Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Propozycja nowej formy konkursu i kalendarza Burgmanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przesyłam kandydata do kalendarza ;)

krzysztof5002.jpg

Opublikowano

Jakby na fotce jeszcze śnieg był, to murowany zwycięzca któregoś z zimowych miesięcy ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Jak dla mnie również pomysł rewelacyjny,co by ożywić kalendarz,fotki jak i nasze maszyny. Z celebrytami niegłupi pomysł,ale żeby nie wszystko z nimi bylo (2-3 foty) max. A z ladnymi,ladnie ubranymi kobietami,to zawsze motorki slicznie wyglądają i wyglądały...

Opublikowano

Trzeba będzie na Burgmanię futerko z klaty ostrzyc i stringi męskie z Koniakowa założyć i hajda na maszyny!

• Klubowicze
Opublikowano

Grzesiu, nie nakręcaj się. Litra stawiam temu osobnikowi płci brzydszej, co dobrowolnie zamieści na forum swoje zdjęcie w samych tylko stringach z Koniakowa, pod warunkiem, że facjata użytkownika stringów będzie widoczna i rozpoznawalna :clapping:

Tylko nie wiem, czy takie zdjęcie przeszłoby cenzurę, jak również nie wiem, czy w ogóle chcielibyśmy mieć takie zdjęcia na forum.

A-dresik może Grzesiu załóż, czy cóś...

Opublikowano

Jacuś, Ty to w jakimś dziwnym kierunku zmierzasz. Jak nie banan na wierzchu, to teraz koronkowe stringi.

• Klubowicze
Opublikowano

To co Panowie - na zlocie Burgmania 2013 robimy polowanie ? Wszystkie "słabe" istotki wrzucamy na 2oo i robimy cyk cyk ? Po zlocie zakładamy ankietę ze 100 foto i wybieramy The Best 12 ?

Może jakiś konkurs z nagrodami dla najbardziej "przebranej" uczestniczki sesji ?

Tylko żeby z tego "cyk cyk" nie wyszło coś więcej niż kalendarz :)

PS

Pomysł bardzo dobry, celebrytów nie chcę, ale Flymana z bananem pod mundurem a i owszem! :)