dr.big Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 (...)Mało kto wie ale to najdłużej działające Kino na Świecie.(...) Wie, wie A tu Wiki: http://pl.wikipedia....no_Pionier_1909 PS. Co najśmiesniejsze, kino znajduje się w normalnej kamienicy i miejscu, w jakim kina raczej byśmy się nie spodziewali...
Bobas Opublikowano 20 Lutego 2013 Opublikowano 20 Lutego 2013 A moze tak na rozpoczecie sezonu do Kujawiakow? (info w naszych regionalnych).
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2013 A moze tak na rozpoczecie sezonu do Kujawiakow? (info w naszych regionalnych). Już myślę nad tym kto dzisiaj przyjedzie do mnie? Smalec jeszcze jest tylko chleb trzeba kupić.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja jestem w stolicy... Więc raczej nie wpadnę.
Sympatycy Foczka Opublikowano 21 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Lutego 2013 A w Stolycy spoty są w Cafe 66. ul. Aleja Prymasa Tysiąclecia. Zapraszamy! Pozdrowiam. Miło się ogląda Wasze fotki.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2013 A w Stolycy spoty są w Cafe 66. ul. Aleja Prymasa Tysiąclecia. Zapraszamy! Pozdrowiam. Miło się ogląda Wasze fotki. Wiem, nawet raz byłem przy okazji nawiedzenia Tego Pięknego Miasta Ale niestety dziś spotykam się z przyjaciółmi, z którymi dawno się nie widziałem i nie dam rady...
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2013 Dziękuje wszystkim za odwiedziny zawsze miło pogadać, Joasia dzielnie walczyłaś w kuchni dzięki.
Rzelu Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Jeden z wątków spotkania A może wspólny wypad do kina? Chyba że będę miał wcześniej na dysku...
wooferai Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Nie lubię działu serdeczności, bo nikt tam oprócz zatwardziałych aktywistów nie zagląda. A tak mi się dzisiaj wypatrzyło, więc na regionalnym : Hubert 100 LAT!!! małolacie
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2013 Hubert! Stówa! Pomyślności i zdrówka! Szkoda, że mnie nie było... Ciekawe tematy poruszaliście. Ale jest duża szansa, że w najbliższy czwartek dam radę
Samba Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Panie i Panowie. Idzie ocieplenie duzymi krokami. Od marca jezdzimy!!!
Rzelu Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 A tymczasem smarujemy sanki, bo od rana prószy śnieżek...
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Lutego 2013 Rzelu "A może wspólny wypad do kina? Chyba że będę miał wcześniej na dysku..." Jacek jak najbardziej daj jakieś propozycje!! Ogłaszam że w najbliższy czwartek (28.02) nie będę miał czasu, Zosia wraca wieczorem i muszę ją odebrać z pociągu chyba że ktoś chce się przyłączyć. Ale piątek jak najbardziej. Jak również czwartek (07.03), mam zajęty jadę na kongres Burgmanii godnie reprezentować zach-pom. Chętnie środa.
Sent Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 A może wspólny wypad do kina? Chyba że będę miał wcześniej na dysku... Drogówka to dobry film, ale nie przypadnie do gustu wszystkim (mam na myśli kobiety).... Sam byłem na niej nie sam i takie były reakcje, inne panie w kinie też nie były zachwycone, nie mówiąc, że ten kto nie jest kierowcą to siedzi na początku jak na tureckim kazaniu....
Samba Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 A tak z innej beczki coś z humorem. Mówi mąż do żony: - powiedz mi kochanie coś takiego co mnie ucieszy i zasmuci jednocześnie. Na to żona po chwili zastanowienia: - masz największego pe**sa wśród wszystkich swoich kolegów.
burgifan Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Ooo widzę że wsiadłeś na swoją pszczołę Jak się jeździ ?
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2013 Ooo widzę że wsiadłeś na swoją pszczołę Jak się jeździ ? ba, nawet był u mnie w pracy troszkę mnie wkurzyć. Moja stoi na warsztacie.
VOLF Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Marek nie tylko Ty masz taki problem jak skuter w warsztacie, mój stoi całkiem rozebrany i czeka na zapła twórczy mechnika z tego co wiem Rzela tez rozebrany - więć jest nas już trzech! Pozdrowienia dla Wszystkich i niech moc będzie z mechanikami i naszymi nerwami!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 28 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Lutego 2013 Składajcie chłopaki maszyny, bo Was kolejna zima zastanie @Burgifan - a i owszem, miło się jeździło. Nawet nie było za zimno: szczęka była zamknięta, blenda opuszczona, a szybka otwarta. Gites! Ale na ciele cebulka z ubrań. Ledwie sie dopiąłem.
Rzelu Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Co do dopięcia to nie wiadomo czy to kwestia cebulki czy oponki...
burgifan Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 W takim razie jadę do roboty, widzę że jest sucho i ma nie padać
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Marca 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2013 Co do dopięcia to nie wiadomo czy to kwestia cebulki czy oponki... To nie oponka. Zacząłem hodować motocyklowy airbag
SOVIETT Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 No prosze, pierwsze promienie slońca pojawiły sie na niebie i od razu forum ożyło może jakiś wypadzik w sobote???
Rekomendowane odpowiedzi