Dario670 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Umieściłem też ten wątek w temacie "ogólne" Mój serdeczny przyjaciel chce rozpocząć przygodę z motocyklem i na pierwszy rzut chcę zapodać taki sprzęt- kawasaki ER6F rocznik 2006. Gdyby ktoś mógł coś podpowiedzieć na co zwrócić uwagę przy zakupie używanego motocykla,ewentualnie w grę wchodzi (nie darmowa)oczywiście konsultacja w komisie w Rybniku.
Klubowicze Campto Opublikowano 9 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2013 W internecie masz dużo informacji na temat tego motocykla. Tutaj raczej zajmujemy się maxi skuterami.
Klubowicze sonor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2013 Campto,po to jest zalozony Offtopic,zeby wlasnie tutaj moc zapytac,popisac o sprawach poza maxi zwiazanymi i kolega Dario670 jak najbardziej ma prawo zapytac bez jakichkolwiek uwag.
dziadzia Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Witam kolegów podepnę się pod temat, i troszkę go odświeże, parę tygodni temu byłem zdecydowany aby zakupić dodatkowy 2oo i padło na Honda st1300, No i jak tak czekałem na okazję urodziły się inne potrzeby, No i dwa dni temu kolega zapytał mi się dlaczego ST1300 a nie BMW R1200 RT i właśnie proszę was o poradę co byście wy wybrali? Bo do diabła kolega zabił mi klina, i teraz już całkowicie zgłupiałem, oczywiście nie chodzi o nowy z salonu chodzi o rocznik 2005 do 2007 po prostu na taki rocznik wystarcza mi " czasu" hi hi z góry bardzo dziękuję za każdą poradę i opinie, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi