yamaha250 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Przesyłam kandydata do kalendarza
Sysgone Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jakby na fotce jeszcze śnieg był, to murowany zwycięzca któregoś z zimowych miesięcy
Klubowicze sonor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jak dla mnie również pomysł rewelacyjny,co by ożywić kalendarz,fotki jak i nasze maszyny. Z celebrytami niegłupi pomysł,ale żeby nie wszystko z nimi bylo (2-3 foty) max. A z ladnymi,ladnie ubranymi kobietami,to zawsze motorki slicznie wyglądają i wyglądały...
GrzechoCnik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Trzeba będzie na Burgmanię futerko z klaty ostrzyc i stringi męskie z Koniakowa założyć i hajda na maszyny!
Klubowicze Jack Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2012 Grzesiu, nie nakręcaj się. Litra stawiam temu osobnikowi płci brzydszej, co dobrowolnie zamieści na forum swoje zdjęcie w samych tylko stringach z Koniakowa, pod warunkiem, że facjata użytkownika stringów będzie widoczna i rozpoznawalna Tylko nie wiem, czy takie zdjęcie przeszłoby cenzurę, jak również nie wiem, czy w ogóle chcielibyśmy mieć takie zdjęcia na forum. A-dresik może Grzesiu załóż, czy cóś...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jacuś, Ty to w jakimś dziwnym kierunku zmierzasz. Jak nie banan na wierzchu, to teraz koronkowe stringi.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2012 To co Panowie - na zlocie Burgmania 2013 robimy polowanie ? Wszystkie "słabe" istotki wrzucamy na 2oo i robimy cyk cyk ? Po zlocie zakładamy ankietę ze 100 foto i wybieramy The Best 12 ? Może jakiś konkurs z nagrodami dla najbardziej "przebranej" uczestniczki sesji ? Tylko żeby z tego "cyk cyk" nie wyszło coś więcej niż kalendarz PS Pomysł bardzo dobry, celebrytów nie chcę, ale Flymana z bananem pod mundurem a i owszem!
Rekomendowane odpowiedzi