Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogoda nie rozpieszcza, zastanawiam się nad samolotem i wypożyczeniem jakiejś 125 ccm na miejscu. termin wyjazdu coraz bliżej, a temperatury bliskie zera, a w nocy nawet mróz, prognozy nic nie mówia o zadnej poprawie. Termin urlopu niestety już nie do ruszenia, tylko jedno jest pewne, w domu napewno nie zostane.

Opublikowano

dasz radę !!!!!!!!!! ja goniłem z żoną 700km w okolicach 0-3 daliśmy rady ,a było to na moto na skucie masz lepszą ochrone od wiatru ,kwestia ubrania i przejechania za Polskę tam będzie już cieplej..3mamkciuki za ciebie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i niestety, ale szef wycofał się ze swoich obietnic i zamiast 3 dostałem jedynie 2 tygodnie urlopu, a to za mało na Maroko motocyklem. Świnia powiedziała mi to dopiero w poniedziałek, jestem wściekły bo wszystko już ustawiłem pod ten wyjazd, plan jednak musiałem całkowicie zmodyfikować. Pierwotny kierunek zostaje, ale środek transportu i to teraz kiedy właśnie pogoda się poprawia, musiałem zmienić na samolot. Tani przewoźnik Ryanair właśnie sprzedał mi bilety do Fez w Maroku, z przesiadką w Londynie na 18 kwietnia, powrót 24 kwietnia przez Bruksele. Na miejscu poszukam wypozyczalni z małymi motocyklami/skuterami 125-500 ccm. Nocleg w Hotelu Dalila http://www.booking.com/hotel/ma/pension-ha-tel-dalila-et-rania.pl.html

pokój z łazienka, co w tanich noclegowniach wcale nie jest standardem w Maroku i sniadaniem na tydzień to ok. 430 pln.

Jeśli zaplanuje sobie jakiś wyjazd jesienia to wcale nie będę się prosił w pracy o wolne tylko przedstawie zwolnienie lekarskie. Pieniadze zaoszczędzone z tej wycieczki ( samolotem wydam napewno mniej) poczakaja w skarpecie do wrzesnia i moze wtedy nastąpią lepsze dni dla Jennifer. Dzięki wszystkim którzy chcieli mnie przygarnać po trasie czy odprowadzić kawałek, może uda się następnym razem. LWG.

Opublikowano

pozostaje tylko współczuć takiego szefa :)

Opublikowano

No i dwie strony konwersacji diabli wzięli. Może następnym razem się uda...

Opublikowano

mrzysty: moze "Tfuj" szefuncio czytal tego posta i uznal, ze nie mozesz miec za dobrze ... Bardzo wspolczuje .... jednak z niecierpliwoscia czekam(my) na obszerna relacje po powrocie.... :jawdrop:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka fotek, reszta niebawem na mojej stronie.

Sprzęt do pracy

6ae37bcaf274aa8fmed.jpg

dziwadło

936017570b1ab5acmed.jpg

tuning

69f7a45e485230eamed.jpg

kolorowo

31f54e8b88250bbamed.jpg

tajemniczo

621d60fb2ece8850med.jpg

brama do pałacu króla

1ee974ef870b60ffmed.jpg

Opublikowano

Rozumiem zauroczenie i mam jedno pytanie: czy była to wyprawa skuterowa? Jeśli tak - proszę bardzo dalej, jeśli nie - nie wrzucajmy tu zdjęć ze swoich urlopów. To nie to forum i przede wszystkim nie ten dział. Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

W takim razie Panie doktorze BIGU prosze skasować temat.

Opublikowano

Nie ma co od razu strzelać focha. Imprezy, podróże to nie dział na foty z urlopu gdzie środkiem podróży był samolot, autokar czy żaglowiec. Chcesz takowe zamieszczać? Zrób to np. w "off topie".

Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...