gladki83 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Szukam osoby / osób do wspólnego wyjazdu na majówkę. W 2012 roku wycieczka nie doszła do skutku z przyczyn niekorzystnego terminu. W tym roku myślę, że spokojnie się uda Kilka informacji: Wypad na kilka dni - wyjazd dopiero w poniedziałek 29 kwietnia (27 i 28 pracuje) powrót: kwestia dogadania - może to być 5 maja, ale jest opcja przedłużenia wycieczki - w zależności od potrzeb. Planuję przejechać wzdłuż polskiego wybrzeża. Można zacząć od Świnoujścia zakończyć w Trójmieście lub odwrotnie. Dojazd nad morze można wykonać w 1 dzień, dalej propozycja, aby codziennie przesuwać się np. po 50-100 km w zależności od atrakcji. Noclegi - kwestia wspólnego ustalenia, ale myślałem aby w poszczególnych punktach wynajmować pokój / pensjonat. Prędkości przelotowe 90-110 (max do 130 km/h). Planuję również, aby taką wycieczkę udokumentować film/zdjęcia. Oczywiście jestem otwarty na propozycje, wspólne omówienie trasy, ciekawych do odwiedzenia punktów. Możliwe jest również spotkanie, aby omówić szczegóły podróży i aby lepiej się poznać. Osoby zainteresowane proszę o kontakt.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Obserwuję temat, zobaczę jak się rozwinie ponieważ mieliśmy podobny pomysł z kolegą Strażakiem
mrzysty Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Chętnie bym z Wami posmigał, ale jadę na morze konkretnie do Ustki tydzień po Was 10-12 maja. Chyba, że ,,lekko'' przedłuży się Wasza podróż, to możemy się spotkać. Będe na rozpoczęciu sezonu z Banitami http://www.banici.pl/ ośrodek Albatros.Kameralny zlocik, na jakieś 30 motocykli.
pawelneos Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ciekawa propozycja . Będę miał to na uwadze , kiedyś był taki wyjazd szlakiem latarni morskich . Można by było coś z tego zaszczepic
LWfilip Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 W zeszłym roku, zrobiłem z kumplem wyskok na Hel. Tak się nam spodobało, że i w tym roku planujemy coś takiego ale z uwzględnieniem wiekszej ilości latarni. Może da sie odwiedzić wszystkie 15 ? Może nie będzie to majówka, raczej lipiec ale może się gdzieś spotkamy?
dr.big Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 15? Phi.., też mi coś ... Da się , więcej tu: http://www.burgmania...mid=123〈=pl
kmodzele Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 BARDZO mi się podoba pomysł. Niestety też mam ograniczenia robocze - 4-tego muszę być rano "w fabryce". Dlatego koncepcja LWFilipa "gdzieś w lipcu" bardziej mi leży. Mozna by poświęcić wiecej czasu na leniuchowanie. Wszystko zalezy od tego jak się zbalansuje: czy raczej "zwiedzamy i leniuchujemy", czy raczej "jedziemy, jedziemy!". Jęłsi LWFilip organizuje wyjazd w lipcu - wchodzę. Chyba się OT zrobił.
gladki83 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mam rozpisane atrakcje turystyczne, (wśród nich m.in. latarnie morskie ) które warto zobaczyć. W sumie wyszło 3 str. A4. Teraz kwestia wybrania najlepszych atrakcji i ustalenie punktów trasy. Ja myślałem, żeby odpowiednio wyważyć: jazdę i odpoczynek. Nic na siłę i nic na szybkiego. Najważniejsze, żeby wyjazd był przyjemnością. Często oglądam "Najwspanialsze trasy motocyklowe". Prowadzący Henry Cole przeważnie na wieczór zajeżdża na dane miejsce, następnego dnia po śniadaniu zwiedza, a po południu jedzie do następnego punktu. O takiej lub podobnej opcji myślałem. Czas zwiedzania zależy od atrakcji danego punktu/regionu trasy.
pawelneos Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 A więc do roboty Panowie i Panie, Ustaqlac plan ,czas i termin i zapodac propozycje tutaj wtedy zgłoszą się chetni wprowadzimy korekty według wszystkich chętnych uznania i pozostanie tylko realizowac plany. Ja osobiście jeśli chodzi o latarnie morskie na terenie Gdańska mogę zorganizowac czas trase i miejsce wyżywienia a nawet noclegu jeśli trzeba ale następne odcinki wolał bym o ingerencje zainteresowanych Pozdrawiam
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Lutego 2013 Zaliczyłem tą traske w maju zeszłego roku na rowerze. Teraz nie dostane urlopu w tym okresie, ale polecam powodzenia . Adam Gosia dzięki .
gladki83 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Z racji tego, że moje plany lekko się zmieniły i niestety moja dziewczyna nie może jechać na wycieczkę, poszukuję osoby, która zainteresowana byłaby wyjazdem na majówkę - na skuterze wzdłuż polskiego wybrzeża. Plan wycieczki mam, noclegi również zarezerwowane na 2 osoby. Więcej informacji na priv.
Rekomendowane odpowiedzi