przy okazji, ma może ktoś z Was w swoich zlotowych archiwach fotograficznych jakieś zdjęcie C1 z kierowcą, bo w końcu nie zrobiłem sobie nawet zdjęcia za sterami tego skutera. Arecki jedno zdjęcie C1 z kierowcą C1 masz i ja bym je bardzo chętnie zobaczyła
GrzechoCnik Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 - Czaro69 - jakoś Ci wybaczę, że nie otrzymałam tej fajnej nagrody od W-M. Ale poćwiczę na następny rok Za to Foczka należy Ci się nagroda za zajęcie 1-go miejsca w konkursie podziękowań
Miro71 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 jeszcze pare moich fotek https://picasaweb.go...feat=directlink
Sympatycy Volvo Opublikowano 11 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wielkie dzięki za super zabawę.Szacun dla organizatorów.Do następnego.
ruda. Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 To była moja pierwsza Burgmania bardzo dziękuję organizatorom i wszystkim uczestnikom za fajną zabawę . Szkoda tylko że to co fajne szybko się kończy Pozdrawiam
Daro Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Podziękowania dla Organizatorów za ciężką pracę jaką włożyli w przygotowanie i poprowadzenie zlotu, obsłudze ośrodków Marysieńka i Krokodyl, Sponsorom i wszystkim zlotowiczom za świetną atmosferę a pierwszym uczestnikom którzy zjawili się już w środę za wspólną imprezę Zabawa była świetna, pogoda dopisała, poznałem wielu nowo zakręconych burgmaniaków, jak zwykle zabrakło możliwości pogadania i zabalowania ze wszystkimi, mam nadzieję że jeszcze to nadrobimy. Droga powrotna na szczęście bez deszczu, dzięki Szorstki za towarzystwo. Dzięki Karolinie i Jordanowi za udostępnienie miejsca w samochodzie na nasze bagaże, mój skuter i tak już był mocno obciążony Podziękowania dla dziewczyn z za baru za miło spędzony czas w ich towarzystwie Z tego miejsca żegnam się z tymi z którymi nie udało mi się to osobiście po zlocie i do zobaczenia na kolejnych imprezach
zenon Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wielkie podziekowanie dla organizatorów za ich ciężka pracę jaką włozyli w przygotowanie tegorocznego zlotu.dziekuje za wspólna super zabawe.Dziękuje nowo poznanym osobą oraz całej ślaskiej grupie za świetna zabawę było super.
Jarek_PL Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wszystko co dobre , szybko się kończy. Koza w garażu czyli Burgmania 2013 zakończona. A więc przede wszystkim organizatorom za los który nam zgotowali serdeczne bóg zapłać. Przesympatycznym Paniom Ewikowi i Gience za uśmiech przy rejestracji. Mariuszowi burgiemu za to że obiecał dobrą pogodę i dotrzymał słowa, no i dr. Wrzoniowi za to że odpiął mi parę lat. Moim współlokatorom czyli Anton, Trebor, Grzech i Pawols za miłą atmosferę pod jednym dachem. Miro73 za wspólną podróż przez około 600 km ( że o nocy już nie wspomnę) I wszystkim +-250 burgmaniakom, no może poza jednym nocnym mścicielem za tą nie powtarzalną atmosferę , w której miałem przyjemność jak to powiedział poeta „Jeść, pić lulki palić potem wszystkich za to chwalić” Parę fotek a filmik potem :-D
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2013 A tak przy okazji, ma może ktoś z Was w swoich zlotowych archiwach fotograficznych jakieś zdjęcie C1 z kierowcą, bo w końcu nie zrobiłem sobie nawet zdjęcia za sterami tego skutera. Arek, Ja mam parę zdjęć z Tobą na C1, a także z Joasią na C1. Postaram się wrzucić jak najszybciej pzdr
slawekLubin91 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Dziękuje za miłą atmosferę zabawę organizację było cudownie pozdrawiam was wszystkich w szczególności mój domek i domek 20 mam nadzieję że niebawem znów się spotkamy
Klubowicze valdi Opublikowano 11 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2013 Takie tam Pozostałe fotki ,na pm link
Sympatycy Arecki Opublikowano 11 Czerwca 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2013 Arecki jedno zdjęcie C1 z kierowcą C1 masz i ja bym je bardzo chętnie zobaczyła Joasia, mówisz i masz : I jeszcze coś dla innych: A dla ciekawych reszty zdjęć coś tutaj: https://picasaweb.go...CO20hKaKi66URA#
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Czerwca 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mówisz i masz
Rekomendowane odpowiedzi