Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2013 proszę bardzo: http://maps.google.pl/maps?saddr=Jastrz%C4%99bie-Zdr%C3%B3j&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&ie=UTF8&sll=50.402227,19.476271&sspn=0.023716,0.055747&geocode=FU0b-gIdvvcbASn5_-ZnGVMRRzFmaDire7tGLQ%3BFbAkAQMdLGcpAQ&oq=jastrz&mra=dme&mrsp=1&sz=15&t=m&z=15
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2013 Stacja benzynowa Świętoszówka - 8:45 Stacja benzynowa w B-B; Warszawska 332 - 9:00 K-ce - Aleja Walentego Roździeńskiego 210, 40-959 - ca. 10:00 "G" - https://maps.google.pl/maps?hl=pl&ie=UTF-8&q=Bielsko+Bia%C5%82a+stacja+benzynowa&fb=1&gl=pl&hq=stacja+benzynowa&hnear=0x47169f63dd80507b:0x6811f587fa4fe3a7,Bielsko-Bia%C5%82a&ei=7LqXUa_xDsOfO_P9gfAI&ved=0COQBELYD Jak ja się cieszęęęęęę! A więc do jutra
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2013 Dzięki ale myślałem o współrzędnych do GPS. Dzięki ale myślałem o współrzędnych do GPS.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2013 jak podaje ciocia Wiki 50°24′28″N 19°29′35″E http://pl.wikipedia....iki/Hutki-Kanki mówisz masz
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2013 Dzięki planuje dojechać ,ale najpierw bazar w Sosnowcu.MUszę kupić kask dla żonki.
stiopa Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Witajcie! Jeżeli nie macie nic przeciwko, chętnie się do Was dołączę. Pozdrowienia z Kielc !
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2013 Zapraszamy! Z kierunku kieleckiego będzie ciągnęła karawana :-)
skoczbo Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Ale Wam zazdroszcze. Pogoda super na spotksnie w tsk milym towarzystwie. Szkoda że ja nie dam rady. Życzę miłej zabawy i smacznych przekąsek.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2013 no i sezon rozpoczęty, trochę późno ale jak to mówią lepiej późno niż wcale a działo się: - naliczyliśmy 42 maszyny ( skutery, motocykle i quad oraz jedno auto ) - pierwszy raz przyjechał Paweł z Gosią - wielu, nowych kolegów i koleżanek po ognisku jeszcze mały "spacerek" pod Pieskową Skałę, pogoda dopisała i humory też jak zawsze no a teraz Ci co robili niech wstawiają fotki ps. suuuuuuper było ps.2. Anton dziękuję jeszcze raz za szampana, jak tylko się schłodzi i odstoi troche żeby nie wybuchł to wypiję Wasze zdrowie ps.3. GadekW dzięki za pistacje, wprawdzie sępy się rzuciły ale kilka orzeszków zdążyłam chwycić ps.4. na czerwono sprostowanie chociaż po co sie tak głośno do tego przyznawać, że ktoś autem przyjechał emeryt czy coś ???
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2013 Małe sprostowanie: i jeden 4oo :-((( Jeszcze tak licznego ORS nie było. Przybyli nawet ślązacy z północy :-))) i rzeczywiście - Paweł też. Dziękuję za spotkanie, które jak zwykle było super. Następnym razem musimy pomyśleć jeszcze nad muzycznymi ozdobnikami. Wstępne propozycje już były omówione. No to teraz można liczyć ile było osób kliknij na zdjęcie
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2013 ORS super impreza(moja pierwsza i mysle ,ze nieostatnia ) P.S, Patryk prosze o filmiki pozdreawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2013 ja naliczyłam 53 osoby
Ania Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 na początku podziękowania dla: 1.Jarka i Andrzeja z Mysłowic za wsparcie techniczne i użyczenie prądu 2. Joasi i Trebora, że poczekali na nas na trasie 3. Dragosa i Sylwii za podróż powrotna 4. Wszystkich za bardzo miłe towarzystwo i świetnie spędzony czas do domu dotarliśmy bez dodatkowych przygód Jeszcze raz wielkie dzięki za mile spędzony czas Pozdrawiamy Ania i Kristof
stiopa Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Było super ! Miło było spotkać starych i nowych znajomych Dadzia, Trebor, Paweł - dziękuję za wspólne kulanie
