Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Znalazłem fajny kalendarz podpowiadający jak zaplanować sobie wolne 2013 roku. Można już powoli planować wycieczki, wyjazdy i spotkania regionalne kilkudniowe. http://wiadomosci.on...ortaz-duzy.html Długi weekend majowy zapowiada się fantastycznie ( jeśli chodzi dni wolne ) Planujemy coś ??
GrzechoCnik Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Piękny przełom kwiecień/maj. Już wiem o czym pisał Helmutek76 tutaj o 9 dniach.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ale ze mnie ślepota , czytałem ten temat i nie skojarzyłem 9 dni z tym kalendarzem. No ale właśnie o takich pomysłach chcę żeby pisać i nie tylko na 9-dniowe wyjazdy ale ogólnie w dni wolne.
Klubowicze Jack Opublikowano 30 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2012 Co tu dużo gadać: Temperatura w środkowej części Ukrainy na przełomie kwiecień/maj lubi miło zaskoczyć waha się w granicach +32 <> +36 stopni Celsjusza
Rekomendowane odpowiedzi