KOT66 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 :)witam:) ma ktos jakis program imprezy?? w necie sama historia:(...jesli pogoda dopisze byle na plusie bylo na pewno postaram sie byc:)...pozdro... Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja mam takie coś z forów motocyklowych :-)) Ale czy będzie wjazd za darmo to nie wiem jeszcze, postaram się tam przejechać. Co prawda nudy te motoshow ale jest okazja do przejażdżki wiosennej-zimowej i spotkania się w większym gronie? 13.04.2012r. 1. 11:30 - 12:00 - prezentacja motocykli na parkingu przy Jasnych Błoniach. 2. 12:00 - 12:30 - przejazd motocykli ulicami miasta na teren MTS przy ul. Struga ("MOTOSHOW"). 3. od 12:30 - "MOTOSHOW" - imprezy na terenie Międzynarodowych Targów Szczecińskich przy ul. Struga Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 :)dokladnie tak jak piszesz -wooferai :)okazja do przejazdzki i spotkania sie:) mysle ze nie zamarzne jadac ze s-cia:)jak pamietam bylem 2 lata temu i nic z tego nie pamietam:)oby pogoda dopisala:) pozdro... Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 No to proszę, małe przypomnienie I auto, które wtedy zrobiło na mnie ogromne wrażenie (wtedy to była rynkowa nowość i widziałem ją pierwszy raz na żywo) Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 :)no dobra.... pamietam:)... Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dla przypomnienia http://www.youtube.com/watch?v=fiurSemMaUI Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Nie ma to jak kamera z dobrym mikrofonem i odpowiednio przymocowana ... Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 O ile pogoda dopisze: Zbiórka koło Pleciugi godz.11.00 i ruszamy później na parking na Jasnych Błoniach. Stamtąd grupą 2oo na MOTOSHOW.... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jestem parę minut po 11-tej. - Pleciuga parking przy fontannie Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to bedziemy razem z Remikiem ! Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja niestety będę poza Szczecinem, ale trzymam kciuki za pogodę dla Was. Przyczepności. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jeśli chodzi o pogodę to już odprawiłem odpowiednie modły, więc również będę. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Nie no, było odjazdowo, zwariowałem, z resztą, co tu gadać... Może wrzucę jakieś foty to zrozumiecie o co mi chodzi... Właśnie Maciek podeślij mi wiesz co... na mój mail mav2002v@o2.pl Dzięki. Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 dzis nie dalem rady.... jestem jutro okolo 13-stej pozdro... Odnośnik do komentarza
melmacie Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Foty mam. Sa gorsze od bomby... Nie no, było odjazdowo, zwariowałem, z resztą, co tu gadać... Może wrzucę jakieś foty to zrozumiecie o co mi chodzi... Właśnie Maciek podeślij mi wiesz co... na mój mail mav2002v@o2.pl Dzięki. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Burgifana w pełnym rynsztunku widziałem na Wyzwolenia o g 11-tej. Mam nadzieję że ulewę przeczekaliście na targach, bo wjeżdżając na Struga ok 12:45 obserwowałem tych, których przyłapała... Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 "obserwowałem tych, których przyłapała" Czyli pewnie nas...heh... Ja z Markiem załapaliśmy się na wiosenny prysznic przy Basenie Górniczym i dalej... Choć podobno uciekaliśmy z MotoShow właśnie przed tym prysznicem. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Największe podziękowania oczywiście dla Ciebie Maciek, bo bez Twojego talentu te zdjęcia by nie istniały "obserwowałem tych, których przyłapała" Czyli pewnie nas...heh... Ja z Markiem załapaliśmy się na wiosenny prysznic przy Basenie Górniczym i dalej... Choć podobno uciekaliśmy z MotoShow właśnie przed tym prysznicem. To my, czyli dwa Maćki w tym czasie nie próżnowaliśmy Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jak się przyglądam zdjęciom, to chyba jednak PEUGEOT ma najlepsze parametry Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Oba Maćki, fotki THE BEST... właśnie dlatego uciekaliśmy... deszcz to tylko pretekst :-) , te dziwne najczęściej niebieskie i długonogie istoty chodzące po hali wystawowej...brrrr...okropność.... gratuluję odwagi, dotykać te jakieś takie dziwne istoty i jeszcze sobie zdjęcia pstrykać... to TRZEBA być niespełna rozumu lub być bez....ekhm....innych obciążeń...hahahha... GRATKI fajnych FOTEK. Maciek dawaj jeszcze resztę fotek, wiem, że masz więcej. :-)))) Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Uwierz mi że chciałbym mieć tego więcej. Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Burgifan.... zdjecia boskie :clapping: tzn to co na zdjeciach Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Uwierz mi że chciałbym mieć tego więcej. A ja myślałem że to dziewczyny chciały mieć z tobą zdjęcia. Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Cześć chlopaki. Widzę, że ominęło mnie troszeczkę. Od środy byłam wyjechana i kompletnie nieobecna, ale juz jestem z powtotem cialem i umyslem. Pacze na forum, a tu tyle sie dzialo. No i w koncu przyszla wiosna czyli jeździmy!!! Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 OoO...zguba się odnalazła. To przypominam -> czwartki -> Pleciuga. :-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi