zibi Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Opublikowano 31 Marca 2013 Zima w pełni,ale na szczęście nie wszędzie.Mam nadzieję,że po drodze nie będzie zasp Na podstawie wieloletnich obserwacji wiem,że jeżeli temperatura w prognozie jest przynajmniej 20-22 to w pełni można plażować http://pogoda.onet.p...,bar,10296.html a tu kamerka w pobliżu: http://www.utjeha.me/en/multi-media/campanoramaweather.html
zibi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak widać pogoda zapewniona Ktoś się wybiera?
zibi Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Faaajnie było ale spotkałem jakieś znajome mordy i wspólnie zabijaliśmy komórki od wątroby
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2013 Widoki przecudowne... Mam nadzieję, że od zabijania komórek, pamięć długotrwała nie ucierpiała Zazdraszczam...
Sympatycy zdun13m Opublikowano 5 Maja 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2013 Zibi jeszcze raz dzięki za pomoc i opiekę na miejscu. Jestem ci za to coś winnien !piwko . Mam nadzieję że nie długo znów się spotkamy. Szerokości kolego.
zibi Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 No to cyk https://picasaweb.google.com/102144583319738073827/Majmne2013
GrzechoCnik Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Widoki przebajeczne! A i jak widać gardło i żołądek też były zadowolone! Gratuluję wyprawy.
RONIN Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 widoki super, Zibi może wstawisz mapkę z trasami które odwiedziliście, temat będzie mógł służyć jako przewodnik dla osób wybierających się w tamte strony.
boochos Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Przyznaję rację Grzechocnikowi - widoki - !OKK - bardzo ciekawe są ujęcia w czasie jazdy, razem z zegarami. Oglądając je człowiek czuje się jakby sam jechał. Mam pytanie natury technicznej - jak dajesz radę obsługiwać aparat lewą ręką?, u mnie przycisk spustowy migawki jest z prawej strony aparatu, nie dałbym rady lewą... PS. Na jednym zdjęciu, zdaje mi się, że masz coś ze 130 km/h , wystawiając rękę poza owiewkę musiałeś mieć stalowy uchwyt skoro zdjęcie jest nieporuszone...
zibi Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 Nawet i 150 też mam migawkę z prawej na górze,po prostu trzymam aparat nachwytem w dłoni i palcem wskazującym cykam
PAW_KOR Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Cześć Zibi. Fajne foty. Jak tam baranek smakował? Pozdrawiam
Jarek_PL Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 No to cyk Jak to miło popatrzeć, i tylko powzdychać z żalu :-((
Klubowicze Doktorek Opublikowano 7 Maja 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2013 Dziękuję za wspaniałe fotki , z przyjemnością je oglądałem i podziwiałem (po cichu zazroszczę Wam takich wojaży)
Rekomendowane odpowiedzi