Klubowicze bilety Opublikowano 5 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2013 Nikt nie chce się zdecydować na otwarcie nowego miesiąca więc ja mam tą przyjemność. Luty krótki więc szybko zleci, a w marcu na pewno większość na koła. Co w czwartek?
KOT66 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 w czwartek?? czwartek:)...pozdro:)..niech sie ociepli to sie zaczna czwartkowe brum...brum:) a jak na razie to tlusty czwartek:)..buzka:)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2013 Co w czwartek? Tłusty? U Ciebie (Was)?
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Lutego 2013 No super u nas chętnie ale wy kupujecie pączki Nikt nic nie pisze, ja po prostu jestem przed wypłatą
SOVIETT Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 a w Żabce promocja na pączki, jutro po 0,99 zapraszam
wooferai Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Ej Ty cwaniaczku...masz już tę żabkę to podaj też adres, a nie taką ogólną reklamę. Może nowe miejsce na spot-a będziemy mieli...heh...
Rzelu Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 U mnie w pracy też pączki, ale po 1,89zł i tandetne... Postaram się przyjechać...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2013 No super u nas chętnie ale wy kupujecie pączki Nikt nic nie pisze, ja po prostu jestem przed wypłatą Przywiozę kilka. Żeby nie okazało się, że wszyscy przywiozą kilka i będzie setka pączków
burgifan Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Ja tam byłem ostatnio koparką pod tą Żabką na Bezrzeczu, rozbieraliśmy stary poniemiecki słup transformatorowy Hehe, pojeździłem dzisiaj sobie skuterkiem, a co mi tam, trochę mi ulżyło, a ćwierka mi z tyłu jeszcze głośniej, ale jedzie. Może wpadnę jootro, zobaczę, czas pokaże Pozdrawiam !
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2013 Miłe spotkanko, a pączki poszły mi w oponkę! A oto miejsce, gdzie można kupić fajne koszulki, o których mówiłem. Teraz takie czasy, że nie wszyscy wiedzą, co jest zaszyfrowane pod tymi napisami cyrylicą http://www.poparzeni.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=21
SOVIETT Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 Powiem tak, jestem w szoku pojechalem do Moto Combo z pytaniem ile za wymiane opon i wymiane napędów plus olej ich i filtr też ich, powiedzieli ze okolo 600zl hmmm cos mi za drogo wyszło i zadzwonilem do Motomaru na Obotrycką i tu szok!!!! ćena za taką samą usługe 360zl i do tego przyjadą zabiorą moto naprawią i odstawią do garażu !!!!! Jak to usłyszalem to mnie zamurowalo, nie sądzilem ze moze być aż taka różnica!
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2013 Zosia nam coś obiecała na czwartek, ale czy wszystkim odpowiada 14 luty ew. możemy zmienić dzień spotkania. Proszę o sugestię
wooferai Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Przed czwartkowe spotkanie w poniedziałek też było udane. Dzięki za ptasie mleczko i herbatkę, no i towarzystwo. No i polecam czwartek u Marka i Zosi, bo menu, że hoho.....
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2013 Ty, wooferai, a co Ty tak się wyodrębniasz? Spotykamy się w czwartki, a nie Ty solo w poniedziałek! Mnie czwartek pasuje i jest spora szansa, że moja małżonka upiecze chleb (ale przyjdę sam, bo ona wyjeżdża ).
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2013 Chleb się przyda, Zosia smalec zrobiła
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2013 Hlep nie wyszet... Zakuski nie budziet! Przyniosę z Lidla...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2013 Dzięki za - jak zwykle - miłe spotkanie. Smalczyk pierwsza klasa! A to ten film, który mnie tak poruszył: [media=] [/media]Miłego oglądania!
burgifan Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja oczywiście również dziękuję za gościnę i miłe spotkanko SMALEC RULEZ ! ! !
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2013 Dziękujemy wszystkim za przybycie, było SUPER - oczywiście czekamy na następny czwartek.
Klubowicze Ewik Opublikowano 15 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2013 Świetnie Was znowu widzieć . Do zobaczenia wkrótce, już czuć wiosnę
wooferai Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 Dzięki za smalczyk. Był pyszny i tuczący jak to smalczyk. Późno piszę bo dopiero wytrzeźwiałem po spotkaniu. Ewik też dziękujemy za ciepłe wiosenne słowa. Pozdrowionka dla wszystkich. !piwko
Drek Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 Imprezka super. Tak kameralnie Marek mam prośbę, jak będziemy w Szczecinie zabierzesz nas do Kina Pionier? Mało kto wie ale to najdłużej działające Kino na Świecie. Pierwszy seans odbył się w 1909r.
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2013 Imprezka super. Tak kameralnie Marek mam prośbę, jak będziemy w Szczecinie zabierzesz nas do Kina Pionier? Mało kto wie ale to najdłużej działające Kino na Świecie. Pierwszy seans odbył się w 1909r. Wojtek już czekam na ciebie i kino Pionier
Rekomendowane odpowiedzi