zenon Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 I ja dziękuje za tak wspaniale spędzony wspólnie czas, dzięki za przyjęcie mnie do Waszego grona byłem pierszy raz ale chwile niezapomniane,wrażenia wspaniałe na długo Liczna naprawdę ta nasza śląska grupa. pozdrowionka dla wszystkich
Klubowicze karton Opublikowano 19 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2013 zajebista niedziela super towarzycho pogoda i wspólne kulanie -do burgmani pozdrowienia
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2013 Z taką BANDOM (ą), to można konie kraść! Nie widziałem dzisiaj żadnych minusów. Jak to Rysiek Ridel kiedyś śpiewał?: "Ważne są tylko chwile"! Dzisiaj, była to właśnie jedna z nich. Nie chcem, ale muszem - się ustosunkować do korespondencji mych już poprzedników. Czy można byłoby ten temat jakoś poszerzyć?: >ktoś autem przyjechał emeryt czy coś ??? < HE?! @Patryk - >Następnym razem musimy pomyśleć jeszcze nad muzycznymi ozdobnikami. Wstępne propozycje już były omówione.< Ależ oczywiście, wszystko jasne, ............. tyko .............. hmmmmmm >No to teraz można liczyć ile było osób< - czapeczki też liczcie! PROSZĘ! @Ania - >do domu dotarliśmy bez dodatkowych przygód< Dziękuje za to info! Martwiłem się o Was. Ufffffffff @stiopa i Spółka - jestem osobiście bardzo usatysfakcjonowany poznaniem tak miłych i sympatycznych ludzi! Domyślam się, ze spotkamy się jeszcze nie raz! @zenon - > ...... pierwszy raz ale chwile niezapomniane, wrażenia wspaniałe .....< Ale świntuszysz! A feeeee :) Oczywiście na samym końcu, pragnę Was powiadomić (gdyby się akurat ktoś martwił) , że operowany na łękotkę nie będę. Rentgen wyszedł pozytywnie. Jest tylko strzaskana, ale to wszystko. Parę dni i będzie po krzyku. Foty pod adresem: https://plus.google....768963245108337 Byś może, że jakaś fotka komuś nie będzie "pasowała"! Proszę o info na privat. Usunę. Jesteście WSPANIALI! PS. [RANO] Gapa jestem! Zdjęcia już udostępnione. Ach ci emeryci :)
RONIN Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 My dopiero w domu, ale zaliczyliśmy kolację i 530 km. Meldujemy szczęśliwy powrót, dziękujemy wszystkim za miło spędzony dzień.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Maja 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2013 Foty pod adresem: https://plus.google....768963245108337 Byś może, że jakaś fotka komuś nie będzie "pasowała"! Proszę o info na privat. Usunę. Anton a udostępniłeś zdjęcia do oglądania ? czy tylko u mnie otwiera sie okno logowania ?
Lion Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Ja również dziękuję za wspólne biesiadowanie na ORS, przy tak licznym gronie i miłym towarzystwnie nie wyobrażałem sobie innej pogody, która nas w dniu dzisiejszym obdarowała słonecznymi proniemiami, bo grzało z każdej strony jak nie z dołu od ogniska, to z góry żar z nieba. Dzieki dla kobitek za przygotowanie ciast i innych dobroci, które umilały całą biesiadę oraz dla wszystkich obecnych dzięki za towarzystwo. Do zobaczenia myślę że niebawem. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Anton Ja również nie widzę tych zdjęć :-(
GadekW Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Dziękuję wszystkim za spotkanie. Na mecz zdążyłem i oczywiście wygraliśmy... Jeszcze raz Dzięki !!! Powoli, powoli, najpierw zrobimy autoryzację....A tak na serio ANTONKU !!! nie działa...
Lion Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Joasia70, o 19:42 "GadekW dzięki za pistacje, wprawdzie sępy się rzuciły ale kilka orzeszków zdążyłam chwycić " Asiu Widziałem te sępy, ale tyle ich było, że nie nadążałem ich odganiać, sorki. Dobrze że chociaż wcześniej coś udało ci się schrupać ;-)
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Maja 2013 Anton cosik nie tak z tym linkiem
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2013 Anton cosik nie tak z tym linkiem i nic z tym nie robi tylko poszedł spać :-( ale należy mu się odpoczynek po przeżyciach Trzymaj pion Anton!
Rekomendowane odpowiedzi