Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Zloty 2013 za granicą, wyjazdy na zloty.

Piootr

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

A może wiadomo kiedy będzie niemiecki odpowiednik (namiastka) Burgmanii ? To co było 2 lata temu w Marl, a w tym roku w Berlinie.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dr.big

10

• RONIN

10

• 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚

7

• krzys-68

6

Opublikowano

Marl raczej już nie będzie (no może za kilka lat), w Berlinie najwcześniej w 2014 roku...

• Klubowicze
Opublikowano

Miałem na myśli "taki zlot jak Marl i Berlin", a nie konkretnie Marl i Berlin. Może 2013 znajdę czas na taki wyjazd.

Opublikowano

Spoko, przeniosłem temat, może tu się rozwinie :fireman2:... Ja w tym roku nie wybieram się na żaden niemiecki zlot (no może poza zlotem Tmaxa- ale to osobna sprawa). Zloty ogólne w de w przyszłym roku mnie nie interesują, ale może ktoś ruszy temat...

• Sympatycy
Opublikowano

Koleżanki i koledzy skoro w Niemczech w 2013 r. nie jest planowany zlot maxi , to może rozwinąć temat i rozważyć udział Burgmanii w zlocie maxiskuterów organizowanym w innym kraju Europejskim :fireman2: ?

• Klubowicze
Opublikowano

No właśnie o to chodzi. Generalnie nie muszą być Niemcy. Ktoś na spotkaniu Wigilijnym mówił o jakimś zlocie maxi w Czechach. Może odwiedzić sąsiadów zza Olzy.

Opublikowano
http://maxici.cz A może się z nimi dogadać?
  • Administrator
Opublikowano

Wkrótce będą się toczyć takie rozmowy z jednym z Klubów maxi skuterowych z Czech. Nie wykluczone, że również i z Włoch.

Opublikowano

Ci od Smarcia to jacyś mało aktualni. Mają najnowsze Srazy 2011, a tu już mija 2012.

Ciekawa propozycja - pojechało by się.

Opublikowano

Jeśli będą to zachodnie lub środkowe Czechy, to czemu nie. Pod granicę słowacką lub na samą Słowacje raczej jednak nie pojadę. Włochy u mnie raczej też odpadają :) .

Opublikowano

21-23.06.2013 kręci się jakiś zlot koło Pilzna w CZ... Jak będę więcej wiedział, to dam info.

Opublikowano

Ci od maxi.cz i skutrmoto.cz to jedni i ci sami po rozłamie ;) organizują zlot w karkonoszach zawsze na początku czerca w terminie z regóły pokrywającym się z burgmanią. Byłem na tych zlotach już trzykrotnie i generalnie polecam

Co do dogadania się z nimi to nie ma problemu jestem zarejestrowany na ich forum i rejestruje się na zlotyw eng. ale widziałem że inne osoby z polski piszą po polsku i też się rejestrują na impreze bez problemowo.

• Klubowicze
Opublikowano

Zastanawiam się czy ktoś byłby chętny na taką "delegację" ? Wiem, że to tydzień przed Burgmanią, ale sonduję. Ja bym się wstępnie pisał. Co Wy na to ?

Opublikowano

Piootr - to ja bym się również przejechał jakby co . Zobaczymy jak się sytuacja będzie rozwijała na forum.

Opublikowano

Ja też lubię zagraniczne wyjazdy . Czemu nie !!!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Jaki jest adres forum? Kręci mnie to :)

Opublikowano

podrzuci ktoś jakiś link bo u mnie jakoś słabo z tym dziwnym językiem i nic nie mogę znaleźć

• Klubowicze
Opublikowano

Byłem w Czechach 2razy zanim nie trafiłem na burgmanie i z tego co wiem ekipa z polski nie była miłe widziana za wybryki jakie zafundował inny klub z polski.......

Osobiście dobrze się bawilem i piwko w konkursach zaliczylem.

Opublikowano

Słyszałem trochę na temat "występów Cityraidera" z Poznania w CZ :) , ale chyba pora pokazać, że Polska i Polacy, to nie tylko takie zachowanie...

• Klubowicze
Opublikowano

Dokladnie i z chęcią odwiedzenia stare kąty w hotel zaly.

Opublikowano

Będę śledził temat. Ciekawa inicjatywa.

Opublikowano

Ja nie moge być na burgmani , więdz tydzien wcześniej mi pasuje. Będę śledził temat

Opublikowano

Jak tylko będę mial wolne to tez sie wybiorę z Wro.