Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lutego 🤔 taaa... no ciekawe to. Tylko ..... na tej prezentacji raz tłumik jest z lewej strony, raz z prawej (albo przynajmniej widać tam coś co przypomina tłumik 🙃), a czasami nie ma wcale tłumika (czyżby elektryczny) ? No i faktycznie tak jak Mirek pisze, na niektórych zdjęciach długi jak pociąg 🤣 Może to wersja Azjatycka - tata , mama + 5 x 800 plus 😜
Użytkownicy Vince Opublikowano 7 Lutego Użytkownicy Opublikowano 7 Lutego Trzeba będzie poczekać na więcej szczegółów, ale już z punktu widzenia np zawracania to promień wzrośnie. Ogólnie - fajny jamniczek
Sympatycy PawełJW Opublikowano 7 Lutego Sympatycy Opublikowano 7 Lutego Dwa zazdrośniki🤣 Skuter peterda, jak wejdzie na rynek to wam bedzie ślinka ciekła.🤣
Klubowicze grzybek Opublikowano 7 Lutego Klubowicze Opublikowano 7 Lutego Taki długi jak Fiat 125 jamnik, a dwie rury wydechy jak Yamaha FJR 1300🤨. Czy coś z tego pomysłu wykiełkuje? To zagwostka🤔 Głównie, jaki silnik? Czyja konstrukcja?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lutego Administrator Opublikowano 7 Lutego Wizualizacja, projekt, szkic... Pamiętam wiele podobnych w latach ubiegłych jak choćby Burgman 1000 czy Tmax 750 ((Kaczka dziennikarska z 2009 roku) 😉 Oczywiście, dam się zaskoczyć. Kiedyś Suzuki miało bardzo poważne plany w klasie hyper scooter , na wizjach się skończyło -> G-Strider A wracając do tematu... tu inna "wizja", ciut bardziej proporcjonalna 😉 i za nią też trzymam kciuki 👍
Użytkownicy Vince Opublikowano 7 Lutego Użytkownicy Opublikowano 7 Lutego No panie, toto wygląda przekozacko
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 7 Lutego Użytkownicy Opublikowano 7 Lutego 14 minut temu, Vince napisał(a): No panie, toto wygląda przekozacko A najważniejsze, że realnie
Użytkownicy Vince Opublikowano 7 Lutego Użytkownicy Opublikowano 7 Lutego Takie elementy RT tam widzę
Administrator xmarcinx Opublikowano 8 Lutego Administrator Opublikowano 8 Lutego Kto to stoi za tymi filmikami, kto je robi?
stics Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego W dniu 1.02.2025 o 15:28, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a): Nie kojarzę aby ktokolwiek z naszych to robił... ale bądź pionierem. Wykres "przed" / "po" i ocenimy. Oczywiście bez zmiany parametrów vario. Jutro Beemka będzie do odbioru. Podbno zabieg wyszedł bardzo dobrze wg Marcina z MotoTune, jak powiedział: "pomimo napędu skutera stroiło się całkiem jak typowy motocykl" i jest bardzo zadowolony z efektów i ja też mam być zadowolony 😁 Seryjnie miał ubogą mieszankę, AFR ok. 14,8 teraz 12,8 czy coś takiego. Wszelkie wykresy jak tylko dostane na maile to dołączę do wątku. Powiedział, że nadspodziewanie dobre efekty wyszły i może takie Beemki robić 😃 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 12 Lutego Klubowicze Opublikowano 12 Lutego Nooo całkiem fajne te skutery !
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Lutego Sympatycy Opublikowano 12 Lutego W dniu 11.02.2025 o 14:43, stics napisał(a): Jutro Beemka będzie do odbioru. Podbno zabieg wyszedł bardzo dobrze wg Marcina z MotoTune, jak powiedział: "pomimo napędu skutera stroiło się całkiem jak typowy motocykl" i jest bardzo zadowolony z efektów i ja też mam być zadowolony 😁 Seryjnie miał ubogą mieszankę, AFR ok. 14,8 teraz 12,8 czy coś takiego. Wszelkie wykresy jak tylko dostane na maile to dołączę do wątku. Powiedział, że nadspodziewanie dobre efekty wyszły i może takie Beemki robić 😃 Ciekawe co na to elementy przeniesienia napędu :) ale czekam z niecierpliwością na relację
Klubowicze grzybek Opublikowano 12 Lutego Klubowicze Opublikowano 12 Lutego Dłuższy czas eksploatacji pokaże... Oby nie złe oblicze przeróbek i tzw. poprawień fabryki.
stics Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Akurat ta modyfikacja ma wyeliminować niedoróbki fabryki jak np. zbyt ubogą mieszankę, która trwałości nie służy. Sam ciekaw jestem jak to wyjdzie w czasie eksploatacji.
Marcino1 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego W dniu 11.02.2025 o 14:43, stics napisał(a): Jutro Beemka będzie do odbioru. Podbno zabieg wyszedł bardzo dobrze wg Marcina z MotoTune, jak powiedział: "pomimo napędu skutera stroiło się całkiem jak typowy motocykl" i jest bardzo zadowolony z efektów i ja też mam być zadowolony 😁 Czekamy z niecierpliwością na wyniki :)
stics Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Ja jeszcze bardziej czekam😃 ale na razie nie mam jak odebrać. Czekam na wyższe temperatury w przyszłym tygodniu. 1
stics Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Legenda do wykresów powyżej: Wykres nr 1 - moc na kole, manetka otwarta 25 %. Wykres nr 2 - moc na kole, manetka otwarta 50 %. Wykres nr 3 - moc na kole, manetka otwarta 100 %.
stics Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Pierwsza jazda była ale powolna, żeby 3 km dalej przejechać na SPA dla Bawarki 😃 Trafiłem na fajnego człowieka z zapałem i lubiącego to co robi. Zrobiona lekka polerka ceramika, odświeżone plastiki. Mam film z pracy: https://www.facebook.com/reel/1339371497393999 Powrót do domu delikatnie ze względu na warunki. Pod koniec tygodnia powinna być normalna jazda i w niedzielę trasa to się okaże jak bawarka jeździ.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Marca Administrator Opublikowano 3 Marca Czysty i zadbany sprzęt zawsze cieszy oko 👍 Czekam na realny (twój opis) uzysk ze strojenia po jeździe próbnej 🆙
stics Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca 10 godzin temu, ryszardo napisał(a): Chyba już bym jej nie poznał po takim SPA 😀 Poznałbyś bo jak od Ciebie odbierałem to podobnie wyglądał, czysty i zadbany 💪😃👍 10 godzin temu, 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 napisał(a): Czysty i zadbany sprzęt zawsze cieszy oko 👍 Czekam na realny (twój opis) uzysk ze strojenia po jeździe próbnej 🆙 Jak w czwartek się spotkamy na spocie to pewnie już coś będę mógł powiedzieć 🙂
Użytkownicy Vince Opublikowano 7 Marca Użytkownicy Opublikowano 7 Marca Ktoś szuka stelaży do kufrów bocznych Givi?Gość sprzedaje używany, nowy nie do kupienia (wycofany z oferty Givi dawno temu)https://www.facebook.com/share/p/165h2yQ4he/
Rekomendowane odpowiedzi