mrzysty Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 Pogoda nie rozpieszcza, zastanawiam się nad samolotem i wypożyczeniem jakiejś 125 ccm na miejscu. termin wyjazdu coraz bliżej, a temperatury bliskie zera, a w nocy nawet mróz, prognozy nic nie mówia o zadnej poprawie. Termin urlopu niestety już nie do ruszenia, tylko jedno jest pewne, w domu napewno nie zostane.
CZARO Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 dasz radę !!!!!!!!!! ja goniłem z żoną 700km w okolicach 0-3 daliśmy rady ,a było to na moto na skucie masz lepszą ochrone od wiatru ,kwestia ubrania i przejechania za Polskę tam będzie już cieplej..3mamkciuki za ciebie
mrzysty Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No i niestety, ale szef wycofał się ze swoich obietnic i zamiast 3 dostałem jedynie 2 tygodnie urlopu, a to za mało na Maroko motocyklem. Świnia powiedziała mi to dopiero w poniedziałek, jestem wściekły bo wszystko już ustawiłem pod ten wyjazd, plan jednak musiałem całkowicie zmodyfikować. Pierwotny kierunek zostaje, ale środek transportu i to teraz kiedy właśnie pogoda się poprawia, musiałem zmienić na samolot. Tani przewoźnik Ryanair właśnie sprzedał mi bilety do Fez w Maroku, z przesiadką w Londynie na 18 kwietnia, powrót 24 kwietnia przez Bruksele. Na miejscu poszukam wypozyczalni z małymi motocyklami/skuterami 125-500 ccm. Nocleg w Hotelu Dalila http://www.booking.com/hotel/ma/pension-ha-tel-dalila-et-rania.pl.html pokój z łazienka, co w tanich noclegowniach wcale nie jest standardem w Maroku i sniadaniem na tydzień to ok. 430 pln. Jeśli zaplanuje sobie jakiś wyjazd jesienia to wcale nie będę się prosił w pracy o wolne tylko przedstawie zwolnienie lekarskie. Pieniadze zaoszczędzone z tej wycieczki ( samolotem wydam napewno mniej) poczakaja w skarpecie do wrzesnia i moze wtedy nastąpią lepsze dni dla Jennifer. Dzięki wszystkim którzy chcieli mnie przygarnać po trasie czy odprowadzić kawałek, może uda się następnym razem. LWG.
RONIN Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 pozostaje tylko współczuć takiego szefa
Marcino1 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No i dwie strony konwersacji diabli wzięli. Może następnym razem się uda...
helmutek76 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 mrzysty: moze "Tfuj" szefuncio czytal tego posta i uznal, ze nie mozesz miec za dobrze ... Bardzo wspolczuje .... jednak z niecierpliwoscia czekam(my) na obszerna relacje po powrocie....
mrzysty Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Kilka fotek, reszta niebawem na mojej stronie. Sprzęt do pracy dziwadło tuning kolorowo tajemniczo brama do pałacu króla
dr.big Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Rozumiem zauroczenie i mam jedno pytanie: czy była to wyprawa skuterowa? Jeśli tak - proszę bardzo dalej, jeśli nie - nie wrzucajmy tu zdjęć ze swoich urlopów. To nie to forum i przede wszystkim nie ten dział. Dziękuję za uwagę.
mrzysty Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 W takim razie Panie doktorze BIGU prosze skasować temat.
dr.big Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie ma co od razu strzelać focha. Imprezy, podróże to nie dział na foty z urlopu gdzie środkiem podróży był samolot, autokar czy żaglowiec. Chcesz takowe zamieszczać? Zrób to np. w "off topie". Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi