eMKa Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Chętnie złapię kontakt z kim?, kto po mojej okolicy pomyka na skuterku. Przyda się do?wiadczenie i znajomo?ć serwisów, dobrych mechaników... Mieszkam w Darłówku, wozi mnie YPka 250. Może kto? np. ze Słupska, Koszalina jest Burgmaniakiem? Chętnie się przywitam
Administrator Artix Opublikowano 2 Czerwca 2006 Administrator Opublikowano 2 Czerwca 2006 No bywam w Koszalinie w sumie raz w miesiacu, choc nie zawsze Burgerem. Na marginesie masz nick name jak najwiekszy market w Koszalinie tez lubie tam grac w kregle
eMKa Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2006 Spapugowali po mnie Najpierw kawa ("MK Cafe" ma siedzibę w Mielnie pod Koszalinem), a póĽniej sklep. No cóż, ja swoje inicjały noszę nieco dłużej. Pozdrawiam.
dr.big Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 O Slupsk czy Koszalin bedzie raczej ciezko , jezdzac do Leborka, Chmielna i Stegny nigdy nie spotkalem sie z kims z Burgmanii. Sam bylem w Darlowku dwa razy z okazji zlotu militarnego ...
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 3 Czerwca 2006 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2006 Spapugowali po mnie Najpierw kawa ("MK Cafe" ma siedzibę w Mielnie pod Koszalinem), a póĽniej sklep. No cóż, ja swoje inicjały noszę nieco dłużej. Pozdrawiam. A co ja mam powiedzieć?? Wszędzie tylko MAX albo Maxi Powiedział bym co? o tantiemach ale znowu będ? mnie straszyć
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Administrator Opublikowano 3 Czerwca 2006 Powiedział bym co? o tantiemach ale znowu będ? mnie straszyć Maximus... Bo co? zaraz powiem ... O twoim poprzednim nicku...
Rekomendowane odpowiedzi